Guest bimbo77 Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Zdar borci,chtěl bych vás poprosit o radu. Po dešti mám mokro v kufru(nemam kombi).Když se nadzvedne ten kobereček tak po levé straně .Koukal jsem jestli neteče přez těsnění,ale to vypadá OK.Samozřejmě je to cítit zatuchlinou .Díky-R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Uz tu boli taketo problemy preberane. V podstate su tri moznosti: - tecie ti tam hadicka na ostrekovac. Kontroloval si aj tu? Je tam spojka, ale moze byt aj niekde prasklina. Skus cuchnut, ci to necitit po ostrekovacej kvapaline - zateka cez tesnenie za koncovym svetlom. Skus si sadnut do kufra, zavri a niekto nech polieva zadok auta, uvidis odkial to tecie (slizi) - zateka popri pantoch 5tych dveri Skus poodtahovat obklad (koberceky) a pozri, ci niekde nevidis stopy po tecucej vode, ak nie, tak dat koberceky prec a polievat zvonku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bimbo77 Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 JJ díky moc.Holt se nechám zavřít v kufru a vyzkouším :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 ešte je jedna možnosť :) ale to len v prípade že máš strešné okno. mohla sa ti povytiahnuť odtoková hadička na oddtok a tečie ti to rovno do kufra. treba dať dole bočný koberec aby si ju našiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 ja mokro v kufri beriem ako beznu vec, hlavne ked par dni prsi a potom nastanu horucavy, v kufri sa vyzraza voda, a monterky, co vozim v kufri su mokre ako keby som ich vylozil z pracky... koberec a kufrove oblozenie je taktiez mokre pravdepodobne to bude sposobene tym, ze neparkujem v garazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Teď se mi v kufru také objevilo mokro, jen na jedné straně mokrý koberec. Bylo to po několika větších deštích ale rozhodně to nebudu brát jako běžnou věc jako aughostino. Ve vzduchu přeci není tolik vody abych z toho měl mokrý koberec + hadry co byly na něm Budu to řešit o víkendu, pak sem snad budu moci napsat kde to protíkalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.