SKAJA Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jo, to je přesně to, o čem jsme tu mluvili někdy v létě. Nechápu, jak může někdo zakázat oficiální kanálky v garáži, pak stačí trošku sněhu a je potopa. To musel vymyslet minimálně inženýr :) ...Hezky kanálek a maximálně tomu pomoci koštětem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 souhlas bohuzel zbejva maximalne to koste, a nebo teda garaz z mrazakem aby tam byla porad 0. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Alebo auto umyješ, vysušíš, navoskuješ, zakonzervuješ a až potom dáš do garáže a to spravíš po každej jazde ako ten blázon Marios alebo ako môj sused Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 No s tim kanalkem to nemam takovy problem, ale porad musis vzit to koste do ruky a z cele te plochy tomu proste pomoci, proto je pro me jednodussi to zamest jeste v pevnem stavu, voda je hnus a beztak pres noc to roztaje a nez to rano vymetu tak se mi tam zbytecne tvori vlhkost. To wrccko: Tak takovej silenec fakt nejsem a to me mlada rika ze se jednou z toho auta zblaznim :lool: :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 tak mám šráááám.... dneska jsem v levotočivé zatáčce potkal auto, kterýmu to moc nevyšlo, tak jsem to musel strhnout a narazil jsem na obrubník... výsledek... odřený kolo a asi lehce hnutý kolo dovnitř... takže to hučí... jinak vše ok... auto neujíždí do strany, volant se neklepe... s klukama v servisu jsem se domluvil na úterý na kontrolu geometrie ... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 (upraveno) Pokiaľ to bude len kolo tak to nie je až také zlé, aj zastavil ten druhý alebo ho to vôbec nenapadlo?? Mne to ráno tiež nevyšlo a išiel som naplno do protismeru, ale našťastie oproti teta tiež na OII zabrzdila a nejako som sa jej vyhol... ale už som sa videl že sa zastavím až na nej... :) Upraveno Únor 12, 2010 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 kdybys chtel to kolo pak opravit (lakovat) tak dej vedet, mam na to kotaktu delal mi uz 2 disky a ted budu vyzvedavat treti tak ti muzu dat i foto. Borec je casove extremne nespolehlivej ale prace vzdy 1 **** a cena 500 Kc za predni celolak paprsku Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 kedy táto "krásna" séria OC fóra skončí? :) ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 doufam ze brzo o vikednu se chystam na 700 km po CR Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 kolo opravit nechám, až ho sundám po zimě... díky za nabídku Olafe... jinak snad to nebude ložisko... to by byla darda... jinak na kolik vyjde geo??? díky Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 jo a ten borec odjel... než jsem se vzpamatoval byl pryč..... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 kolo opravit nechám, až ho sundám po zimě... díky za nabídku Olafe... jinak snad to nebude ložisko... to by byla darda... jinak na kolik vyjde geo??? díky na cca 700-900 :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 a ložisko do předního kola??? díky maroši Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 cena geo je zavysla od provedenych ukonu neco jineho to sjoji kdyz to zmeri a je to OK a neco jineho kdyz zmeri, prestavi a zmeri a pak je to OK. Ten druhej pripad me na laserove (starsi technologii bych asi neveril) prisel na 1000 s tim ze teda jsem byl max spokojen kdyz jsem zjistil ze maji i parametry pro sport podvozek takze znacka ideal Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 a ložisko do předního kola??? no ložisko aj keď teda neviem presne ktorá časť je TU Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Pájo tak ja pevne verím že to bude iba škrabnutý disk, ak keď pri obrubníkoch to nikdy nevieš. Ináč pri 17" sa menia ložiská cca okolo 100t km to mám viacero skúseností, aj keď neviem ako je to u Otesánka s výdržou. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 kámoš říkal, že je to hnutý dovnitř... že normálně mají kola z předního pohledu sklon do A... a teď to vypadá, že to pravé kolo se asi hnulo dovnitř... (pouhým okem to není vidět) ... takže se jinak sjíždí pneu a tím pádem je slyšet hluk .... takže se udělá geo a snad to bude ok... jinak Otesán má najeto zatím 67 tis. km Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Já mám najeto cca 125tis a ložiska (přední) hučí už od předvánoc, takže Mároškova teorie o 100tis zhruba sedí :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Tak dúfam že bude stačiť tá geo.. :D A taxík už tesánka predbehol asi o 5 tis. km... :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 ja menil obe predni v 110Tkm, huceli uz delsi dobu ale, spis jedno druhe bylo nacnute. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 moje info sú vždy overené :lool: BTW: na 16" sú v pohode, ale zas prúser na rozdrbaných cestách je náprava :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 ja menil obe predni v 110Tkm, huceli uz delsi dobu ale, spis jedno druhe bylo nacnute. Které bylo horší? Pravé? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 No to sou sakra veci tady. Ja jsem si take cestu do Rakovnika uzil, Karlovarska dalnice z Prahy byla vystavni a bylo to spis na terenak, ale dojel jsem jak do Rakovnika tak zpet bez uhony ....tuk...tuk...tuk. Doufam, ze bude Otesanek v poradku :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Poslední dobou je to vždycky divočina - sníh v kombinaci s těma dírama, a to už takový kus opravili. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Misak: myslim ze leve Bladik, zitra chci jet Tabor Beroun Brno je to tak hrozne venku? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 To mischicka: Diry nebyly videt pod temi 10-ti cm snehu, predemnou jel pluh a pred nim to vypadalo stejne jako za nim :D To Olaf: Ja jedu jeste zitra do Dobrusky, tak jsem zvedavy co ukaze tento dil nasi krasne republiky :lool: Co se tyka cesty z Rakovnika: Tak Rakovnik - Karlovarska dalnice ... to je asi 15km ... sileny kus cesty, dva kopce plne nakladaku, kteri nemohli vyjet. Karlovarska dalnice ... i kdyz jsem potkal sypace, tak to nepomohlo vyjete koleje jen v levem pruhu jinak vsude nejmene 10cm snehu - katastrofa. Prujezd Prahou standardni D1 - byla az na par vyjemek kolem Zdaru naprosto v pohode. Ted jsem jeste mluvil s kolegou, ktery se prave vratil z Rakouska a rikal ze cesta byla v pohode, dokonce i trasa Znojmo - Brno. Takze ja bych se toho nebal :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 akorát, že zase snežilo.... :lool: v úterý jde Otesánek do servisu, tak uvidíme... jinak s tím normálně jezdím, vše ok, jen ten hluk :D Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Tak at to dobre dopadne, snad to nebude nic vazneho, i kdyz v tehlech situacich pocitam vzdycky s tim nejhorsim :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 diky Blade,ses milej :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky