Kvido27 Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Dá se překódovat aby se zrcátka odklápěla po otevření dveří řidiče a ne až po otočení klíčku v zapalování.? Ve vlákně o MR11 je napsáno, že to budou takhle nastavovat od 22KT/10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arle Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Vie niekto obj.č. svorkovnice na stmievanie (viď obrázok) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 1. maximálně vytočit zrcátko, strčit za něj prsty a zrcátko vycvaknout2. opatrně vycvaknout horní kryt zrcátka tahem vzhůru, bacha na zobáček ze přední strany, rád se láme 3. vyměnit žárovku druhá varianta 2. demontovat natáčecí mechanismus zrcátka (3 šrouby) 3. odšroubovat průhlednou část zrcátka (2 šrouby) 4. odcvaknout průhlednou část od zbytku zrcátka 5. vyměnit žárovku Cau panove, mam OII pred FC, MR08 muzu prosbu, take potrebuji vymenit zarovky pro osvetleni nastupniho prostoru. Zrcatko vytocit - je jedno na jakou stranu? Jen abych se tam dostal s prstama? A pak vycvaknout tahem (skubnutim) nebo tam jsou nejake zapadky ? Nerad bych neco ulamal ... Diky moc za upresneni. Mejte se ... DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Ahojte, nenajde se někdo moc hodný, kdo natočí krátké video, jak vycvaknout zrcátko u předface zrcátek? Musím vyměnit obě spodní čísti s blinkry a opravdu se bojím, že si to sklo ulomím...Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Toto pisou v Else, snad to pomuze Provést ochranu pouzdra zrcátka před poškozením např. lepicí páskou. Demontáž: – Natlačit sklo zrcátka dolů do pouzdra zrcátka. – Odtlačit nahoře sklo zrcátka (přípravek -MP 8-602/1- ) . – Sklo zrcátka opatrně vyjmout z tělesa zrcátka. – Rozpojit konektory el. vyhřívání skla zrcátka. Montáž: – Zapojit konektory el. vyhřívání skla zrcátka. – Sklo zrcátka opatrně zatlačit (tlačit pouze do středu skla) do tělesa zrcátka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 (upraveno) Já nevím, mně pořád přijde snadnější a bezpečnější zdemontovat plastový lakovaný kryt, než páčit z první vody sklíčko. Pak, jestli je potřeba, už sklo jde sundat bezpečně. Ale z jiného soudku - z určitých důvodů potřebuju předFL zrcátko rozdělat na prvočinitele, zejména rozebrat ten kloub. Už jste to někdo řešil? Dá se vůbec? Myslím tento kloub Edit: VYŘEŠENO - je to bajonet, zatlačit shora proti pružině a otočit doleva, pak vyskočí Upraveno Srpen 19, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Pokud to jěště někomu pomůže- šel jsem na to cestou bez sundání skla- šlo to vcelku v pohodě. První se musí zapáčit opatrně z venkovní strany-čímž se povolí zacvaknutí horního krytu- a pak už jen opatrně nahoru a celý kryt zrcátka vycvakne. Důležité je vyrovnat zrcátko do roviny s plastem. a Opatrně ať s tím necuknete moc a neurazíte si zrcátko. Už opět blikám na obou stranách s novými blikači:-) Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Mě to sklápění na předface zrcátkách pořád nedá spát, teď co jsem nahodil od Kemara samostmívací, tak mám ty staré na pokusy a pouštím se do toho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Pokud to jěště někomu pomůže- šel jsem na to cestou bez sundání skla- šlo to vcelku v pohodě. Snad pomůže, chystám se na to a zkusím tvůj postup. Mám výhodu že se nemusím bát o lak páč tam zatím žádnej není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Pokud to jěště někomu pomůže- šel jsem na to cestou bez sundání skla- šlo to vcelku v pohodě. První se musí zapáčit opatrně z venkovní strany-čímž se povolí zacvaknutí horního krytu- a pak už jen opatrně nahoru a celý kryt zrcátka vycvakne. Důležité je vyrovnat zrcátko do roviny s plastem. a Opatrně ať s tím necuknete moc a neurazíte si zrcátko. Už opět blikám na obou stranách s novými