wrccko Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 navrhol som Pájovi riešenie vo forme niečoho takého, keďže otvory bude asi zložité "zapchať" http://tuningshop.sk/images/web/products/o/4664172721.jpg Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 samouk...len na zlozitejie veci (ako carbonova kapota alebo flip-flop lak som kedysi daaavno bral tutorialy). Pridavam aj bonus z tych davnych dob :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Ono opravdu je asi nejlepší si všechno odzkoušet sám, ale na některý výtvory, co jsi tu dával bych si netroufl. Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 len a len sam skusat - tak si najviac zapamatas. Ked ti niekto nieco ukaze, rychlo to pustis z hlavy... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Jasně, až budu mít trochu víc času, tak si zkusím nacpat na svoje auto přední FL nárazník a do interiéru dekory z FL RS, tak jsem zvědavej, jak se zadaří :). Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 a este rada - (ak nepouzivas) fakt sa snaz v PS naucit klavesove skratky, setri to cas :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 To věřím, používám jen pár základních :) .. chce to nebýt línej si něco zapamatovat, jenže pokud s tím nebudu dělat pravidelně, tak to asi stejně zapomenu. Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 u mna sa zo zaluby stala aj skolska pomocka a teraz snad aj praca... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Ajo, tak to může být zajímavá živnost :). Já jsem teda teď u tý záliby ;) a ve škole jsme si taky trochu s PS hráli, ale spíš jsem tam využil pár věcí z moviemakingu, což mě taky dost baví, ale časově už je to náročnější, pokud to má nějak vypadat. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 samouk...len na zlozitejie veci (ako carbonova kapota alebo flip-flop lak som kedysi daaavno bral tutorialy).Pridavam aj bonus z tych davnych dob :) Koukám že sis pohrál se zamračením SPZ - to se mi líbí Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 hrome Storme a na duplex nereknes nic? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 ...a kde ho máš, Vorlíku ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 na předchozí stránce... hned několik návrhůůů!!! omg... ty jsi jak Romča... se koukneš na poslední příspěvek a víc tě nebere, co? :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 na předchozí stránce... hned několik návrhůůů!!! omg... ty jsi jak Romča... se koukneš na poslední příspěvek a víc tě nebere, co? :D Hééééj!!!!! Abych ti ten vejfuk neucpal jablkem woe :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 :) ok ok ok noooo Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Ten duplex ala Allroad by na Otesánkovi určite vynikol... :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 asi budu muset založit veřejnou sbírku... kolik přispějete??? když by mi každej z fóra dal pajdu, tak ten duplex bude! :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 asi budu muset založit veřejnou sbírku... kolik přispějete??? když by mi každej z fóra dal pajdu, tak ten duplex bude! :D Keď mi prispeješ na pružiny tak ti prispejem na duplex.... :) :D Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 na předchozí stránce... hned několik návrhůůů!!! omg... ty jsi jak Romča... se koukneš na poslední příspěvek a víc tě nebere, co? ...aby ses hned nepřiposral :) Každopádně Duplex dobrý, ale chtělo by to upravit zadní nárazník a jebnout tam pořádnou rouru, protože ty dvě decentní trubičky vypadají dost připosraně. Anebo dát na každou stranou dvoutrubku.Ten Allroad to má akorát. Hlavní je,udělat to co do velikosti adekvátně k autu a vyplnit celou díru na vejfuck. Přece jenom ten zadek auta je celkem robustní. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no nejlepší by bylo, jak psal wrccko, dát tam jednu rouru z ovalnou koncovkou, která vyplní celou tu dírku... :) tak jdem do toho??? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Viki, nechceš ještě udělat montáž s tou oválnou koncovkou? :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Vorlito a co tam dat tohle to by byl sekec Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Vorlito a co tam dat tohle to by byl sekec To by se mi možná líbilo nejvíc...ta kulatá roura je moc malá, protože je potřeba vyplnit celej otvor v nárazníku...a dvě kulatý sou zase moc profláknutý na RSkách, takže tohle by mohlo bejt stylový :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no jasně Olafe, přesně tenhle ovál jsem měl na mysli!!! :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Nie je to síce na takej úrovni ako Viki a CJ, ale dúfam že to stačí... Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak to nejni špatný čéče. :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 tak to vypadá hodně slušně!!! díky Lubo!!! :) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 ja by som do tych ovalnych siel, podla mna je to lepsie ako 4 koncovky (to je trapne mat na kazdy valec jednu) :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 tie "audiňácke" sú krajšie :) ale to sa musí rozhodnúť majiteľ Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky