vorlajz Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 a jeste par fotek ... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 a neco z montaze! Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 pekne este predne a mas z neho korejca :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 ty zadni lampy jsou ale krasny! predni ee :D Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 sak ja len rypem..tie zadne su fakt peckove...tiez by som si ich dal..ale nemam odrazky..takze by trebalo aj naraznik..to radsej vrazim do corrada Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 no jasne, to je ono...k fl to chce mit naraznik s odrazkami! jinak se mi zda, ze ty svetla sviti lip...je mozne, ze je ten plast jiny nez na predfejs...??? Taky se zda, ze sviti az nahoru...zrovna tuhle o tom Maros mluvil, ze se mu zda, ze u combi nesviti ta svetla az nahoru... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 tak se mi zase loupe volant! Kurwa! Uz mi ho jednou menili! Ted se loupe kryt bagu na te hrane u znaku! ;) zaruka konci za mesic! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 dobre tie svetla, len ja nemozem prist na chut tej "striebornej nálepke" Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 maš to pěkny , kurnik ty světla už má každej Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 jj za chvili se bude prechazet na predFL svetla, btw mam tu jedny FL na prodej Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Vorlajz: vítej v clubu vyměněných světel Povedlo se! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 lol.... klub vyměněných světel dobrý!!! :) btw. ty FL světla jsou prostě hezčíííí nóóóó!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Tímto oficiálně měním název z "35. sraz Romaaaarioooo klubu" na "35. sraz Romaaaarioooo a vyměněných světel klubu" :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 dobře ty Skajo! :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Tímto oficiálně měním název z "35. sraz Romaaaarioooo klubu" na "35. sraz Romaaaarioooo a vyměněných světel klubu" ;) :) :( Beru na vědomi a poslušně hlásim že odcházim do studeny postele Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 btw. kdo má ty FL světla??? Roman, Ol@f a já ne??? to jsme jenom tři.... tak do jde néééé???? :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 (upraveno) btw. kdo má ty FL světla??? Roman, Ol@f a já ne??? to jsme jenom tři.... tak do jde néééé???? :) Ještě Rostama co má RS http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=573 Upraveno Říjen 4, 2009 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 aha... njn... tak to je vopruz. ... to už má každej :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 myslim ze jich je vic nez my 4 a hafo lidi to ma jeste v planu a storm ma uz taky FL ne? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 no nevím a o Stormovi taky nevím, ale neřeším to... před tím, měli všichni předfejs světla a teď budou mít fejs světla... takže o nic nejde... budeme mít zase o fous hezčí autííí :) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 ....jako sice mám no....ale neplnohodnotné :) Jinak máš to hezký Vorlíku, mě se ty FL zadní lampy líbí ....sice na černé jsou hezčí...ale i na tom kapučínu to nevypadá zle Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 hh... díky znalče! :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Nevypadá to zle, ale taky to nevypadá líp ;D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 ....jako sice mám no....ale neplnohodnotné :) to sú aké??? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 krucipísek.... vorlajzíček bude asi potřebovat "osobu blízkou"... :) na železničním přejezdu se asik 80 km/h nejezdí, že? doprčitužale!!!! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Kolik ještě máš resp. nemáš bodů? :D Btw: jestli tě vyfotili a auto je psaný na tebe, tak to asi neukacáš Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 radar tam byl... a auto je na firmu... :) a body mám samozřejmě všechny, nejsem žádný pirát!!! :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 krucipísek.... vorlajzíček bude asi potřebovat "osobu blízkou"... :) na železničním přejezdu se asik 80 km/h nejezdí, že? :D doprčitužale!!!! :( Ale copak copak??? :) najednou?Nemluvil jsi o mě náhodou jako o sráči? :) :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 nn... určitě ne Romane!!! :) :) :) jak vypadá radar co dělá fotky? :D .... tenhle maník byl v příkopu, tak bych tam ani nemusel být vidět, že? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky