helmet Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Měnil jsem díl č.1K0521307A antivibrační kotouč kloubový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 A od té foby OK, bez hučení a vibrací?? Přední, zadní, cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Měnil jsem zadní díl (nevím, jestli je číslo shodné i pro přední připojení ke kardanu) a od té doby je auto bez hučení a vibrací. Cena za díl tuším 5000 Kč, práce myslím za 1000Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jě mě totiž divné , že to dělá jen v těchto otáčkách na jakýkoliv kvalit??? nemělo by to být spíš při nějaké rychlosti??? Jinak když lehtám plyn i v těchto otáčkách OK, ale jakmile je v tahu je nejvíce slyšet na 6ku a 5ku, a nebo plyn pustím tak hučení a vibrace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Tak je to úplně stejné, jak to dělalo mě..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Dobře díky, za radu mrknu na to, budu ted menit olej v haldexu a rozvodce, tak se na to kouknu, jinak v kolika km ti to odešlo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Odešlo mi to při 100.000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Ty jo trak brzo?? já mám 200 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Tak jsem ho objednal, ten kotouč, až vyměním udělám to i s olejama v Haldexu a rozvodce, tak doufám, že z toho bude zas nový auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Takže vyměněno vše a je po hliku a vibracích, Díky za info a tip Helmete. podařilo se mě to nakonec sehnat za neuvěřitelných 3700,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 a jakou kašičku si vylil z rozvodovek? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Chceš foto, nebo postačí popis? B) No z haldexu, tam to bylo celkem ještě jak takš, hodně řidká voda, ale dovnitř šla ještě řidší, ale z rozvodovky, tak to bylo horší, byl o něco černější, než jsem tam nalíval ;) Dík za tip, ještě vyměním v převodovce, a už snad na to nešáhnu co to budem mít B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ladzin Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 zdravíčko,na passatu 3c cítím hučení a lehké vibrace(technicky je to stejné jak octavia).Napřed jsem myslel,že jsou to tlumiče nebo siletnbloky.Tak jsem to povyměňoval plus jsem vyměnil olej a filtry v haldexu a pořád to není ono,mohlo by to být tím kloubovým kotoučem?je výměna složitá,vypoští se při tom náplň z haldexu nebo jak to je?ještě jsem s haldexem sám nic nedělal,tak nevím.Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 no je to docela možné, výměna těžká zas až tak není, ale ten vál je hodně drahej stojí 7mičku, jinak výměna oleje v haldexu je po 60ti a i filtr, zadní rozvodovka není od věci. Jinak vypoště se nic nemusí, jde o to jestli to někdo bude dělat nebo ty, musí se v půlce rozdělat kazdan, a píšou sundat výfuk, já to nedělla ale byl hodně omezený přístup a hlavně si označit přesné polohy jak na sebe kazdan leží, jak uiprostřed, tak vzadu aby se složil stejně, je určitým způsobem vyváženej, tak bacha na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ladzin Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 no je to docela možné, výměna těžká zas až tak není, ale ten vál je hodně drahej stojí 7mičku, jinak výměna oleje v haldexu je po 60ti a i filtr, zadní rozvodovka není od věci. Jinak vypoště se nic nemusí, jde o to jestli to někdo bude dělat nebo ty, musí se v půlce rozdělat kazdan, a píšou sundat výfuk, já to nedělla ale byl hodně omezený přístup a hlavně si označit přesné polohy jak na sebe kazdan leží, jak uiprostřed, tak vzadu aby se složil stejně, je určitým způsobem vyváženej, tak bacha na to. Díky za radu...jo a jinak hardy spojka(kotouč kloubový, č.dílu: 1K0 521 307 A) je za dobrou cenu zde:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0521307a-kloubovy-kotouc-4x4.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 To je výborná cena, já to kupoval tady v Brně za haluzových 3700,- , ale škodovka 7020,- nebo tak, takže taky pohodička ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Me ten kloub nic nevyresil..dpc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Jak to?? a co s tím máš?? olej vyměn?? Nenarazil jsi kardan?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Vsechno vymeneny. Oba klouby, olej delanej pri vymene prevodovky. Ze bych naboril kardan..tezko - je schovanej a ani si nejsem vedom toho ze bych nekde lital :D. Ted se zaclo ozyvat jeste lozisko..asi je cas na zmenu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 a co ti to teda přesně dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Huci v rozmezi 2100-2500 rpm kdyz sundam nohu z plynu. Jeste je moznost ze by ten kloub byl šajze z vyroby, ale pravdepodobnost je myslim mala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 a 100% TI HO VYMĚNILI MÁŠ TAM NOVEJ A ORIG??? A hlavně dali dokupy správně kardan??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Stal me 4500,- a v druhovyrobe jsem ho ani nenasel. Je to dovoz z Anglie - originalni vyrobce. Predpokladam ze kardan je slozenej dobre, kdyz po mechanicky strance vsechno slape. A vymenenej je teda 100%, jezdim do servisu ke znamymu se kterym jsem u zadnyho auta problem nemel. Pristi tyden tam auto davam znova - na to huceni + olej + brzdy, tak uvidime :D.. Zas me ceka utrpeni z 1,2 HTP Nejakej typ na lozisko predniho kola? Nejak se v tom nevyznam, co vlastne koupit :D Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 No on se ten kardan půlí ve středu a šroubuje se stejně jak poloosa, no jinak ložisko se podívej co má jelda a neco tam fukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Dnes jsem auto vyzvednul ze servisu. jak sem se te Vevco ptal na ten egr, tak je KO elektronika, takze nic :D.. dali sme novej kloub a bylo to stejny. Takze vypustenej olej z haldexu - bylo v nem trochu mosazi (nebo nejakyho kovu podobny barvy), takze sme dali novej olej a filtr a bylo to stejny - usoudili sme ze je haldex po smrti. Pak vymena motoroveho oleje ... huceni zmizlo (5W LongLife najeto cca 30 tis, Pc si o vymenu jeste nerekl. Zitra musim prezout a vyzkouset to poradne, na tom snehu s letnakama to moc neslo, ale se zahratym motorem 2-2,5tis rpm je ticho.. Jeste dalsi poznatek, pri studenym motoru jemny vibrace motoru, ktery se ztrati - doprovazeno klepanim.. Takze asi ty zmineny civky... Da se nejak poznat ktera je šajze nebo pokus/omyl? A jedna se o tohle? http://www.cc-autodily.cz/civka-zapalovaci-s-kab Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 JJ to je cívka, chce to zjistit která je KO, kompl by to měl vypsat, jinak co se týče haldexu, koupíš ho za pár korun lehce jetej tak do 3tis, výměna nic složitýho. Jinak já měl elektroniku taky KO :(, takže jsem jen vyměnil vršek z 2.hého a bylo to OK. P.S: ty už sis s tím autem taky užil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 On prave VAG nic nevypisuje. Proste ta civka na nejakym valci po startu vynechava po 10-15 sec se to srovna. Koupim jednu a budu zkouset :D.. No letos sem si uzil opravdu hodne - prevodovka - rozvodovka - spojka - kardan :D.. Jeste rok to musi vydrzet, pak to vymenim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 No co se týká zapalovacich modulů tak byla na ne svolavaci akce takže si zajed do škodovky tam ti já vymění zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Ja jsem druhej majitel a na garancky do SA nejezdim. Tak me se to netyka, ale neni to zas takovej ranec je vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Nemusíš vymění i tak měl jsem to tak úplně stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.