Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ja vim, aspon ze statistickeho pohledu by to melo vyjit ;) treba to prijde s novym autem, co ja vim :P Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 hmm...nizka spotreba...hmmm... to by se mi libilo!!! :lool: Toto je pri jizde s dvemi detmi.....mozna se tam take dostanes. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Helmi, ale ty mas 4x2 ne? Jinak na tuhle spotrebu se teda fakt necapu ani pri hodne lehky noze...a ono to ani nejde,pac to auto jede super,tak si to proste uzivam! :lool: jinak tech 3500 ot.tocis pri 120 km/h na 6.st...jo? Zitra mrknu,kolik tocim ja...tipuju tak 3800 ot. Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Helmi, ale ty mas 4x2 ne? Jinak na tuhle spotrebu se teda fakt necapu ani pri hodne lehky noze...a ono to ani nejde,pac to auto jede super,tak si to proste uzivam! :lool: jinak tech 3500 ot.tocis pri 120 km/h na 6.st...jo? Zitra mrknu,kolik tocim ja...tipuju tak 3800 ot. mam 4x4 a mel jsem tam 6 (teda myslim) jo deti jsou deti....kdyz se ti z rychle jizdy pobliji, tak pak si davas pozor. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Otesnija mel dneska na chalupe koupel...tak pikladam par fotek toho myho krasavce! jinak dneska konecne super pocasi...probehla i koupacka v bazenu,ktery mel 18 st.,sice malo,ale o to vetsi osvezeni! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 taky me dneska stipla vcela,takze mam ruku jako Olaf! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 a tady je dukaz!!! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 neni nad poradnou pracku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Tak třeba se konečně dostaneš pod šest na sto Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 skajo,nehodlam domu Otesanka tlacit! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Takovouhle pazouru jsem mel potom, co jsem dostal 25 zihadylek od divokejch vcelicek, jedno zihadlo to nic neni Taky bych potreboval umyt auto, Vorliku nechces prijet na navstevu, bazzen mam kryty a ma 21, takze by ses mohl vykoupat i ty Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Blade... ty wole, mám to krapet z ruky! ještě přikládám pár fotek... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ty už taky nevíš, kam bys ho strčil ...ale fotečky pěkný, konečně po dlouhé době zase krásný počásko a tvoje fotečky :palec: Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Ty jo, kam to fórum spěje...každý už tu fotí angličáky a pořádné fotky svých aut nikde Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Storme, ale tady není nikdo zvědavj na sériovýho Scouta na fotky pořádných aut musíš do jinýho vlákna... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 ...co to na mě zkúšááš Vorlando ?!! Ber zrcadlovku a val udělat pořádné fotky Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 tak tady pár fotek z mobilu noooo.... Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 vorlí a co,už vám roste bříško?? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 ...no prosim....takže nakonec přece něco jsem nedávno vzpomínal, jak jsi stresoval s kolama - jestli je máš dát na léto nebo ne Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 oni uz delaj zrcadlovku v mobilu? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 čerte, roste roste! díky za optání! Storem, dal jsem je na léto, páč jsou ty disky širší, takže i pneu je na něm širší... ccca 235 mm... a navíc jsem to chtěl trochu odlišit! ale zjistil jsem, že je Otesánek krapet nižší, jak Scout na sériovkách... Kaliči... proč??? normální fotomobil... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Storm psal: ...co to na mě zkúšááš Vorlando ?!! Ber zrcadlovku a val udělat pořádné fotky ;) a ty na to hodis fotky z mobilu, tak proto ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 tak až se bude dělat zrcadlovka v mobilu tak si na Tebe vzpomenu ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 jo tak :) jsem to nepochopil ;) ;) dal jsem fotky, který jsem měl noooo .... Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Vorliku, zase tak daleko to neni, ja byl treba dneska v Plzni ;) Musis si ted uzivat nez budes mit prcka ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 no to teda... snažím se! ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Pájo tie tvoje fotky sú oničom , toto je fotka Scouta(čo dokáže) with Jan Kopecký nie ako tvoje leštenie - musel som si rýpnuť ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky