SKAJA Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Přesně tak...teď je to na tobě. A klidně se ozvi i s něčím jiným, kdybys potřeboval...nevím, jestli už máš hotovou tu novou firmu nebo tak něco Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 dneska v noci mě stavěli cajti a pánko cajt povídá... to musí být paráda jezdit v takovým autě a já mu říkám... však vy už taky máte nový auta... a on se otočil a podíval se na stařičkou Fabču v bílo zeleném provedení :D :D :D málem jsem uchcal smíchy! ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 http://zpravy.idnes.cz/jizdu-ridice-volksw...72544_krimi_cen tak to je masírka.... ty vole... zlomit obě ruce takovým idiotům!!! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak to je už niečo neskutočné ;) :D :D ako vo vinetuovkách Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 jet tam motorkář, tak je na dvě půlky čéče.... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 fakt, že ľudská hlúposť a primitivizmus nepozná hraníc...kde to sme :D niekto si robí "žart" a pritom riskuje životy iných (ako tak by sa to dalo chápať so silónom natiahnutým, ale aj to nie, nemá to čo robiť na ceste a vôbec kdekoľvek ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 kamarád ze základky dělal atletiku a chodil běhat do lesa... a jednou si takhle rozřízl krk.... nějak debil natáhl mezi stromy vlasec..... ;) naštěstí se mu nestalo nic vážného... akorát má na krku jizvu... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :D ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 http://zpravy.idnes.cz/jizdu-ridice-volksw...72544_krimi_cen tak to je masírka.... ty vole... zlomit obě ruce takovým idiotům!!! Je to drsný a mě takhle lano v noci jednou sundalo z kola, ale to byla spíš moje blbost. Před týdnem jsem jel kolem tý Fabie, na kterou přilítlo to uvolněný kolo z náklaďáku v protisměru na dálnici :X. Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :D ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa ;) 220by si urcite vytlacil...ja som na starej 1.8T ktora ma tiez 150k siel neco nad 230..kedze je otesanek tazsi tak ma asi aj mensiu maximalku :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no dostat to uvolnenym kolem z nakladaku to asi taky nebude zadna prdel... :/ Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 scout FSI ma maximalku 202 km/h... Ale 200 tacho bude dle me tak 190 real... Co myslis? ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 To určitě ne, možná to dostal přímo na sklo, protože bylo se střechou rozsekaný, viděl jsem i to kolo, ale ani by mě nenapadlo, že to mohlo přiletět z protisměru ;) Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Můj tatík jel na kole přes most , kde jezdí každý den a nějaké blbé děcko natáhlo přes něj drát a on si málem urval nos.Kluci jak jsem ho vezl do nemocnice tak mi do smíchu nebylo.To jsem v životě neviděl.Nos byl na sračku. Drát byl natáhlý přesně v té úrovni. Naštěstí vše dobře dopadlo, nos mu sešili , sice jizva jak kráva ,ale díky bohu že se nepodřezal. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak si to dneska valim po dalnici na Prahu 160 tacho a predjizdi me Hyundai Getz... si rikam, kurwa, vo co mu jako de? :D tak seslapnu plyn, Otesanek se zacne razantne zakusovat do D8cky...rychlost na tachometru stoupa...zacinam toho frajera dojizdet...cihnu na tacho a bylo to tam ... 200 jak vysitych... na 6 st, 5500 ot. Takze by to asi jeste slo... :) ale to jsem uz nedaval...nechal jsem Getze Getzem a jel si svych 160...v prvnim kopci jsem mu udelal paa paa keby mu na tom Getze prasklo koleso zostala by z neho asi iba palacinka :lol: ...nepochopím keď niekto ide s takým autom takto ako blázon Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no...to je fofr... videl jsem jednou, jak se embecku utrhlo kolo... to byl fofr... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 reinxed: neskutečný, kam až sahá lidská hloupost jinak tady v 9:30 ta nehoda - http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni...y-1-9-2009.html Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 No koukam, ze natazeny drat pres cestu neni nic neobvykleho... bohuzel!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no mas recht Marosi:...na takovejch galuskach valit jako blazen!!! Nastesti mu guma nepraskla... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 ale je fascinujici, ze i pri dvoustovce je v tom aute klid! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 ale je fascinujici, ze i pri dvoustovce je v tom aute klid! akurát nesmieš ísť po "betonárke" Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 vecer pridam video...ted jsem na tu stihaci jizdu koukal... a mel jsem tam jen 195 km/h... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no to je taky fakt Marosi! jo a prumer za mesto plus dalnice do Prahy byl 9,8 l na sto Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 aspoň, že u nás nie sú tie betónové :lol: Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 scout FSI ma maximalku 202 km/h... Ale 200 tacho bude dle me tak 190 real... Co myslis? 202 snad len nalozeny ..tie papierove hodnoty co su napisane v skodovackych technickych udajoch a v technicaku su len orientacne zatial mam s kazdym autom skusenost ze slo viac ako to malo napisane v papieroch...teda..aspon podla tachometra Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 za chvíli bude video Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Asi u toho usnul, je to jasný Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 tak nejdřív jsem to musel udělat v můvímejrku Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky