Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Hehe, to das to predjizdeni ne :)

No ja teda Blavu projizdim vzdycky rano nebo az vecer zpatky, ale prujezd Blavou je vpodstate take na okruhu, prejedes reku a ses na dalnici smerem na Viden, takze bych tam neocekaval ani pres den nejake velke kolony. Ale od 9 do 16 hodin jsem teda Blavou jeste neprojizdel to je pravda :lool:

Odkaz ke komentáři
rofl predjizdeni s 1.9 77kW, videl bych to tak ze budu rad ze me nebudou moc predjizdet. Diky za utvrzeni v tom ze se vyplati jet pres Blavu, byva tam nejak zacpa nebo tak ? Jako ze by se vyplatilo projet Blavu pred 8 nebo tak ?

Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool:

Odkaz ke komentáři
a pak ses probudil a byl si ceeeeeelej mokrej ze :) :( ;) :P

Ja si taky myslim, ze to neni spatny motor, sice brzo mu dojde dech, ale na normalni jezdeni je to dobry motor a mozna i s nejmensi poruchovosti ;)

ale prd... :P len on sa asi trochu viac bál na tom ujazdenom snehu, keď som ho začal predbiehať tak aj pridal, ale pri 110km/h to vzdal... :lol: :lool:

a tam ešte nedochádza dych ani 1,9, to by skôr ASR už blikalo jak divé... :(

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool:

Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :(

Odkaz ke komentáři
Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :)

ale tak nie je to len o nohách a rukách... :lool:

a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :(

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ?

Ondro v sérii to nebolo až také hrozné v pohode sa s tým dá obehovať, veď si vezmi 60-70% áut má slabší výkon(Fabie, Felicie, Hyunadaie a pod) takže žiaden strach :)

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ?

Nj tak pokud mas uz nejake zarezy tak to se nedivim, ze jezdis jak pani domaci :lool: :)

Kolik ti jeste zbyva? Ja se tedy musim priznat ze jsem zatim cisty :D

Odkaz ke komentáři
a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :)

No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :lool:

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted

Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :lool: :D

PS: Nic ve zlým :)

Odkaz ke komentáři
Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :) ;)

PS: Nic ve zlým :D

asi budeme prepojení, presne na to isté som si spomenul :D :lool:

Odkaz ke komentáři

tak víš, mňa body nejak nezajímají... ;) to je len výhovorka... :)

tak trochu ten ecobox pomohol aj keď TDIfun-ovi sa také riešenie nepáči...

No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :D

tak to sa podarilo... :lool: ale na Hráběho som aj tak nemal...

Odkaz ke komentáři
Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :palec: :lool:

PS: Nic ve zlým :)

Predem nic ve zlym .. ale nekdo je tady asi dost zapometlivej

jsem nerikal ze na 1.9TDI combi v serii se neda poradne drandit, pac mam pochybnosti ze vubec naposledy to drandil kolega a pripadalo mi ze se to s nama dvema vlece jak nejake MPI ( jsme dvojka asi jako Bud a Terenc ) otazka je jak se na to podepisuje z borec v zivote neridil nic jineho jak 1.3MPI ve felici a choval se k tomu jak dobytek a bohuzel to hadam delaji i ostatni pac je to pool auto. ( mimochodem diky panu rediteli kterej vsem firemnim octavkam ktere nejsou sdilene doprava 2.0 TDI sam ma ovsem A6 3.0TDI)

no a ta hlaska o 2.0TDI a 220 km/h tak s tim jsi zacal ty, ja jen konstatoval ze by ten motor uz asi nebyl, nic o tom ze bych tak rad jezdil

a bodove konto staci jedna PORADNA prasarna a razem jsem pres 10 jinak receno 5/12

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...