vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Marosi,fakt? ;) fakt je to basnicka? :( btw.aktualka 11,3 l na sto..max hlasi dojezd 10 km...kolik mam litru benalu v nadrzi? :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Marosi,fakt? :D fakt je to basnicka? ;) btw.aktualka 11,3 l na sto..max hlasi dojezd 10 km...kolik mam litru benalu v nadrzi? :D alebo žeby to boli ibe nejaké verše? :D tá vyššia spotreba môže byť aj na tom snehu, ja som pozoroval keď zaberá ASR resp. človek pridáva a hrabe to, tak si to ani neuvedomuješ a ide to hore o niečo alebo to bolo školou šmyku na parkovisku? :( ;) máš tam málo :o Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 btw.aktualka 11,3 l na sto..max hlasi dojezd 10 km...kolik mam litru benalu v nadrzi? ;) Minimálně na takových dalších 60km, což může být cca 6 litrů. A to by ostatně odpovídalo :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 no Jirko,nevim nevim! :D Marosi.jj tim to bude! ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 js to stahl na 11 l ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jj.. je to dvouciferný a není tam nula, co? ;) ... kurwa, nevím, proč to tak žere ... a z ničeho nic... :( :D :D Taky bych to viděl na zimu - sníh, zásahy elektroniky, atd. ALe ty básničky ti fakt jdou, to se musí nechat. Už mi konečně řekneš, proč jsi mi na Štědrý den zkoušel volat :D? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 volal jsem ti 26. 12. ne na Štědrý den! :) jo dneska jsem viděl konečně Superb Combi... líbí se mi! :P v černé, se stříbrnejma lyžinama ... mazlík! :D byla to 4x4 125 kW TDI CR Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 byla to 4x4 125 kW TDI CR Skoda ze je to 6M velka skoda Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 nedělají to s DSG? tak to je fakt na pikaču.... no stejně, já mít prachy, tak byhc bral 3.6 FSI ale prachy nemám, tak mám Otesnijáááá :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 tak rocni 3.6 je za 650T kolikrat v plne palbe ale pak to zivit ola la Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 nj.... ale když si takový auto kupuješ, tak s tím prostě musíš počítat... ale prostě pro normální smrtelníky to zkrátka není.... vidím, jakou mám spotřebu já a s tou třišestkou to bude hukot v nádrži... protože s tím autem prostě nejde jezdit pomalu! :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 to rikam zivit bude pruser Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 s tím autem prostě nejde jezdit pomalu! :D Mno...to bych tu teď radši nerozváděl :) :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 heh to je fakt, na sprimonitor.de jsou dve 3.6ky jedna 10.99l/100 a druha 11.74l/100km Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Jirko... nechápu??? :) rozveď to!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Jirko... nechápu??? :P rozveď to!!! :) Nemůžu, Ondra by mi pak ublížil Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jako dlouhodobá přes jednáct to už je slušná "čína" Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 to rikam zivit bude pruser to si radšej budeš chrochtať s TDIčkom a dúfať, že soudruzi niečo neposrali ako v 1.8TSI - sveta nám bude žiť... Fico znižuje spotrebnú daň na naftu hh :) o 10 centov Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jako dlouhodobá přes jednáct to už je slušná "čína" neviem ako to sledujete vy, ale zásoby ropy sa znižujú...ako ono sa povie že jej je dosť ale kto na 100% potvrdí že jej máme na 30 a viac rokov? Nikto. A keď budú robiť také žrúty a tie americké obludy tak ju spotrebujeme skôr ako sa spamatáme. Ja sa divím, že VW ešte nemá hybrid, teda som o tom nepočul ešte. Dodám, že skoro všetko sa robí z ropy, keď dôjde tak sme v... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 o tom, že dojde ropa se mluvilo už v sedmdesátých letech... neřešil bych to ... je mi třicet... než umřu, tak tu ropy bude dost! :) jo a Ondro, ty taky rád přišlápneš plyn ne? takže tobě by se ten supík třišest mohl líbit! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 "Dodám, že skoro všetko sa robí z ropy, keď dôjde tak sme v... " nebo třeba přestaneme "huntovat" planetu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 o tom, že dojde ropa se mluvilo už v sedmdesátých letech... neřešil bych to ... je mi třicet... než umřu, tak tu ropy bude dost! :o za teba to ešte nejako vydrží a potom môže byť potopa a zlízneme si to my so Skajom a Viktorom :) :P :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 "Dodám, že skoro všetko sa robí z ropy, keď dôjde tak sme v... " nebo třeba přestaneme "huntovat" planetu tak to je tiež pravda, ťažíme o 106 všetko možné, ale dôsledky toho všetkého sa dostavia...toho sa nebojím Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 hele kluci ač to bude znít divně, ropu mám rád.... tak si na tohle založte jiný téma... třeba "Ropa never more" bo já nevím... :) btw. Bursík by z vás měl radost... možná i Kateřina Žak :P :D :o Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Maroši, mezi náma je rozdíl 10 let... to můžeš klidně zemřít dřív jak já wole :) :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 o tom, že dojde ropa se mluvilo už v sedmdesátých letech... neřešil bych to ... je mi třicet... než umřu, tak tu ropy bude dost! Asi tak...jednak ropy jsou tři prdele (byť ve větší hloubce, odkud je dražší těžba), takže to bude ještě dlouho trvat, než dojde. Navíc se dá vyrábět uměla a ostatně ona ani není zase tak důležitá. V dnešní době je podstatný, že z ropy žije pomalu půlka světa - všichni ti šejkové a ropný společnosti tam točí takový šílený prachy, že se musí dělat bu-bu-bu, aby se mohly uměle zvedat ceny a udržovat takovou tu bublinu strachu. Z toho stejnýho důvodu se moc netlačí hybridy a spol. - údajně existují projekty na automobil, který jezdí naprosto bez ropy a přitom má minimálně stejný vlastnosti, ale komu se tím prospěje?? ...Dnešní zájmy jsou prodat ropu a rejžovat prachy...všechno ostatní je až podřadný. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Maroši, mezi náma je rozdíl 10 let... to můžeš klidně zemřít dřív jak já wole :) :P :D ja viem, prejde ťa vlak a podobne...ale zas nechcem byť až taký pesimista Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 za teba to ešte nejako vydrží a potom môže byť potopa a zlízneme si to my so Skajom a Viktorom :P :D :o Já se hlásím k Vorlíkovi :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 možná i Kateřina Žak :D :o :o Počky, to je ta pizda, co doma topí mrkví?? :) :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 3.6ka se mi libi stejne jako R36 jsem zvedav jestli bude konecne FL a jak to po nem bude vypadat, ale musim rict ze pribeh poslednich dni s 1.8TSI me trochu rozcilil nerikam ze 20T za klikovku je mega pruser, ale co kdyz nejakej udelali v jinem motoru co bych si rad koupil. Vzhledem k tomu ze koukam po 4x4 s automatem zacima zvazovat Legacy / Outback. Nevim co se to se mnou deje ale nemam rad BMW ale zacina se mi libi nova 5er, combi jeste nepredstavili a GT je cenou zase jeste jinde. Tam by mi asi stacil 525d Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky