vorlajz Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 já nakonec nechtěl dotykovku... líbí se mi, že má E75 jak normální tak qwertz ... rád na mobilu netím a vyhovuje mi jak fungovla E51 a ta E75 je zase o kus lepší!!! :) Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Prý výborně nabušená bude E52 Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 nj... a E53 bude zase lepší, a ta E54 taky.... atd. atd. :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 tak jsem o víkendu udělal strop v garáži... podle měření měl mít strop asi 33 m2 ... koupil jsem pro jistotu 40 m2 ... a můžu vám říct, že jsem prořezal cca 2 m2 a že mi zbyly 3 palubky... :) ufff... ještě musím dodělat tu jednu škvírku.... pak opravit zdi a dozdít ty škvíry co jsou nahoře.... Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Aký zručný!!!! Máš to tam nádherné Pájo. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 díky díky... mám totiž šikovnýho strejdu a ten mi se vším pomáhá a navíc mě naučí dost věcí... a v neposlední řadě má i dost kvalitní nářadí! ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 a už ho majíííí.... :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Hmm, ten četník je tvrďák...akorát jestli nenosí v kapse botičku, tak to asi bude prt platný...ono z nějakýho lístečku si bude těžko někdo něco dělat :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 přijela na něj odtahovka :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Tak to potom jo...patří mu to, nemá si kupovat takovou krávu do města :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 otcov kolega to v pondelok vyriešil po svojom a skončilo sa to pohovorom a to už mal papuču nasadenú :) :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 někdy si movití majitelé luxusních aut myslí, že pro ně pravidla neplatí.... a občas narazí... dobře jim tak! :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ale u nás MP naháňa pokuty pre súkromnú firmu - to sme kde...to je sila Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 ježiš to je hnusný auto!!! ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 podľa mňa je super ;) :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 no oktávka to teda fakt není.... :) :) ;) mě se to fakt nelíbí.... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 to hovoríš preto lebo to robil Slovák a zároveň nový šéfdizajnér škodovky, ktorý má spraviť nejaký nový model? ;) :) :) Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Maroš,Ty už nemudruj a bež asfaltovať výjazd na Vranov :) :) . kurva včera som tam stál hodinu v kolóne ;) . Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 včera keď som to čítal na nete...to sú debili..najlepšiu časť tej 4prúdovky asfaltujú znovu...nie tam ako je smer do centra - nechápem absolútne ;) Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 AKTY-X(paranormálne javy) májú dalšie pokračovanie ;) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Hmm, ten četník je tvrďák...akorát jestli nenosí v kapse botičku, tak to asi bude prt platný...ono z nějakýho lístečku si bude těžko někdo něco dělat :) oni to většinou cajzli foťej, takže důkazní materiál a ve správním řízení se prostě zaplatit musí ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 ne ne ... prostě se mi ten vejron nelíbí.... teď už se nedivím, že ty škodovky vypadaj tak jak vypadaj, když je šefdesignerem škodovky slovák... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 tak jsem si kluci myslel, že mi vrže schránka na brýle nebo stropní lampa a nakonec jsem zjistil, že to dělá strop!!! když rukou přitlačím na strop v místě těsně za složeným tísnítkem (jako by nad hlavou), tak to přestane... a teď babo raď, co s tím??? jediné co mě napadá, je zkusit vyndat lampu a ten prostor mezi stropem a střechou vypodložit něčím měkkým... co myslíte? ten zvuk je dost otravný!!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 oni to většinou cajzli foťej, takže důkazní materiál a ve správním řízení se prostě zaplatit musí Není pravda - z fotky není vidět, kdo s tím autem přijel, respektive kdo ho tam postavil. A pokud provozovatel odmítne podat vysvětlení, tak nenadělají nic a případ se odkládá. Možná to někoho pobouří, ale prásknu na sebe, že jsem to tak už řešil a prostě to tak funguje Jedinej problém je v momentě, kdy auto odtáhnou a nebo dají botičku, protože pak musí člověk minimálně zaplatit manipulační poplatek, aby mu auto vydali, nebo sundali botičku. Sice ten poplatek za botičku není samozřejmost, ale většina měst to zavádí, protože jim je jasný, že z pokuty se může člověk vykroutit, ale poplatek buď zaplatí, nebo botu nesundají. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 nemám rád lidi co na tohle hřeší.... nic proti tobě Skajo.... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Já to chápu, v pohodě. Proto jsem hned psal, že to někoho pobouří. A jelikož za to nejsou body a pokuty dávaj v Brně 200Kč, asi by bylo lepší zaplatit a hotovo, ale já prostě nemám už z principu rád měšťáky, protože si hrajou na něco, co jim absolutně nepřísluší a navíc jsou to z 99% gumy. Tomu jednomu procentu se omlouvám, ale většina táhne, jak se říká. Proto sem řekl, že ode mne neuvidí ani korunu, tím spíše, že sem nikdy s autem nikomu nezavazel, byť jsem stával na zákazu. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 no gumy to jsou... to vidím na těch přechodech.... :rolleyes: Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Vorlíku to chce dát do servisu, vždyť máš ještě záruku. Já mám Scouta už od středy v servise a pořád něco dělají na záruku. Včera výměna zadních lemů a dneska něco na podvozku myslím . Ještě budou něco měnit u motoru a je vystaráno. Až budu přesně vědět co je na výměnu. Tak ti to sem hodím , ať máš Scouta taky v pohodě. Zatím zdar Bburago Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Bburago díky! jinak nevím na záruku to řešit nebudu... stejně to nemá cenu... řeknou mi, že tam mám dodělanou lampu a že je to kvůli tomu a kdesi cosi... tak si to vyřeším sám! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 hoši, tak jsem dneska píchnu.... zašrouboval jsem do PPK malej šroub, ale bohužel šel skrz... takže penu dolů z ráfku, vyspraeno tím trnem... foukáno plyne... oprava za Kč 337,- :) asi jsem to píchnul už v sobotu, když jsem vozil věci do šrotu.... na tom dvoře tam je bordel, že se nedivím, že jsem to tam takhle schytal... :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky