vorlajz Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 tak hosi co delate pri sobote? my s Otesankem makame!!! :( asi nema cenu zduraznovat, ze 4x4 je proste paradniii!!! Lol Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 :( Odpočíváš taky někdy ? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tj, jestli ta tráva byla mokrá, tak by měla předokolka asi problém. Hlavně, že tu 4x4 využíváš a nemáš jen jako imageovku :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Rosto,cece v posledni dobe moc neodpocivam! :( posledni 3 vikendy v praci... Ted neco malo na chalupe! :( Viki...bylo to listi a kdyz jsem viedel ty hromady,tak jsem si rekl,ze to Otesaneke zvladne lip a hlavne rychle! :P a myslim,ze predokolka by ten vozik nahoru nevytahla! ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Nemám zkušenosti s vozíkem, ale dovedu si představit, že by ho na tom povrchu vážně nevytáhla. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Rosto,tak tohle byla napln moji vikendove prace... ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 takovou stopu jsme za sebou nechali... ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Už začína to obdobie fotenia Otesánka ;) :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 tak ja to sem teda davat nebudu nooooo!!!! :P ;) Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 SUPER koupelny ;) Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Moc se mi líbí ty koupelny na druhém a čtvrtém obrázku. ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 diky kluci...to jsou vzorkove koupelny v nasi nove prodejne... ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Asi ti sem budu muset dat tu svoji koupelnu, abys videl jak ma vypadat poradna koupelna :P Jinak 4x4 super no, vzpominam jak jsem vyjizdel se svoji predokolkou lom a mel za sebou 1,2tuny kameni na vozejku ... mel jsem co delat abych to na tom prachu vytahl nahoru ;) :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Blade, tak ji sem dej... ;) jinak na ty louce by ses mozna s dvoukolkou ani nerozjel...bylo to mokryyyy!!! :P jo a tenhle kolacek, ten sniiim!!! :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 tak kdo tu chtel vic fotek??? Lol Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 souprava pripravena k vyjezdu!!! ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Hej, to neplatí...on má Haldexa...jak k tomu my ostatní příjdeme ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 a to jsi zjistil az ted??? ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak to bych se rozejl, ted o vikendu jsem vozil neco podobneho....vetve a take jsem pak prazdny vozik tahal z takovehle doliny na mokre trave a slo to celkem v pohode, chce to mit lehci nohu, ale priznavam ze z Haldexem by to bylo o mnoho a mnoho jednodussi. Jsem nemohl fotit, protoze teda nevozim jako zakladni vybavu v aute fotak ... coz vorlik asi ano ze ;) Zitra sem hodim foto te koupelny teda, mam to na notasu tak musis chvilku pockat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 tak já mám foťák na mobilu ... a taky tam mám net... takže je to pak na fóru hned! :) :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Tss, jaktože ještě nespíš :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 už zase nespím.... :) jsem si včera zakládal FCBK .... :) tak jsem u toho nějak zkejsnul :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 tak Otesnijááá je od rána v nemocnici.... nahlášeny závady.... nechal jsem vyměnit i vzduchový filtr, ten se prý jinak mění při 90 k km... já mám teď 58 780 km... přesně za dva roky provozu... u FSI se při 60 k km servisu mění i svíčky... to jsem netušil... :) taky jsem nechal v servisu namontovat koncovku výfuku, s tím, že mi jí tam navaří! :D každopádně jsem zvědav, jak se s tím popasujou :) snad dobře! :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 maximálne ti tam nechajú starý olej :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 a dve stary svicky, to ma byt jeste dneska hotove ? Co ten rozvodak ? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 len dve?? Ty si optimista... :) :) Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 a koncovka bude našroubovaná s připravenou odpovědí, že svářeč má dovolenou :) :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Nemluve o tom, ze mu to na ten zkracenej vejfuk narazi tou chromovanou casti takze ven mu zase bude couhat nevzhledna trubka. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Nemluve o tom, ze mu to na ten zkracenej vejfuk narazi tou chromovanou casti takze ven mu zase bude couhat nevzhledna trubka. :D :) :) :D ale zase nebuďte na neho teký zlý.... B) Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 :D :) :) :D ale zase nebuďte na neho teký zlý.... B) jak zlý :P to je realita :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky