wrc5 Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Zaujalo ma ze zrkadla pri spiatocke pri O2 funguje iba s pamatovymi sedackami a v G VI aj bez pamatovych sedaciek cite je to zalezitost nejakej dverovej jednotky... A tym padom by to malo ist aj na O2... Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 To by mne take dost zajimalo. Co na to MartinRS pripadne Cosby? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 chlapci hledejte už se to tu řešilo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11695 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Pozor, wrc5 mysli nieco ine... tam sa riesilo sklapanie zrkadiel po zamknuti auta. On chce naklopenie zrkadla, aby videl lepsie pri cuvani povedla auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Dá sa to, aj keď auto nemá el. sedačky! Stačí vymeniť pravé spätné zrkadlo za zrkadlo s pamäťou, prikódovať v PP dverovej jednotke el. sedačky, povoliť v BCM sklopenie skla pri zaradení spiatočky a je to Len je problém zohnať za rozumnú cenu pravé spätné zrkadlo s pamäťou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 ... a uměla by to třeba i předFL BSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 ja porad tvrdim ze moje auto to kdysi davno umelo, nekdo mi to odkoval, priznejte se kdo :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Tak a mam v tom bordel... mam pred fl O II nre fl zrcatka z L&K sklapeni mi jde ale pri zpatecce se prave zrcatko neskopi. Myslim ze rolbar rekl ze je to podmineno elektrickymi sedackami... Jak Igore poznam ze mam zrcatka s pameti... Jinak jsem hledal i v BSG i ve dvernich jednotkach nejaky bajtik na nastaveni a nec jsem nenasel . Jak to teda je ... PS> samozrejme jsem menil i dverni jednotky.. cisla muzu dodat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 tak jestli máš zrcadla z LaK, tak by nějakou paměť mít měli, protože tak se sklápěly při zpátečce vždy, já řeším podobné, mám sklopné zrcátka na čudlík, ale nejdou dálkou po zamknutí, a pravé se mi sklopí při zpátečce, to je galimatyáš , jednotka dveří řidiče je 5K0 959 701 J, spolujezdce 5K0 959 702 J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Cisla nemam u sebe ale jak pujdu k autu nactu to a dam sem... problem je ... existuji na O II prave zrcatko ktere se sklopi pri zarazene spatecce i kdyz nemam elektricke sedacky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Nie neexistuje... preto to riesim ze na Golfe to ide v pohode a na O2 nie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 az se priste fido potkame precteme moje dverni jednotky, neco se mi mota ze bylo potreba mit ovladac zrcatek na poloze P pri zarazeni zpatecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Cisla nemam u sebe ale jak pujdu k autu nactu to a dam sem... problem je ... existuji na O II prave zrcatko ktere se sklopi pri zarazene spatecce i kdyz nemam elektricke sedacky??? podle toho co psal Igor, tak tato vazba - el. sedačka a sklopné zrcátko se dávalo k sobě jako výbava a jinak to nešlo nakonfigurovat, ale Igor psal, že to sklopení je vlastnost zrcátka, tzn., že zrcátko LaK by takové mělo být, protože LaK tuhle výbavu mělo standard az se priste fido potkame precteme moje dverni jednotky, neco se mi mota ze bylo potreba mit ovladac zrcatek na poloze P pri zarazeni zpatecky jj, musí být na P, u G6 je to taky tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 u LaK je sklopné zrcátko s pamětí vázáno na el. sedačku, ta si pamatuje polohu zrcátka a jen říká jednotce jak a kam podle paměti nastavit. Sklopení je vypočítáno podle polohy z které zrcátko začne rolovt dolů, původní pozice je v paměti. Takže pokud s epoužije zrcátko z LaK a dveřní jendotky LaK nic to nevyřeší, potřebuej to i sedačku. U GVI je v dveřní jednotce uložená poloha zrcátka a zrcátko ej použito to, které se používá i pro paměť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 jjjj konecne jsem to pochopil... dik ona ta pamet jak pise igor je jenom 2x potak v zrcatku (v tom kloboucku) co naklapi zrcatko... To znamena pro Ondru... dverni jednotky co podporuji sklapeni s koncovkou 1T0959702N a 1T0959701N a v komfortu povolit sklapeni zrcatka pri couvani... Jeste ale nevim jak s kabelazi kolik se toho bude muset dotahnout do dveri nebo az k sedadlum... to jsem zatim nezkoumal... PS: dotaz pro rolbare... co je 4096 naklapeni zrcatek nainstalovany mr 2008+ (asi klasicke sklapeni zrcatek....) a 131172 start\stop funkce nainstalovany mr 2010 +... ?