Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

Tome taky jsem o tom uvažoval ,kola jsem sundal zkontroloval utažení poloos a kola řádně dotáhl a dělá to pořád a častěji .Jak se auto dostane při zatáčení do náklonu tak v tom řádně lupne a začne to hučet.Pokud jedu rovně a ustálenou rychlostí tak to neudělá ale začnu brzdit a už se to ozve.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes se na to konečně přišlo :palec: ,dělá to tyčka stabilizátoru,(Cosbál a tom psal)je vyrvaná z kloubu :o .A pokud je auto v klidu a v nastavení confort tak to není vidět, :( kloub je na svém místě :huh: ,jak se najede do zatáčky a stabilizátor se našponuje tyčka z kloubu vystřelí a dře o poloosu jak se auto vyrovná tak tyčka zaskočí s5 do kloubu.Tak a to zjistil Maroš já jen seděl v Emánkovi a zvedal a spouštěl podvozek.

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

tak že to dopadlo .. tyhle pazvuky to je vždy operace .. všek to znám .. vrzání zadní nápravy na to jsem machr.. . :D

jo jinak ta manžeta bude taky pěknej oser .. rozebrat půl auta .. tet jsem v týdnu dělal předek na opel frontera .. a šel jsem docela do kolen .. hlavně když jsem nemohl srazit jeden kloub a přípravek se tam nevešel .. masakr...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...