vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 takhle zacinal i Milotec!!! ;) nahodou,jestli se dilo podari,tak budu mit jedinecny original! :) Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 drzim palce :) nedoser to ;) podla mna chrom do laku....btw...kdovie ako by to vyzeralo keby tam bol plast...ako mas plasty na naraznikoch a blatnikoch... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 takovou montaz jsme s Viktorem taky zkouseli... a libilo se mi to! Takze vaham, vaham! :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Já bych určitě zrušil chrom, to vidím celkem jednoznačně. Buďto bych to dal do laku, nebo do černé, respektive plastové, aby to ladilo. Chrom se tam nehodí, protože Otesánek ho nikde jinde prakticky nemá :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 tak pro dnesek s tvorbou masky koncim! :) stihl jsem toho vic,nez jsem cekal! chcete malou ukazku? ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 viki mas nekde tu fotku s tou masko v laku? Nedal bys ji sem? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Neptej se a házej. To jsem zvědavej. No podívám se, ale už asi ne. Ty ji nemáš? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 asi mam,ale netim z mobilu a notas mam doma! ;) tak ukazku, jo? tak Peta,pac ma hlavni slovo, ukazku zakazala s tim, ze je to prekvapko! :D Viki, musis si na ty moje montaze zalozit na hadru slozku... a na Alexasovo taky! :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 ;) dobře, ale s tou fotomontáží tvojí masky jsem nebyl moc spokojenej :) nemám to tu Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 z jakeho hlediska jsi nebyl spokojeny? S fotomontazi nebo se vzhledem auta? ta vypln v tom chromu vypada super, ale jsem rozhodnutej jit do laku... jen vaham nad barvou...kdyz dam sedou, tak se nemusim trefit do barvy plastu! :) naopak dam-li to cappuccina, tak to bude hezky navazovat na hauptnu...tak babo rad! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 rikam vam,pristi sraz si jdu pro poharek!!! :) ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 S mojí prací jsem nebyl úplně spokojenej, ale bylo to taky trochu narychlovku. Takže plánuješ lamely do chromu a chromovaný rám do laku jo? Tak to jsem vážně moc zvědavej. Já na to mám názor takovej, že ten chromovanej rám masky je to, co trochu tomu čumáku autu dominuje, zvýrazňuje a kontrastuje. Když to hodíš do laku, tak o to přijdeš a sice se ti to barevně spojí, ale pořád to budou 2 části karoserie - kapota a maska. A co takhle to hodit do toho stříbrnýho odstínu jako má ta spodní část nárazníku? To je matná barva? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Viki...tys to nepochopil...lamely tam nebudou! :) navic davat je do CR to by bylo dost hard core! ;) takze tu mame 3 varianty lakovani CR ramecku masky: 1) do barvy karoserie = cappuccino 2) do barvy narazniku = matna seda 3) do barvy spodniho plastu narazniku = matna stribrna Viki, chte nechte te musim pozadat o fotomontaz! :D co ty na to? Hehe Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 No taky si myslím :), tak co tam bude? Tahokov? Asi jsem někde něco přehlídnul. Se mi tu nějak hromadí "zakázky" ;). Tak nahoď nějaký foto. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 na starym foru mam ve vlakne spoustu fotek,ale ted pres mobil to nenajdu...tak leda az po nedeli... ;) kruci... ted by se mi hodil Storm, ten by dokazal urcite dobre poradit!!! :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Dobře, já se zkusím tím tvým vláknem prohrabat k nějaký fotce :) Takže co místo lamel? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 no to je prekvapeni! :D ;) ne,hod tam tahokov! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 kluci,kincovka vyfuku,pomuze mi k poharku??? ja jen,ze stoji 1200, tak abych zbytecne nevyhazoval penize!!! Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Nechem ti kaziť tvoje nadšenie... ale na tie RS looky to asi nebude stačiť... leda by bola tá kategória 4x4... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 No já si myslím, že s maskou by to mohlo klapnout...teď je to sériovka, tak lidi nehlasujou...až bude maska, tak se to změní...já Otesánkovi věřím :angry: Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 vsak si z toho delam prdel... na Scoutikovi toho moc tunit nejde...spis by to bylo na skodu!!! jo Lubi, ale ja mam v podstate taky RS naraznik!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Hele Pájo...co bude zítra ke snídani?? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Skajo, koukej mazat do postele!!! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 cerstve rohlicky maslem mazane a horka kava mlikem redena! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Hmm, to zní dobře :angry: Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 dobré ráno tunere, doufám že nám dneš ukážeš fotku jak pokračuješ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 ukazat fotku nemohu! Mam to zakazane od Peti,ze prej to je prekvapko!!! jinak vsem dobre ranko! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky