Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Hehe, to das to predjizdeni ne :)

No ja teda Blavu projizdim vzdycky rano nebo az vecer zpatky, ale prujezd Blavou je vpodstate take na okruhu, prejedes reku a ses na dalnici smerem na Viden, takze bych tam neocekaval ani pres den nejake velke kolony. Ale od 9 do 16 hodin jsem teda Blavou jeste neprojizdel to je pravda :lool:

Odkaz ke komentáři
rofl predjizdeni s 1.9 77kW, videl bych to tak ze budu rad ze me nebudou moc predjizdet. Diky za utvrzeni v tom ze se vyplati jet pres Blavu, byva tam nejak zacpa nebo tak ? Jako ze by se vyplatilo projet Blavu pred 8 nebo tak ?

Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool:

Odkaz ke komentáři
a pak ses probudil a byl si ceeeeeelej mokrej ze :) :( ;) :P

Ja si taky myslim, ze to neni spatny motor, sice brzo mu dojde dech, ale na normalni jezdeni je to dobry motor a mozna i s nejmensi poruchovosti ;)

ale prd... :P len on sa asi trochu viac bál na tom ujazdenom snehu, keď som ho začal predbiehať tak aj pridal, ale pri 110km/h to vzdal... :lol: :lool:

a tam ešte nedochádza dych ani 1,9, to by skôr ASR už blikalo jak divé... :(

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
Neviem čo máš proti 1,9 77kW :) včera som bol v Bratislave a nikto ma nepredbehol a ja som dával 7-čkové bavoráky ľavou zadnou... :( :lool:

Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :(

Odkaz ke komentáři
Tak ono co si budem nalhávat - i ta jedna-devítka udělá v sérii svých 190km/h, když na to příjde a cestování nějakou stošedesátkou není vůbec problém. Víš jak se to říká - skutečný výkon není pod kapotou, ale v nohách a rukách :)

ale tak nie je to len o nohách a rukách... :lool:

a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :(

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ?

Ondro v sérii to nebolo až také hrozné v pohode sa s tým dá obehovať, veď si vezmi 60-70% áut má slabší výkon(Fabie, Felicie, Hyunadaie a pod) takže žiaden strach :)

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted. Lubo ty mas ten ecobox, kterej zlepsuje parametry motoru, takze ty o serii taky uz asi nemas poneti ze ?

Nj tak pokud mas uz nejake zarezy tak to se nedivim, ze jezdis jak pani domaci :lool: :)

Kolik ti jeste zbyva? Ja se tedy musim priznat ze jsem zatim cisty :D

Odkaz ke komentáři
a šak vieš že po ceste z Rozkoše som za Vami v Lunárke zase až toľko nezaostával ani na diaľnici... :)

No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :lool:

Odkaz ke komentáři
hovada z budete mit tolik bodu co ja tak jsem zvedavej jestli budete litat tako litate ted

Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :lool: :D

PS: Nic ve zlým :)

Odkaz ke komentáři
Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :) ;)

PS: Nic ve zlým :D

asi budeme prepojení, presne na to isté som si spomenul :D :lool:

Odkaz ke komentáři

tak víš, mňa body nejak nezajímají... ;) to je len výhovorka... :)

tak trochu ten ecobox pomohol aj keď TDIfun-ovi sa také riešenie nepáči...

No jasný, však Lunárka absolutně nestíhala...ani nevíš, jak jsem z toho nemohl, když jsi nám v HK profrčel kolem okýnka a zmizel v dáli kdesi vepředu :D ...Dobře sis to tam dával :D

tak to sa podarilo... :lool: ale na Hráběho som aj tak nemal...

Odkaz ke komentáři
Ale o to nejde. Jen tě prostě někdy nechápu. Na jednu stranu píšeš, že s těma svýma bodama musíš jezdit slušně a nemůžeš prasit a na druhé straně si stěžuješ, že s 1.9 se nedá pořádně drandit. A do toho pak hodíš hlášku, že kdybys jezdil se svým 2.0TDI 220km/h tak by ti ten motor pošel. Tak co si z toho pak člověk má vybrat, když se to všechno navzájem překrývá :palec: :lool:

PS: Nic ve zlým :)

Predem nic ve zlym .. ale nekdo je tady asi dost zapometlivej

jsem nerikal ze na 1.9TDI combi v serii se neda poradne drandit, pac mam pochybnosti ze vubec naposledy to drandil kolega a pripadalo mi ze se to s nama dvema vlece jak nejake MPI ( jsme dvojka asi jako Bud a Terenc ) otazka je jak se na to podepisuje z borec v zivote neridil nic jineho jak 1.3MPI ve felici a choval se k tomu jak dobytek a bohuzel to hadam delaji i ostatni pac je to pool auto. ( mimochodem diky panu rediteli kterej vsem firemnim octavkam ktere nejsou sdilene doprava 2.0 TDI sam ma ovsem A6 3.0TDI)

no a ta hlaska o 2.0TDI a 220 km/h tak s tim jsi zacal ty, ja jen konstatoval ze by ten motor uz asi nebyl, nic o tom ze bych tak rad jezdil

a bodove konto staci jedna PORADNA prasarna a razem jsem pres 10 jinak receno 5/12

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...