Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

tak jsem o víkendu udělal strop v garáži... :palec: podle měření měl mít strop asi 33 m2 ... koupil jsem pro jistotu 40 m2 ... a můžu vám říct, že jsem prořezal cca 2 m2 a že mi zbyly 3 palubky... :) ufff... ještě musím dodělat tu jednu škvírku.... pak opravit zdi a dozdít ty škvíry co jsou nahoře.... :smich:

post-214-1249415500_thumb.jpg

post-214-1249415571_thumb.jpg

post-214-1249415585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek
Hmm, ten četník je tvrďák...akorát jestli nenosí v kapse botičku, tak to asi bude prt platný...ono z nějakýho lístečku si bude těžko někdo něco dělat :)

oni to většinou cajzli foťej, takže důkazní materiál a ve správním řízení se prostě zaplatit musí ;)

Odkaz ke komentáři

tak jsem si kluci myslel, že mi vrže schránka na brýle nebo stropní lampa a nakonec jsem zjistil, že to dělá strop!!! když rukou přitlačím na strop v místě těsně za složeným tísnítkem (jako by nad hlavou), tak to přestane... a teď babo raď, co s tím??? jediné co mě napadá, je zkusit vyndat lampu a ten prostor mezi stropem a střechou vypodložit něčím měkkým... co myslíte? ten zvuk je dost otravný!!!! :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
oni to většinou cajzli foťej, takže důkazní materiál a ve správním řízení se prostě zaplatit musí :rolleyes:

Není pravda - z fotky není vidět, kdo s tím autem přijel, respektive kdo ho tam postavil. A pokud provozovatel odmítne podat vysvětlení, tak nenadělají nic a případ se odkládá. Možná to někoho pobouří, ale prásknu na sebe, že jsem to tak už řešil a prostě to tak funguje :rolleyes:

Jedinej problém je v momentě, kdy auto odtáhnou a nebo dají botičku, protože pak musí člověk minimálně zaplatit manipulační poplatek, aby mu auto vydali, nebo sundali botičku. Sice ten poplatek za botičku není samozřejmost, ale většina měst to zavádí, protože jim je jasný, že z pokuty se může člověk vykroutit, ale poplatek buď zaplatí, nebo botu nesundají.

Odkaz ke komentáři

Já to chápu, v pohodě. Proto jsem hned psal, že to někoho pobouří. A jelikož za to nejsou body a pokuty dávaj v Brně 200Kč, asi by bylo lepší zaplatit a hotovo, ale já prostě nemám už z principu rád měšťáky, protože si hrajou na něco, co jim absolutně nepřísluší a navíc jsou to z 99% gumy. Tomu jednomu procentu se omlouvám, ale většina táhne, jak se říká. Proto sem řekl, že ode mne neuvidí ani korunu, tím spíše, že sem nikdy s autem nikomu nezavazel, byť jsem stával na zákazu.

Odkaz ke komentáři

Vorlíku to chce dát do servisu, vždyť máš ještě záruku. Já mám Scouta už od středy v servise a pořád něco dělají na záruku. Včera výměna zadních lemů a dneska něco na podvozku myslím . Ještě budou něco měnit u motoru a je vystaráno. Až budu přesně vědět co je na výměnu. Tak ti to sem hodím , ať máš Scouta taky v pohodě. Zatím zdar Bburago

Odkaz ke komentáři

hoši, tak jsem dneska píchnu.... :lol:

zašrouboval jsem do PPK malej šroub, ale bohužel šel skrz... takže penu dolů z ráfku, vyspraeno tím trnem... foukáno plyne... oprava za Kč 337,- :)

asi jsem to píchnul už v sobotu, když jsem vozil věci do šrotu.... na tom dvoře tam je bordel, že se nedivím, že jsem to tam takhle schytal... :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...