Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

díky Skajo... ;)

faktem je, že jsem nekupoval závoďák a na to moje běžný ježdění, kdy to občas příšlápnu to stačí.. není to super jako vaše RS, RRS, UR Tuning TDI, chipnutý TDI, nadupaný TSI... tím bych to uzavřel... poznámky o tom, jak je FSI na hovno si pište k sobě do vlákna, já už to vím a nepotřebuju, aby jste mi to každý den připomínali...

Odkaz ke komentáři

Viki... co to kecáš... mě jen sere, když s tím MPIčkem valíte po dálnici 214 km/h se s potřebou do sedmi na sto...

já jel včera s vlekem po dálnici, 40 m2 obkaldů a dlažby, takže do 750 kg + vlek 250 kg na prdeli... rychlost 100 km/h ... průměr 9,9 l na sto ;)

Odkaz ke komentáři
Viki... co to kecáš... mě jen sere, když s tím MPIčkem valíte po dálnici 214 km/h se s potřebou do sedmi na sto...

Tak co, HaŤaPka taky jezdí 160 kopec nekopec za 5,5 na sto :(

...tak, a teď máme dobře načato na dvacetistránkový flame ;)

Odkaz ke komentáři
díky Skajo... :smich:

faktem je, že jsem nekupoval závoďák a na to moje běžný ježdění, kdy to občas příšlápnu to stačí.. není to super jako vaše RS, RRS, UR Tuning TDI, chipnutý TDI, nadupaný TSI... tím bych to uzavřel... poznámky o tom, jak je FSI na hovno si pište k sobě do vlákna, já už to vím a nepotřebuju, aby jste mi to každý den připomínali...

Ještě jsi zapomněl na TFSI :smich:

Odkaz ke komentáři
no aspoň se neflákate! :P hh....

a produktivita práce roste!!!! :rolleyes:

To určitě...dnes jsem předávál staveniště ve Vrchlabí- zabezpečovačku EZS a EPS firmě která to vyhrála a to co před rokem stálo 250 tisic tak ted stoji třinásobně vic jelikož to jde přes další tři firmy...humáč!

Odkaz ke komentáři
tak ale musí se držet původního rozpočtu a ten se snad dá navýšit max o 10 % ne?

Jo hochu...to už neni pravda...Praha si vybere firmu a veškeré dodatky a vicepráce jsou přes něj...my jsme jen od toho aby se dodržovala kvalita práce,terminy,svolávání kontrolních dnů na akci a pod.Rozprcali to jak se dá...škoda mluvit :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

aha...

no změním téma... kluci... není tu mezi vámi nějaký silnější chlapec než jsem já? :rolleyes:

mám tu krásný nový džíny, který oblíkám zapnutý a potřeboval bych se jich zbavit... jsou to funglovky 3x na sobě... cena byla 1800,- prodám je za 700,- :P a pak tu mám špičkový kalhoty k obleku, pořizovací cena 1600,- prodám za 700,- :D

já je neunosím, oblíkám je zapnutý B) a mám to jako skejťák :smich: rofl

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...