Ladews Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Ahoj lidi mám menší problém na léto jsem obul 17-ky 215/40 a začal mi vibrovat volant ale spíš jen na pěkné nové cestě tak kolem 100 až 120 km/h. Vím teda o tom že přední tlumiče nejsou nic moc ale na originálech 195/65 R15 se nic takového nedělo. Snad nejsou kola bouchlá :-( no při brždění nikam netáhnou a pri jízdě taky ne jen se třepe volant. Může to být těma tlumičema?? Díky moc za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 To by asi nevibrovalo... Jsou ty kola poradne vyvazeny? Nechal bych je roztocit na vyvazovacce, od toho bych se odrazil dal, jinak je to jen hadani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Právě že kola jsou vyvážená od včera i gumy byly dole a na pohled nevypadaly nějak poskozeně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Nemáš je šišaté? Gumu do O vyvážíš (když se snažíš), ale za jízdy na ní poskakuješ jako tele. Opět roztočit na vyvažovačce a podívat se jak "poskakuje" běhoun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Tak to si nechám ještě znova vyzkoušet teda :) jde ta guma potom nějak srovnat nebo už je KO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Proč na to dáváte takový žiletky, když už tak bych dal 215/45-17...Každopáně to bude pneu nebo ráfkem, na vyvyžovačce by to mělo jít krásně vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Já už to tak koupil napřed jsem plánoval ty 215/45 R17. A dá se s tím něco dělat když se to potvrdí nebo je už guma i kolo ztracené?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Pokud bude KO guma, tak je na vyhoz a ceka te koupe 2 novych kusu. Disk by mel jit srovnat, v tom by nemel byt problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 No tak to je krása tak to bych tipl na tu gumu protože na disku není na oko nic nikde a je nově vyváženej. Teďka mě ještě napadlo sbíhavost geometrie nebo něco takového to nemůže být? kola mám na autě poprvé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Jak uz jsem psal, je to jen hadani. Nech poradne prohlidnout gumy, jestli nemaji boule atd. Musi to v gumarne poznat. Koplej disk podle oka tezko poznas. Sbihavost by asi nevibrovala, jen by se ti blbe sjizdela guma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Ahoj, tak me vybroval volant vo vacsej rychlosti len kvoli brzdam. Vymenil som kotuce aj platnicky a vsetko je to super. Co sa tyka zbiehavosti, tak ked som ju mal zlu, kolesa predne mi sli takto \ / a strasne to bolo citit tym,ze auto na prednej naprave uplne plavalo,v zatackach neiste. Dal som zrobit geometriu a parada,odvtedy sedi ako pribite. Ale ako vravis,ze na mensich kolesach ti to vobec nerobi,tak brzdami to nebude. Tak ako radia ostatni, budu to gumy. Nemas niekoho, komu ich mozes na chvilu obut, nech vyskusas gumy na inej octavke? Ked to tam bude robit,vies,ze su to gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 zaměň přední kola se zadními a porovnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 To bude první co udělám :-) a uvidím já jen doufám že nejsou gumy po smrti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Ahoj lidičky, prosím o radu. Koupil jsem si Octavii 1,9TDI 66kW krátkou. Vždycky jsem si ji přál s tím, že si ji dám trošku do kupy. Koupil jsem si na ni Alu kola 17" s pneu 225/45,na páté dveře jsem si pořídil WRC křídlo,samozřejmě přední nárazník RS. Ten tam už byl.Auto vypadá super,alespoň z mého pohledu rally fanouška.Na autě předchozí majitel udělal úpravu podvozku a to, že zvedl výšku podvozku. Z důvodu horšího nájezdu k domu. Já však řeším takový můj vjem a to, že se v aktuálním stavu auto chová na cestě nervozně..jakoby plavalo..,nedělá to vždy. Co jsem tady na foru četl ohledně pneu, tak každý kdo hodnotil obutí jako mám já neupozorňoval na problém,který mám já. Taky nevím jestli to nemůže dělat to zvýšení podvozku. Prosím o radu. Díky, David. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 To je něco jako ten můj problém může to mít plno důvodů. jestli je auto zvedly tak má vyšší těžiště a tím to může být můžou být tlumiče horší stabilizátory atd atd.. Zajel bych do servisu ať zvednou a podívají se. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 To je něco jako ten můj problém může to mít plno důvodů. jestli je auto zvedly tak má vyšší těžiště a tím to může být můžou být tlumiče horší stabilizátory atd atd.. Zajel bych do servisu ať zvednou a podívají se. :-) Díky za názor. tyčky stabilizátoru jsou vyměněny,lůžka vyměněna,uložení předních tlumičů vyměněno. Tyhle věci jsem dělal preventivně.. co se týká tlumičů, mám výměnu v plánu v nejbližším období, protože to je jedna z mála věcí o kterých nevím v jakém jsou stavu. Ale myslím , že nebudou v nejlepším stavu a asi tam bude zakopaný pes..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 To bude nejspíš ončo, taky mám horší tlumiče a jde to občas cítit. měnil jsem stabilizátory a celkem to zatím pomohlo proto s výměnou nepospíchám. Brácha měl prokazatelně tlumiče KO a auto tančilo jak blázen. Nechal je vyměnit a všechno v pohodě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.