vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 jj Viki... taková maska bude! ... a co se týče té soutěže, tak si z toho dělám prdel... je bohužel jasné, že Scout na obyč kolech nemá v konkureni eReS a předělávek eReSek šanci! :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Vorlando: nemáš nějaké zprávy z bílé RS??? Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Mě se prostě Otesánek líbí, hlavně ty kola mu dávají šmrnc. Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Vorlando: nemáš nějaké zprávy z bílé RS??? To by mě taky zajímalo, chudák Danka. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 nic nového nevím... jsou to popáleniny 2. stupně, takže žádná prdel... doufám, že se z toho Danka dostane bez trvalých následků... je to hrozná smůla se takhle nšťastně polít! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Aleši ... díky :) (už jsem jak Romča ) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 nic nového nevím... jsou to popáleniny 2. stupně, takže žádná prdel... doufám, že se z toho Danka dostane bez trvalých následků... je to hrozná smůla se takhle nšťastně polít! To je zlej sen do pi... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Vorlkiku priste ti prosadim kategorii 4x4 ale aby to bylo zajimavejsi jen s jednim poharkem, doufam ze prijede nejakaj jina 4x4 a vyfoukne mu to :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Oláfku, ty vole tak to by měla ale fakt nasralo! ;) a na pohárek dosáhnu, až udělám plánované úpravy, teda úpravu... nemám sebemenších pochyb! ;) hehe jinak prima sraz, že? hezky jsem pokecali.... :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 jo Maroši a nějaký hlasy jsem v soutěži taky dostal... minimálně od Alexase... ... za to mu patří velké díky! veď Otesánek tam bol ako jediný Scout(podľa všetkého) tak nejaký pohár ti mohli dať, ale to nie je hlavné, že? :) Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Pokud tam Otesanek byl sam 4x4, tak priste mu tam muzu delat krovi. Vzhledem k tomu, ze jsem zatim zadne vyrazne upravy na me stribrne seriove Octavce neudelal , tak ani na nic nepomyslim. Rozhodne musim nejdrive vymenit zarovky za LED a nasledne zakoupit nejake poradne kola. Bohuzel ty kola budou jenom 16, protoze hodne casu travim na nezpevnenych komunikacich a mam strach, abych stale neresil defekty. Jinak na pristi sraz si udelam cas a dorazim, abych okouknul vase vozy a nasel alespon castecnou inspiraci. Komunikace ce je dulezita. Dneska jsem parkrat okusoval hranici 200 km/h a nebyl to problem. Auto ochotne slo i pres tuto hranici (zatim jenom tacho). Priste si zapnu navigaci, abych to mel presnejsi. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 nn.... o poháry opravdu nejde! :) jde o lidi... a ty tam byli super! takhle dobře jsem hodně dlouho nezapařil!!! ale pár lidí tam Maroši chybělo! co??? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 hezky Helmi.. .a rozhodně se k nám přidej! Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Bude nekde nejake foto ze srazu? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Bude nekde nejake foto ze srazu? Pár foteček jsem naházel sem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...0&start=660 Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 ale pár lidí tam Maroši chybělo! :) co??? chýbali, ale škoda...keby to bolo o týždeň neskôr na cca 99% by som tam nechýbal...ale nie je všetkým dňom koniec Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 já osobně jsem nefotil... ani Otesánka... mám ho už na tolika fotkách, že to nemělo cenu :) až bude nová maska... tak se zase bude chvíli fotit... jinak doufám, že mi někdo Otesánka vyfotil! Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Ahojte. Už sme sa konečne dostali domov. Danka je viac/menej v poraisku. Nebude mať jazvy. Má popaleniny 2.stupňa typu A na 8% . Schytali to vnútorné stehná. Teraz je na PN, má to zafašované a každý deň ju budem voziť na preväzy. Dúfam že si ostatný z toho zoberiete ponaučenie a nikomu z Vás sa to nestane. (pre nezainteresovaných V mekáči na Drive sa Danke v aute vyliali vriace kávy do klína).Dakujem za Vašu starosť. A zraz bol vynikajúci. Super partia. Pájo prepáč za ráno. Fakt som myslel že ešte spíte. nemal som predstavu o čase a mal som stres že ešte nafúkam. Snáď si nemyslíš že by som len tak odišiel bez rozlúčky. Ten absint ma dorazil!!!!! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Tak to je smola na konci...už asi nikdy nebudeš piť kávu v aute čo? Prajem Danke skoré uzdravenie, pozdravuj. Maroš Škoda, že som sa nemohol zúčastniť na zraze, tak niekedy nabudúce :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Tak aspon tak mě volal Palo a taky byl z toho špatnej co se stalo. Radovane: pozdravuj Danku ode mě a jsem rád že jsem Tě konečně poznal pane :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Teda to musel byt srazik, kdyz to skoncilo az v nemocnici :) Popaleniny jsou hnus, ale hlavne ze to dopadlo dobre. Doufam ze se priste sraz bude konat v dobu, kterou budu moci akceptovat Mimochodem super fotky, fakt se vam to vydarilo. Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Jedna vydařená fotečka. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Cooco, díky za info... pozdravuj Danku! myslíme na vás!!! a příště, příště prostě musíš jít přes mrtvoly a jít se podívat a i kdybychom spali, tak nás vzbudit! :) já si dal v noci budíka na 7.45 a byl jsem vzhůru, jak jsem vylezl z chatky, tak jsem viděl, že máte otevřené auto... ale musel jsem jít rychle na WCko... a když jsem se vrácel, byli jste pá pá ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 tak jsme zase na cestach... tentokrat v Peci pod Snezkou... Tady jedna fotecka z cesty... a povim vam, stejne nechapu, ze tak krasny auto jako je Otesanek, zase nevyhralo zadnou cenu!!! :) Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 tak jsme zase na cestach... tentokrat v Peci pod Snezkou... Tady jedna fotecka z cesty... a povim vam, stejne nechapu, ze tak krasny auto jako je Otesanek, zase nevyhralo zadnou cenu!!! ;) To máš za to lízátko čo si sľúbil a nepriniesol :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 mobby, a ty si kterej? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Mas v tom bordel vorliku, moc lidi na otesanka ze :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Pavle: to je pumpa ve Studenci? Maji tam dobrou bílou kávu Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky