KraD Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Dlouho jsem se rozhodoval co si koupit jako své první auto. Vybíral jsem mezi Oplem Astrou, Golfem, BMW 3, Seatem Leonem a už jsem byl tak nějak rozhodnut pro Astru, pak jsem se, ale začal ptát mechaniků a ty mi Astru rozmluvili (krom borce z AAAček, kterej považuje Astru za nejlepší nejspolehlivější a nej nej auto světa ostatně jako každý auto, který chce prodat). Takže jsem se rozhodoval dál moc se mi libilo a stále libí trojkový BMW, ale protože stále studuji neměl bych peníze uživit takový "tank". Leon je taky krasnej, ale na slušně vyhlížejícího jsem neměl penize. A tak jsem si jel ke známému do bazaru pro Golfa. Mě ale uchvátilo auto jiné, ano byla to moje Octavia! A tak jsem si místo Golfa odvez Octu. :) Octavia: r.v. 1998 1.6 74 kw & 100PS SLX Octavii jsem kupoval zhruba s 119 000 km na tachometru, podle stavu a servisní knížky to odpovídá. Auto je dovezeno z Německa. Kupoval jsem ji na konci léta a už s ní mám nalitáno přes 8 000 km. :)Do budoucna se uvidí pokud se dostanu vysokou školu, pokud ne a najdu si práci, tak se asi začnou dít věci, a to buď prodejem této a koupí RS, nebo zlepšením staré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vítej mezi námi. Octávka vypadá fakt zachovale. Měl jsem taky tuhle barvu na svý první octě, takže barva je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vítej mezi námi :) Konecne nějaký další predfacelift :) Octa vypadá fakt suprově opravdu zachovale :) Přeju hodně štěstí pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Moc pěkná. S tím motorem jsem se něco najezdil a nemám na to uplně špatný vzpomínky. Do začátku luxusní Ať slouží, je to spolehlivost sama. Vidím šíbr, nebo nevidím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 vitej mezi nama vypada dobre... jinak moje prvni auto bylo opel vectra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KraD Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Moc pěkná. S tím motorem jsem se něco najezdil a nemám na to uplně špatný vzpomínky. Do začátku luxusní Ať slouží, je to spolehlivost sama. Vidím šíbr, nebo nevidím? :) Jojo, v elektrice jako zrcátka a okna. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vítej mezi náma, octule je na svůj věk velmi zachovalá (aspoň z fotek to tak vypadá) , tak se snaž aby tak zůstala i nadále ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vitam te mezi nama, jak pise Konny na fotkach vypada velice zachovale vidim ze ma i vyhrev sedacek tak at ti slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vitej do rodiny Octavianu, at slouzi Kdyz jsem kdysi kupoval moji prvni jednickovou Octu tak se mi tahle barva libila take, a i motor jsem chtel v benzinu. No nakonec z toho byla stribrna, v benzinu, ale 1.8T 20V. Ale zase ted mam dvojkovku s motorem 1.6 a na pohodove cestovani s rodinou to bohate staci. jsem spokojen, 1.6 jsou drzaky ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Vypadá moc hezky... tak ať slouží... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 ahoj taky te tady vitam octava na fotka vypada dost zachovale tak at vydrzi i nadale a at dobre slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Taky Tě tady vítám, a přeju hodně štěstí s Octávkou :) na fotkách vypadá velice zachovale tak at ti tak hodně dlouho vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Vítam dalšího Maturanta ;) a nečekaně s prvnim autem Octavii. :D Vypádá pěkně. Tak hodně šťastnejch km s minimem poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KraD Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Tak jsem si dneska koupil Bluetooth sadu do auta. Je to Parrot a zatim to funguje perfektně! Mohu jen doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Zachovalé autíčko, tak ať ti slouží a dělá radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Aj ja sa pripájam,pekné autíčko,vela stastných km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 hezky zachovalá okta tak ať ti hlavně slouží bez poruch apod..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 vitej :) zacinal jsem uplne s tim samym, jen s 55kw :) Na zacatek to staci, a je na tom dost prace no tak at slouzi jak ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.