Přejít na obsah

Potřebuji radu

Ladews

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi mám menší problém na léto jsem obul 17-ky 215/40 a začal mi vibrovat volant ale spíš jen na pěkné nové cestě tak kolem 100 až 120 km/h. Vím teda o tom že přední tlumiče nejsou nic moc ale na originálech 195/65 R15 se nic takového nedělo. Snad nejsou kola bouchlá :-( no při brždění nikam netáhnou a pri jízdě taky ne jen se třepe volant. Může to být těma tlumičema?? Díky moc za rady :-)

Odkaz ke komentáři

Jak uz jsem psal, je to jen hadani. Nech poradne prohlidnout gumy, jestli nemaji boule atd. Musi to v gumarne poznat. Koplej disk podle oka tezko poznas.

Sbihavost by asi nevibrovala, jen by se ti blbe sjizdela guma.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak me vybroval volant vo vacsej rychlosti len kvoli brzdam. Vymenil som kotuce aj platnicky a vsetko je to super. Co sa tyka zbiehavosti, tak ked som ju mal zlu, kolesa predne mi sli takto \ / a strasne to bolo citit tym,ze auto na prednej naprave uplne plavalo,v zatackach neiste. Dal som zrobit geometriu a parada,odvtedy sedi ako pribite. Ale ako vravis,ze na mensich kolesach ti to vobec nerobi,tak brzdami to nebude. Tak ako radia ostatni, budu to gumy. Nemas niekoho, komu ich mozes na chvilu obut, nech vyskusas gumy na inej octavke? Ked to tam bude robit,vies,ze su to gumy.

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidičky,

prosím o radu. Koupil jsem si Octavii 1,9TDI 66kW krátkou. Vždycky jsem si ji přál s tím, že si ji dám trošku do kupy. Koupil jsem si na ni Alu kola 17" s pneu 225/45,na páté dveře jsem si pořídil WRC křídlo,samozřejmě přední nárazník RS. Ten tam už byl.Auto vypadá super,alespoň z mého pohledu rally fanouška.Na autě předchozí majitel udělal úpravu podvozku a to, že zvedl výšku podvozku. Z důvodu horšího nájezdu k domu. Já však řeším takový můj vjem a to, že se v aktuálním stavu auto chová na cestě nervozně..jakoby plavalo..,nedělá to vždy. Co jsem tady na foru četl ohledně pneu, tak každý kdo hodnotil obutí jako mám já neupozorňoval na problém,který mám já. Taky nevím jestli to nemůže dělat to zvýšení podvozku. Prosím o radu. Díky, David.

Odkaz ke komentáři

To je něco jako ten můj problém může to mít plno důvodů. jestli je auto zvedly tak má vyšší těžiště a tím to může být můžou být tlumiče horší stabilizátory atd atd.. Zajel bych do servisu ať zvednou a podívají se. :-)

Díky za názor. tyčky stabilizátoru jsou vyměněny,lůžka vyměněna,uložení předních tlumičů vyměněno. Tyhle věci jsem dělal preventivně.. co se týká tlumičů, mám výměnu v plánu v nejbližším období, protože to je jedna z mála věcí o kterých nevím v jakém jsou stavu. Ale myslím , že nebudou v nejlepším stavu a asi tam bude zakopaný pes..:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...