Maxim Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Ahoj, co říkáte na tyto zadní kotouče + desky. Díky moc http://aukro.cz/kotouce-desky-zadni-skoda-octavia-brembo-max-i2163722451.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Dobré .. ale proč nekopupíš u Jeldy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Mám na oct combi bubny, které to mají dost zasebou. Hloubková koroze... kdo ví jak jsou sjeté. Chtěl bych si dát kotouče. Podle servisáka mám nápravu v perfekt stavu, že vypadá jak po repasi (asi byla dělaná před koupí auta). Proto se bojím dávat celou novou nápravu a tím si nas*** do bot. Jaké jsou porblémy s předěláním bubnů na kotouče? Není např jiný ochranný plech apod? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Kotouče i desky vždy jen nové, jeté bych nikdy na auto nedal! Jinak přestavba je možná dvěma cestami: a) seženeš a přehážeš jen náboje s třmenama, lanovody atd, nápravnici si necháš svoji B) přehodíš celou kotoučovou nápravu, doporučuju kontrolu (výměnu) ložisek Rychlejší je přehození celé nápravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 no tak co bolo povedane mne je,ze :"náboj s ložiskem může zůstat stejný " cize nie je potreba menit aj naboje.... Lebo teraz som si pozhanal vsetky veci na kotucove brzdy (tiez mam napravu ako novu,tak ju predsa nebudem menit)...Uz len mi to treba nahodit. Ale naboje s loziskami planujem nechat tie,co boli tam na bubnovych brzdach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 tady jsme to řešili forum.skodahome.cz/topic/42989-vymena-zadni-bubnove-napravy-za-kotouc-napr/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ahoj, chci měnit zadní bubnové brzdy ale nikde jsem tady nenašel žádný návod a nechci něco zmastit. Vím že to sem nepatří ale nechci zakládat nové vlákno a na toto téma jsem nic nenašel. Všem díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 a za co měnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ahoj máte někdo vyzkoušené bubny a čelisti zn. Meyle.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Jenom vyměnit obložení plus mě protýká jeden váleček. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Nikdo nic nemá? :( Všude jsou na vše návody a na výměnu brzdového obložení ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Nikdo nic nemá? :( Všude jsou na vše návody a na výměnu brzdového obložení ne? Zdravím, Skús si prehliadnuť súbor v prílohe. A podľa neho to sprav. Brzdový valček vymeníš jednoducho. Na zadnej strane bubna je prichytený jednou skrutkou typu imbus je to v mieste kde je do valčeka pripojená brzdová rúrka, ktorú je taktiež nutné od valčeka demontovať čo je väčšinou dosť obtiažne vzhľadom na nepriaznivé podmienky, ktoré tam pôsobia...korózia a podobne ;) ..dávaj si pozor aby si rúrku na valčeku nezalomil bolo by ju nutné meniť celú. Nakoniec nezabudni odvzdušniť ;) PRÍLOHA : http://leteckaposta.cz/562503838 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 má něko zkušenosti s těmito brzdovými válečky http://www.cc-autodily.cz/valecek-brzdovy-20-64?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Zdravím, Skús si prehliadnuť súbor v prílohe. A podľa neho to sprav. Brzdový valček vymeníš jednoducho. Na zadnej strane bubna je prichytený jednou skrutkou typu imbus je to v mieste kde je do valčeka pripojená brzdová rúrka, ktorú je taktiež nutné od valčeka demontovať čo je väčšinou dosť obtiažne vzhľadom na nepriaznivé podmienky, ktoré tam pôsobia...korózia a podobne ;) ..dávaj si pozor aby si rúrku na valčeku nezalomil bolo by ju nutné meniť celú. Nakoniec nezabudni odvzdušniť ;) PRÍLOHA : http://leteckaposta.cz/562503838 Díky moc, jen co bude chvíle tak se do toho pustím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.