Přejít na obsah

Zápis podvozku do VTP

PLUSH

Doporučené příspěvky

Někde jsem četl, že zapsána by měla být každá taková změna, ale zas na druhou stranu jsem nikde neviděl ani neslyšel, že by z toho měl někdo někde problém, jako kola se to určitě neřeší, spíš potom zase když se něco stane, tak se v tom začnou šťourat a bylo by lepší mít všechno schválený...Pokud máš podvozek nový a máš od toho všechny dokumenty, tak bych do toho klidně i šel palec.gif

Odkaz ke komentáři

nojo ale jak na to?

V Rakousu to je pekny, sednes do auta s novy podvozkem, vezmes ten TÜV Protokoll sebou zajedes do TÜVu/resp. oddeleni pro dopravu a mas to, on to zkontroluje a da ti papir, s tim zajdes na urad a nechas zapsat, ale mame tady i predpisy, napriklad musi byt zaruceno 11 mm mista od zeme, po cele dilce auta :wallbash:

U nas vim jen ze to dekra nejak dela ale jak to nevim :blink:

Odkaz ke komentáři

Zastav se na magistrátu a optej se,měli by ti poradit.No alespoň v Teplicích jsou ochotni.Podle mého pokud to je homologované pro provoz na poz.komunikacích a odborně namontováno tak není problém.Nedávno jsem byl na stk a vymetli tam kolegu kvůli výšce(spíš nížce)auta a co jsem zaslech tak se jednalo o cca 2cm.Jak se říká dej blbcovy funkci.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...