vorlajz Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 poznejte jeden rozdil! :) rofl Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 vzpominame!!! :) hahahahaha Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Ty wole neblázni...co to tady vytahuješ za špeky teď na Vánoce :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 staré foto...tu mohol hodiť aspoň poprašok na Otesánkovi :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Na jedne fotce jsou vice otevreny dvere do te budky. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Olaf nezklamal!! :) :) :D rofl Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 poznejte jeden rozdil! :) rofl Paajo co to mas s xichtem? te potrhala zena? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 nn divoký kočky ústecký woe :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 btw. tak máme v ústí první sníh... :) to to klouže... jupíííí.... :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 poznejte jeden rozdil! :D rofl Jsem myslel, že hubneš :P Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj Pajo. Tak jsem přes celý víkend potrápil svou čtyřkolku v Beskydech, kde bylo kolem -15 a cca 15-20 cm sněhu. Zkoušel jsem různé jízdní situace (na parkovišti, an lesní cestě, silnice 3 a nižší třídy) a vyplynulo mi jasná dedukce, že s vypnutým ESP se mi jezdí (a hlavně) zvládajíí různé situace mnohem líp. Když mám zaplé ESP, tak se to sanží furt brzdit a někdy je to na škodu. Pro mě je jasn závěr tento....na sněhu a ledu bez ESP s řízeným smykem (samozřejmě pod plynem) a na mokru si to ESP nechám. Spotřeba: to je samostaná kapitola.....pod 10l jsem se nedostal a konečně jsem si vylepšil svůj slušný průměr a tak na PP mi to teď ukazuje 8l/100km (dlouhodobá). Jinak fakt paráda......co se dá s tou 4x4 vyvádět. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 S tím ESP to je novinka :-D Píšou to i v návodu, že si ho máš za určitých situací vypnout :DOH: Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 S tím ESP to je novinka :-D Píšou to i v návodu, že si ho máš za určitých situací vypnout :DOH: To jo ale take tam pisou . ze ve variante 4x4 je to v symbioze.....coz nebylo a bylo to o tom, ze ze zatacky me to hnalo uplne nekam jinam nez jsem chtel jet. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 To nevím kde Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Helmi díky za postřehy... moje jsou naprosto stejnééé! :D hele Mi., nerej jooo???? ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak o víkendu jsem byl v Brně na turnaji v badmintonu ... a turnaj to byl úspěšný!!! ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 To jo ale take tam pisou . ze ve variante 4x4 je to v symbioze.....coz nebylo a bylo to o tom, ze ze zatacky me to hnalo uplne nekam jinam nez jsem chtel jet. Ono je potřeba hlavně rozlišovat ESP jako celek a potom jako jednotlivý systémy, ze kterých se skládá. Obecně vzato u haldexu 2. generace to bylo tak, že při zásahu ESP se haldex rozpojil. U 4. generace umí ESP a haldex spolupracovat, takže při zásahu ESP přebírá řízení haldexu právě ŘJ ESPčka, aby si mohla regulovat momenty podle potřeby, takže to spolu jaksi spolupracuje. Na druhou stranu ESP mimo jiné obsahuje třeba ASR, žejo, což v případě prokluzu kol omezuje krouťák na motoru a snižuje otáčky - což v extrémním případě může způsobit klidně i zastavení vozidla v půlce kopce, pokud tam bude větší vrstva sněhu a bude k prokluzu docházet neustále. Tam se samozřejmě musí ESP vypnout, aby se to krásně vyhrabalo a je klid. Na ledu už by mělo být ESP jednoznačně přínosem, ale konkrétně u té 2. generace je paradoxně možný, že odpojení zadku může být spíš na škodu...to už asi záleží na konkrétní situaci ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak o víkendu jsem byl v Brně na turnaji v badmintonu ... a turnaj to byl úspěšný!!! ;) No tak nám to trošku rozviň...co bylo, jak bylo, kde bylo...kde jste spali, co jste jedli a tak Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 hh... no co bylo... byl badec super... spali jsme nakonec na nějaký učilišti bo co... no bejt po mým, tak spím v tom hotelu cos mi poslal odkaz, ale podřídil jsem se většině... jídlo jsem měli v Růži... ale obsluha otřes! trochu zklamání no.... ;) jinak ok... badec byl super, v mixech jsem bral 1. místo a v deblu mužů 3. místo... ;) takže spokojenost veliká.... jo a Otesánek bral 10 na sto svině nenažraná!!! :D :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 jsem měli v Růži... ale obsluha otřes! :D trochu zklamání no.... :D jinak ok... Kdo vás obsluhoval - takovej ten pán, nebo taková ta paní?? Tam bývala vždycky obsluha suprová, leda by tam byl někdo novej Nebo jste nemluvili hantecem, tak se na vás vysrali...přecijenom mezi Brňákem a cizákem je v Oltecu kurwa rozdíl ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 v debilu mužů Co to je ;) :palec: :D :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 hantec jj na to jsem zapomněl ty wole... a obsluhovala nás nějaká starší paní.... debil mužů je čtyřhra mužů ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Tak starší paní jsem tam v životě neviděl. Asi nějaká výpomoc na svátky. Tak to mě teda mrzí, že jste narazili zrovna na nějakou perzu ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Kurna ty ses v Brne a nereknes jooo!!! To je material tohleto :D Jsem konecne mohl videt Otesanka na zivo a zase nic ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Čecháček v srdci Moravy :-D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 nebyl čas kluci... nebyl... večer příjezd... véča a do postele a druhý den od rána do večera na kurtu.... tak snad příště! ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 tak kdyby to někoho zajímalo, tak přikládám pár děsně akčních fotek z badecu.... Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Nj jsme te ale mohli prijet podpori a poradne ti fandit neeee :) :palec: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky