mischicka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jsou tam jiné RJ dveří, sice topologie zapojení je shodná s MR07 a 08, ale jednotky si částečně nerozumí s komfortní jednotkou, která u FL je už v BCM jednotce. Z jara budu zkoumat jak a co by s tim šlo udělat. OK, díky za info. Ja bych byl spokojeny, kdyby se ty zrcatka sklapela automaticky a ne delsim podrzenim zamykaciho tlacitka na DO Ještě si vymýšlej, nám se nesklápí vůbec a ty ještě řešíš takový detail ;) PředFL hezčíFL praktičtější a bezpečnější.. na dálnici v nich je vidět snad celej kamion už z blízka Asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 ja si ty "bambule" na auto teda nedam! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 V minulých letech se zrcátka pořád zmenšovaly, a teď je trend, že se zase zvětšují, což sice není tak efektní, ale rozhodně bezpečný. Hlavně, že se už nedělají ty zmenšený pravý zrcátka to byl mega hnus .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 ja si ty "bambule" na auto teda nedam! :) To jsem říkal taky, ale kdyby se sklápěly... V minulých letech se zrcátka pořád zmenšovaly, a teď je trend, že se zase zvětšují, což sice není tak efektní, ale rozhodně bezpečný. Hlavně, že se už nedělají ty zmenšený pravý zrcátka to byl mega hnus .... To byla snad specialita koncernu, snaha ušetřit za každou cenu :-/ Pravé zrcátko byla hned po výškově stavitelné sedačce druhá věc co jsem na Fabii měnil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 To byla snad specialita koncernu, snaha ušetřit za každou cenu :-/ Pravé zrcátko byla hned po výškově stavitelné sedačce druhá věc co jsem na Fabii měnil! Myslím, že před koncernem to dělal ještě Mercedes .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 na co sklapeci zrcatka? Akorat dalsi vec,co se muze na aute rozbit! :) Kdyz je potreba,tak to sklopim rukou! :D ale jak uz jsem psal, ty novy zrcatka se mi nelibi...a s vyhledem ve starych nemam problem, navic jsou takovy hranatejsi a k drsnymu vyrazu Scouta se mi libi vic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Myslím, že před koncernem to dělal ještě Mercedes .... Někde to okoukat museli :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Me se taky moc nelibi ty novy a jeste jsem vcera cetl ze se zatmavuje jen to u ridice a ne obe je to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Od MR2010 ano. Já mám ještě MR2009 a tam se zatmavují naštěstí obě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 No to je pekna blbost to zase nekdo premyslel koukal jsem ze ani krabicku na baterii uz nedavaji je tam jen prikryta pojistny srouby nedavaji pruh na predni okno taky ne pekne to sidej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 ale zase jsou ty škodovky levnější ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Pruh na předním okně je, akorát že zelenej (nebo takovej zeleno-modrej) a není tak výraznej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Na Superbu vubec neni ted jsem to mel pujceny a okno je cisty jen je prijemny to rozmrazovani predniho okna v takovym pocasi clovek nemusi mit skrabku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Stejně máš pořád nejmíň další 2 okýnka na škrábání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ty postrani kdyz tak zaridi Webasto co to melo a prekvapilo me ze ma jeste jednu baterku v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 A není to jediná baterka co to má? Jinak NT zařídí i to přední, dokonce o chlup dřív než boční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 To jsem prave myslel ze ji zacli davat do kufru ale ne v motoru je jeste jedna prave jsem se divil ze je tam je tak lozena bez toho kasliku prikryta jen nejakym filcem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Hm, to asi nechalo čekat, už v oktě byla 72Ah, SUP dalších 1000 elektrických blbostí navíc, takže to by tam musela být snad baterka z Tatry :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Je to tam kvuli tomu NT kdyz to bezi bez motoru tak to jede na tu baterku z kufru aby se ta v motoru nevybyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Až tak? Mám druhé auto s NT a obě měla jen jednu baterku, Fabie dokonce 44Ah a deset let bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Tady jde o to ze to i v lete chladi takze na climu napojeny to mas taky tak taky nechapu proc to tak je kdyz se to necha dodelat tak zadnou baterku nedavaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Jde, ale o těch už víme zatím všechno, do jara než roztaje sníh a rolbař to vykoumá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Jo to je pravda jsou to zrcatka ale co o nich psat kdyz uz vsechno vite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Na tému Vonkajšie spetné zrkadlá: Auto mám vyrobené koncom roka 2007 MR 2008, zrkadlá staré, plne elektrické vrátane aut. zatmievania a v Maxi dote mi ponúka: SKLOP.ZRCÁT. - Zap. alebo Vyp. Čo je to za funkcia, samozrejme nič sa nedeje, či mám zap. alebo vyp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Nemůže to být funkce sklápění pravýho zrcátka (jenom skla) při zařazení zpátečky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Aha, to ma nenapadlo, ale pravdepodobne je to ono. Vyskúšam to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 A ovládač regulace zrcátek musíš mít tuším v poloze "R"! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ...a auto musí mať elektrické sedačky s pamäťou, aby zrkadlo vedelo, do akej polohy sa má nastaviť naspäť :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Áno, to všetko auto má, keď potrebujem sklopiť speťák pri spiatočke, dám si do polohy R a vypínam to do polohy 0 alebo inej ako R. No nevedel som, že sa to dá vypnuť a zapnuť aj cez Maxi dot, rýchlejšie je to cez ovládač zrkadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Panove a ted jeden zacatecnickej co se tu neresil, mam OII rv 05, koupenou starsí, zrcádka s blinkrem. Vsiml sem si u firemní novejsi ale pred FL ze osvetluje nástupní prostor. Tak sem si ríkal asi jiny zrcadka s nejakým tím svetlem navíc ale po blizsím cumení na oboje se mi zdají uplne stejný. Prtoto otázka na profesionály, stací rozebrat, a dobastlit osvetlení, nebo je to nereálný? Predem dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.