Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

A to vcera bylo jeste hezci pocasi, akorat zatim nemam fotky.

Tak jed, co ti v tom brani, byly jsme na 4 dny, bohate to staci a cenove to vyjde stejne jako tady v Krkonosich, nestojis fronty, krasny dlouhy sjezdovky a jeste pekny baby v kombinezach...znacka ideal, ale bacha chce to jet bez bab :palec: :)

Odkaz ke komentáři
Hauser Kaibling a Williams Birne mit Frucht ... doporucuji :-D

Ale jinak letos super lyzovani, meli to nadherne pripravene i kdyz z vetsiny technicky snih :palec:

Jojo, oboje znám :palec: Byl jsem tam 26.12.-30.12.2009, a krásně :) i přes ty svátky se tam lidi rozprskli a fronty ubíhaly bleskově :(

Odkaz ke komentáři

tak jsem dneska vecer zaparkoval u haly vedle nejakyho 3dv Pazouta...jsem u auta,prijde zenska,vidi me a stejne mi rizne dverma do auta! Krava! Rikam ji,jestli si nedela prdel a ona ze se omlouva a ze tam nic nebude!zustavam stat s otevrenou pusou! Cihnu na auto,ale v ty tme tam nic nevidim! Tak snad to bude ok! Stejne se tomu neda zabranit! Furt u auta stat nemuzu a parkuju tady na tech parkovistich. Ale ze jsou lidi takhle nevomaleny,to me bere dech! Boze!

Odkaz ke komentáři
Petulku bych zabavil já ty woe! :palec: Konečně by poznala co to je krásny černy auto s pořádnou muzikou a osazenstvem :D

wole by te zprazila na dve doby ani by ses nenadechl ta je tak zvedava na takovy vyzirky a vobsourniky jako ty :P :palec: :D

Odkaz ke komentáři

Protože s Dádem je to naprosto bezpečný, ten je totiž pokaždé naprosto nepoužitelnej. Maximálně ho odvezu domů, aby se nesnažil řídit a je klid :palec: To takovej Pavel, to je jiná. S tím si dá člověk skleníčku a hned je vyslečenej v rybníce :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...