maros Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Nasel jsi zdroj bouchani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Prozatím nic jsem nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 JJ, takovéhle těžko dohledatelné zvuky mám nejradši Držím palce, ať to brzo najdeš a není to nic dramatického. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 No podle toho kdy a jak se to projevuje bych tipnul na některý kloub na zadních poloosách :o ,ještě zjistit který :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Mirku,mi vzadu hňapaly kosti stabilizátoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Dík podívám se na to. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Projevuje se to častěji ,je to takové lupnuti a v zatačce to pěkně hučí,tak že asi opravdu poloosa na alegru jsou za 199zl tak že to není až tak hrozné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 A máš dotažené dobře kola? Já takhle byl v pneuservisu a pak jsem zjistil, že mám asi v prdeli homokineťák. Tak jsem koupil kloub a nechal v servisu vyměnit. No a ono se z toho vyklubalo, že v pneuservisu zapoměli jedno kolo pořádně dotáhnout a dělalo to takové brikule. Kloub byl OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 ty jo poloosa si myslím hučení dělat nebude,spíš diferák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tome taky jsem o tom uvažoval ,kola jsem sundal zkontroloval utažení poloos a kola řádně dotáhl a dělá to pořád a častěji .Jak se auto dostane při zatáčení do náklonu tak v tom řádně lupne a začne to hučet.Pokud jedu rovně a ustálenou rychlostí tak to neudělá ale začnu brzdit a už se to ozve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Brzdit ? No, to nesmíš ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 (upraveno) Tak dnes se na to konečně přišlo ,dělá to tyčka stabilizátoru,(Cosbál a tom psal)je vyrvaná z kloubu :o .A pokud je auto v klidu a v nastavení confort tak to není vidět, :( kloub je na svém místě ,jak se najede do zatáčky a stabilizátor se našponuje tyčka z kloubu vystřelí a dře o poloosu jak se auto vyrovná tak tyčka zaskočí s5 do kloubu.Tak a to zjistil Maroš já jen seděl v Emánkovi a zvedal a spouštěl podvozek. Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 hele jsme zapomeli jak vypada auto, dej nakou foktu, me se strasne to auto libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 No tak naštěstí taková banailita viď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 No když už to budu dělat,tak už obě strany a musím vyměnit i manžetu na venkovním kloubu ta vyrvaná tyčka ji prodřela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Dnes jsem se teda do toho pustil,sehnal jsem ty kosti a proto jsem je hned vyměnil.Jen tu manžetu venkovního homokinetického kloubu jsem nesehnal bude až ve středu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 uz je ticho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Jo je bo auto je zaparkovene a Mirek sedi doma :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 uz je ticho ? Maro už to nemlátí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Po dlouhém shanění mi dnes kamarád udělal radost Maro dík.Pro znalé nemusím vysvětlovat co to jé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak hlavně , že je bouchání vyřešené ELSU ti závidím ,tu bych také bral :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Však mi ta ELSA dala zabrat než se to podařilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 tak že to dopadlo .. tyhle pazvuky to je vždy operace .. všek to znám .. vrzání zadní nápravy na to jsem machr.. . :D jo jinak ta manžeta bude taky pěknej oser .. rozebrat půl auta .. tet jsem v týdnu dělal předek na opel frontera .. a šel jsem docela do kolen .. hlavně když jsem nemohl srazit jeden kloub a přípravek se tam nevešel .. masakr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak to jsi mě moc nepotěšíl Petře :( ale uvidím co se dá dělat,kdo dělá auta tak ví jak se občas takové pazvuky složitě odhalují :o ,a nic ve zlém, ale do PRAHY kvůli tomu nepojedu :smich: i když bych s tebou rád pokecal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 a uz jsi nastudoval neco zajimaveho B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Maro však víš že je to složitější. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Dnes jsem vyměnil kabinový filtr a byl to maras :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Aspoň víš že dobře fungoval. :) Jinak já tam měl po roce taky tolik bordelu. Stačí jen stát pod stromem/keřem a je to hned... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 A dnes přišel na řadu vzduchový filtr,no a bylo to stejné,prostě hrůza a ke všemu na filtru datum výroby 2.4.2006 tak nevím kdy ho měnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 dokud není filtr provalenej do topení/sání, tak není třeba měnit!!! Timhle heslem se řídí plno lidí a bohužel i servisů, dokonce v mnoha případech i autorizovaných :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.