Bartus Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Zdravím, tak jsem měnil ty světla osvětlení nástupního prostoru za ledky, všecko ok, ale když jsem tam vložil ledku a chtěl zkusit jestli to svítí, jestli nemám opačně polarizaci, tak mi to prostě za boha nesvítí. Zkoušel jsem zamknout odemknout a otevřít a nesvítilo zrcatko ani s origo žárovkou u spolujezdce po otevření. Prostě bych se chtěl zeptat :-D Kdy se vlastně rozsvítí to světlo nastupního prostoru? OII FL LaK - s automatem na světla. Díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 :lool: zakryj si ten senzor na skle třeba dekou nebo něčím, pak se ti to rozsvítí., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasS Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Zdravim, mam mensi dotaz ohladne vytapeni zrcatka. Konkretne leve zrcatko zrejme nefunguje vytapeni, u praveho je to ok. Pozoroval som to rano, ked boli obe pokryte ranni mlhou. Po prepnuti zrcatek do polohy ohrevu sa prave zacalo odhmlievat (bolo vidiet pravidelne pasy vytapeni) ale lave nic. Posledne ked som menil LED blinkry na leve strane, som si vsimol, ze sklo je z poloviny odlepene od toho plastoveho drzaku. Tak som tam dal dve -tri tecky silikonu na obvod a pritlacil. Da sa to nejako opravit, pripadne vymena skla + drzaku? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Mám ten samý problém. Chci se zeptat, jaké má být napětí na vyhřívání zrcátka. Zkoušel jsem to měřit, ale pořád, i při vypnutým klíčku, mi to ukazuje okolo 8V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_travnikar Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Ještě problém skrz osvětlení v zrcátkách OII před FL (2007)... Levé jde jak má, pravé zlobí následovně: Osvětlení nástupního prostoru - nesvítí vůbec (tma) Blikač - odemčení - tma - zamčení - klasická signalizace, - blinkr - zavřené dveře bliká, otevřené dveře - tma V případech, kdy blikač bliká, tak je intenzita bliknutí proměnná... prostě někdy víc, někdy slaběji, někdy není skoro vidět... Někdo nějaké rady, tipy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasS Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Skontroluj kabelovy svazek. Kdyz to blika/sviti nepravidelne vypada to na zalomeny kabel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_travnikar Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Na kabely to nevypadá... To (ne)blikání/(ne)svícení je právě pravidelný, jen intenzita světla je nepravidelná co se týče blikání, nebliká ať otevřu jakýkoliv dveře (krom 5tých), ne jen ty spolujezdcovi... Při zamykání blikne vždy (nejsou li otevřeny některý dveře), při odemykání neblikne vůbec a nikdy... A bílé nesvítí ani tak ani tak... zkrátka vůbec... :( ještě jsem to teď byl schválně prozkoušet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Co rika diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_travnikar Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Na tu se dostanu tak za týden - o dovče - jinak bych její výsledek samozřejmě napsal... Já ji nemám a za kým jít takhle v deset taky nemám... :)) Mít montálně možnost na ní jít, neptám se tady na rady a rovnou si to nechám spravit, když už vyhodím pětikilo za diagnostiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Mám možná blbej dotaz... Ale nejsou tyto skla do zrcátek stejná jako u FL Octavie? Hlavně mě zaujalo to pravé asferické.. :P http://www.audi4ever.com/forumv... http://www.ecstuning.com/ES514082/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_travnikar Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Tak sem se dostal pořešit to moje zrcátko... založil jsem kablíky v zrcátku za jiný kablíky a svítí/bliká jak má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 hosi da sa vymenit na FL zrkadle blinker kus za kus? mam totiz prasknuty ten ciry plast.vdaka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 a este sa spytam aky typ led ide do osvetlenia nastupneho priestoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 V FL zrkadle sa dá vymeniť len blinker, to ide pekne rozobrať.. majú ich aj v autokelly... V osvetlení je klasika celosklenená T10, pri ledke musíš dávať pozor na dĺžku, je tam málo miesta takže len čo najkratšie.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 (upraveno) vdaka za info ;) t10 je tusim aj v stropnej lampicke na bokoch ci? a hej cely blinker som mal na mysli nakolko by som ho prehodil zo stareho zrkadla ;) Upraveno Říjen 5, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 áno aj v stropnej lampičke na bokoch.. to prehodíš v pohode.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 (upraveno) vdaka lubine a nevies este nahodou ci to nebude hadzat prasklu ziarovku ked dam tam ledku? Upraveno Říjen 5, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 na budíkoch nebude ukazovať zlú žiarovku, ale ak to napojíš na pc tak tam bude chyba.. teda u predFL to určite takto robí a keď si dobre pamätám tak aj face je to isté.. nz.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 no napajat to bude jardo (rolbar) tak hadam to chybu hadzat nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 do FL zrcatek delaji primo LED namiru, takovy ten trojuhelnicek ... nicmene cena je cca 900-1000 ... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 no za tie peniaze mam ledky tak na sto rokov :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Asi tak...to je pre tych, co nevedia kam s peniazmi...my obycajny ludia kupime z e-bayu za par susnov a vydrzia a svietia rovnako :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 to jo, ale ja jsem az u tretich "canbus" a "error free" byl spokojen, prvni dva pary stejne hlasily chybku ... Ted po roce a pul uz i ten treti obcas chyba na jednom zrcatku ... maji to blbe pajene, kazdemu kdo koupi LED na ebay, doporucuji prepajet poradne a kavalitnim cinem ...D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) lumi - Pokud se nepletu tak u FL zrcatek je vice mista takze tam muzes dat i tu delsi s 9ti smd led zarovklame nemusis davat tu nejkrtasi to bylo u predfl ze se tam nevlezla Doporucuji dat do zrcataka tuhle A do osvetleni lampicky tuhle Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Luki mas nejaky shop s ktoreho objednavas? nieco tu CZ/SK nie ebay, dealextreme a pod. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 ja tady z toho a jsem spokojen ;-) do 2let kdyz ti prestane svitit,napises jim jaka zarovka c.objednavky a poslot. ti zdarma novou ;-) www.rafservis.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 ok vdaka moc objednam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Je to fakt dobrej a kvalitni link a pristup maj hoodne dobry koupil jsem ledky do celeho auta a za tyden mi prestala svitit v lampicce ta sufitka napsal jsem mail a za 2 dny jsem mel ve schrance 2 nove zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 U FL je málo místa, u předfl je mnohem více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Chalani,prečítal som celú tému o zrkadlách,ale nikde som sa nedočítal toto: chcem kúpiť FL zrkadlá aj s osvetlením nástupného priestoru,ale chcel by som to dať na Ambiente,ktorá má len vyhrievané zrkadlá bez osvetlenia. Viem,že FL zrkadlá už majú kábel s konektorom natiahnutý až do jednotky vo dverách,ciže o káble osvetlenia z jednotky do zrkadiel by bolo postarané. Ale ako to je s káblami od BSG do jednotiek vo dverách? Budem ich musieť naťahovať alebo? Auto je MR 2005 (11/2004). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.