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 start/stop budu montovat? super... teda ak bude spolahlive :P Je to to, ze pri zastaveni na krizovatke ti "zdochne" motor a pri stlaceni spojky (tusim) sa rozbehne "sam od seba". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 a proc by start stop byl ve dverich jednotkach??? nu jedine aby se nesklapeli zrcatka pri chcipnuti na krizovatce... cekam co napise rolba??? snad to objasni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 je to tam kvůli komfortním funkcím, při start stop a vypnutí motoru/zapalování by se něco omezilo a toto tomu zabrání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 jj myslel sem si to dik.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Tak a ted babo rad... Predelal jsem jsem petna zrcatka z fl na MR 08 pred fl... Rolbar a vsichni tvrdite ze sklapeni na fl O II funguje jenom s elektrickyma sedackama ze pri je v el. sedackach zapsana poloha zpetneho zrcatka pri couvani aby se vratilo na stejne misto... Myslel jsem si ze je to bozi pravda a nemel jsem duvod toto tvrzeni nejak vyvracet. Ale co se dneska nestalo. Pro couvani se mi sklopilo prave zpetne zrcatko a po rozjeti dopredu se vratilo do puvodni pozice. Cumel jsem na to jako puk. Pro potvrzeni jsem to natocil. Je to natocene hodne zblizka ale z dalky (z mista ridice) krasne vidim na kolo pro zpatecce.... Vysvetli mi to nekdo pls... Rolba nebo Igor... Jo poloha prepinace byla v poloze R... V poloze O nebo L se zrcatko ani jedno nesklopi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Mne sa nezdá, že by to bola vlastnosť dverovej jednotky v tom Golfe. Mal som možnosť preliezť dva G6, jeden bol Trendline bez naklopenia zrkadla a druhý Highline s naklopením zrkadla z výroby. Obe autá mali rovnaké dverové jednotky, akurát ten Highline mal dokódované v PP jednotke el. sedačky. Keď som to zrušil z kódovania, zrkadlo sa pri spiatočke nenaklápalo, takisto keď som to vypol v BCM. Keď som do toho Trendline dokódoval naklopenie v BCM aj el. sedačky v PP dverovej jednotke, tak sa zrkadlo pri spiatočke nenaklopilo. Z tohto teda dedukujem, že musí byť rozdiel jedine v zrkadle. Pozriem ešte schémy, ako je to tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Igore ale ja mam Skoda Octavia II MR 08.... Dverni jednotky mam z O II MR 09 L&K... cisla jsem daval par radek pred tim... Co jsem se koukal do schematek na MR 08 A 09 je rozdil jenom v zrcatku (samo i dvernich jednotkac) kde je na MR 09 zpetna vazba (2x potenciometr) ktera zabezpecuje ze se zrcatko vrati na svoji puvodni polohu.... U mne je to trochu divne... Ne ze bby jsem nebyl rad ze to sklapy... Kodovani mam klasicke jedine co jsem dokodoval je ze mam elektricke sedacky ( co samo nemam)... Jedina podminka je aby byl prepinac sklapeni v poloze R. Jinde to nefunguje... Zrcatko je schopno si zapamatovat jakoukoliv polohu. Zapamatovani se dela pri zpatecce. No nic pro mne zaver.... Nemusi byt elektricke sedacky aby fungovalo zklapeni pri zpatecce.... zalezi to na dvernich jednotkach a zrcatkach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 p2p: to zrkadlo do pôvodnej polohy sa Ti vráti kedy? 1.,Keď vyradiš spiatočku ? 2., Alebo keď prepneš ovládač do polohy 0 alebo L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Zrcatko se vrati do puvodni polohy pri cca 20 km rychlosti dopredu nebo pri dani cudliku do polohy O... Jak jsem psal poloha pri zpatecce se da nastavit jakakoliv a bude si ji pamatovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Tak to ti presne funguje ako pri aute vybaveným el sedadlom. Tiež som bol v tom, že to funguje len s el. sedadlom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 Neneneeeee dneska po pokecu s Jardou jsme dosli k nazoru ze to je jenom mitus protoze el. sklopne sedacky se daji objednat jenom se sedadlami v L K ale samostatne ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Tak jsem to dneska zkousel na mem aute, nakodoval jsem v BCM naklapeni zrcatka Byte 4/ Bit 3, v obou dvernich jednotkach jsem nakodoval +256 a naklapeni stejne nejde :( A jednotka pravych dveri pise: 01737 - Potentiometer for Mirror Adj. Vertical; Pass. Side 008 - Implausible Signal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 nemas zrcatka se spetnou vazbou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Stacilo by vymenit zrcatko spolujezdce aby to fungovalo ? Mam MR 2010 nebo jde ta zpetna vazba dodelat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 kully: Ktoré presne máš dverové jednotky - číslo ND a verzia HW a SW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.