bubocbr Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Ahojte vie mi niekto povedat ci sa da asistent dialk svetiel aktivovat aj bez hlavneho vypinaca ktory nema polohu tunel teda automatika ? mam tu uz spominanu verziu O II 2011 s dazdovym a myslim ze aj s o snimacom jasu akurat nemam 4 polohovy prep svetiel kontroloval som aj kabelaz a konektor je plne obsadeny cize staci zalozit :) dik Jaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Zdravím, funguje to někomu? Rád bych také možná dodělal pokud by to šlo, mám senzor světla, deště a podobně čili by to možná šlo...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirec-ke Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Cawte, fakt s tym nikto nema skusenosti? Uvazujem nad tym, no neviem kde kupit zrkadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 zkušennosti jsou, několika lidem jsem to zde montoval, na auto co máš v podpise to bezproblémů půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 nepodporují to páčky a podvolantovka, musel by se dát nový druh páček s kroužkem. Ale jak sem psal, aby to pobral maxidot páčky včetně podvolantovky z MR 2010 ( v OII RS FL ) funkci asistenta dálkových světel normálně podporují, nic z toho se měnit nemusí ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 to ano, ale musíš vracet ručně páčku dálkových a nebo v ní vyměnit segment, co ji aretuje, ten se velmi špatně shání, MR10 je ok, tam bcm podporuje momentry swich for highbeam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 přesně tak - jediná "nevýhoda" je vracení L páčky ručně. páčky z MR 2011 a výš včetně kroužku se jen jednoduše vymění za staré, nebo je nutný něco upravovat ( kabeláž apod. ) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Rolbař - a ten segment, který páčku nearetuje, se dá sehnat kde ? z čeho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Rolbař - tušil jsem že neodpovíš :lol: , ale vyzkoušet jsem to musel. Když jsem reagoval na tvoji nepřesnou informaci, reakce byla velmi rychlá, ale na položenou otázku - ticho :smich: takže pro ostatní, kteří mají OII FL s páčkami pod volantem ve starším provedení ( číslo páčky 1K0953513G ), uvažují o dodělání "asistenta dálkových světel" a chtějí jednoduše "odstranit" aretaci páčky v poloze pro svícení dálkových světel: - onen "modul", o kterém píše Rolbař, je jen černý kousek plastu s prolisy vložený uvnitř páčky a v těch prolisech se pohybuje takový plastový jezdec tlačený pružinou. V té části plastu s prolisy, kam se vychýlí pohyblivý plastový jezdec při zapnutí dálkových světel ( tzn. při oddálení páčky směrem od volantu ) je takový "žlábek", do kterého jezdec zapadne, a proto zůstane páčka zaaretovaná ( a nevrátí se sama zpět do výchozí polohy jako u novějšího typu páček ). Pro odstranění aretace pouze stačí sehnat páčku s číslem 8P0953513E ( jedná se o páčku např. z AUDI A3 ), vyndat z ní bílý kousek plastu s prolisy a vložit ho do původní páčky 1K0953513G ( tzn. nahradit v ní původní černý kousek plastu s prolisy ) :palec: Tento postup je rozhodně rychlejší, jednodušší a hlavně levnější, než vyměňovat páčky za nový typ. Sehnat páčku 8P0953513E není žádný velký problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Osobně tu radu nepotřebuji, ale děkuji za všechny, kterým se hodit může a bude. Tohle rytířské bránění se jakékoliv kritice a neviditelnost při jakémkoliv dotazu je tu pro některé fachmany typická. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.