Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Pokud tam Otesanek byl sam 4x4, tak priste mu tam muzu delat krovi. Vzhledem k tomu, ze jsem zatim zadne vyrazne upravy na me stribrne seriove Octavce neudelal , tak ani na nic nepomyslim. Rozhodne musim nejdrive vymenit zarovky za LED a nasledne zakoupit nejake poradne kola. Bohuzel ty kola budou jenom 16, protoze hodne casu travim na nezpevnenych komunikacich a mam strach, abych stale neresil defekty.

Jinak na pristi sraz si udelam cas a dorazim, abych okouknul vase vozy a nasel alespon castecnou inspiraci. Komunikace ce je dulezita.

Dneska jsem parkrat okusoval hranici 200 km/h :palec: a nebyl to problem. Auto ochotne slo i pres tuto hranici (zatim jenom tacho). Priste si zapnu navigaci, abych to mel presnejsi.

Odkaz ke komentáři

Ahojte. Už sme sa konečne dostali domov. Danka je viac/menej v poraisku. Nebude mať jazvy. Má popaleniny 2.stupňa typu A na 8% . Schytali to vnútorné stehná. Teraz je na PN, má to zafašované a každý deň ju budem voziť na preväzy. Dúfam že si ostatný z toho zoberiete ponaučenie a nikomu z Vás sa to nestane. (pre nezainteresovaných V mekáči na Drive sa Danke v aute vyliali vriace kávy do klína).Dakujem za Vašu starosť.

A zraz bol vynikajúci. Super partia.

Pájo prepáč za ráno. Fakt som myslel že ešte spíte. nemal som predstavu o čase a mal som stres že ešte nafúkam. Snáď si nemyslíš že by som len tak odišiel bez rozlúčky.

Ten absint ma dorazil!!!!!

Odkaz ke komentáři

Cooco, díky za info... pozdravuj Danku! myslíme na vás!!! :palec:

a příště, příště prostě musíš jít přes mrtvoly a jít se podívat a i kdybychom spali, tak nás vzbudit! :)

já si dal v noci budíka na 7.45 a byl jsem vzhůru, jak jsem vylezl z chatky, tak jsem viděl, že máte otevřené auto... ale musel jsem jít rychle na WCko... a když jsem se vrácel, byli jste pá pá ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...