blikači:-) Martin A ten horni kryt neni nijak prisroubovan? Nekde nekdo psal ze od nejakeho MR uz tam jsou srouby ... Jinak panove, ty W5W pro osvetleni nastupniho prostoru tam jsou svisle nebo horizontalne? At vim jake mam koupit ledky... Diky moc za info a hezky den ... DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Já mám MR 06 a žádnej šroub, jen zacvaknutý a dneska sem je sundal podle lazaruslong :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 U FL je šroubovaný, tam je nutný "správný" postup, tj. vycvaknout zrcátko a pak případně rozebírat zbytek. Pár fotek v příloze. W5W jsou tam spíš horizontálně, ale je tam relativně málo místa, ne všechny LEDky se tam vlezou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Já mám taky MR 06 a bez šroubování. ALE uvnitř je to na přišroubování připravené. Až jsem se divil když jsem to sundal, že to není přišroubované... Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 jj na tom krytu jsou dvě zdířky na šrouby, takže dnes až budu nandavat tak sundám zrcadlo, kouknu a pokud je to jak říkáš tak je i přišroubuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Kluci,nefunguje mi vyhrivani praveho zrcatka. Leve jde,ale prave ne.Staci jenom vymenit to sklo zrcatka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 P.s. Takže se chci jen ujistit že klasické ledky s SMD nebudou lehce posvicovat, nejsou potřeba kvuli tomu s canbusem (nebo odporem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smrczech Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 P.s. Takže se chci jen ujistit že klasické ledky s SMD nebudou lehce posvicovat, nejsou potřeba kvuli tomu s canbusem (nebo odporem) tak to by me taky zajimalo.... doufam ze staci bez odporu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tak to by me taky zajimalo.... doufam ze staci bez odporu Ja daval s odporem, myslim ze bez odporu to hodi chybu na Vagu ... Na Maxiku ne, tam jsou jen chyby od dulezitych zarovek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smrczech Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Ja daval s odporem, myslim ze bez odporu to hodi chybu na Vagu ... Na Maxiku ne, tam jsou jen chyby od dulezitych zarovek... chyba by mi nevadila, ta mi tam uz stejne sviti od prednich LED parkovacek :) nicmene kdyz sem do osvetleni SPZky strcil dve LED sufitky bez odporu, tak to svitilo jen sekundu dve a pak to zhaslo... jeste by me zajimalo, nevite prosim nekdo, kolik je v tech zrcatkach (OIIpredFL) s osvetlenim nastupu mista pro zarovku? kdybych tam chtel strcit nejakou trochu delsi s vic diodama diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Ja tam v zrcatka bez odporu,hlasit chybu ti to nebude,na pred FL jsem mel s 5 SMD led diodama,nevim jestli tam das vetsi u FL zrcatek tak tam das s 9 SMD led diodama a na SPZ potrebujes s Odporama,nehlasi chybu a neblikaj mi,pritahnes trosku packy a je to ok.zrcatka neprosvicuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) ahoj prosím o radu dneska sem přiel k autu a co tam nebylo rozbité plexi u zrcátka nevim jak sem to komu mohlo povest ale chci to vyměnit.... musim vymenit celej spodní kryt a nebo se dá sehnat jen to plexi na blikr v zrcátku???? Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 tak na 90% celej spodni kryt, tusim se to resilo nekde v elektrice ze je soucasti spodku zrcatka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 moje čerstvá násobná zkušenost z Golfem je taková, že blikač je součástí spodku, taky jsem měnil, origo v servise stojí cca 4.500,-, ale to je VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 blikač na předFL OII je za cca 850,- ve škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Presne tak. Daji sekoupit i cinske smejdy ale radeji bych sel do originalu... rozdekani a slozeni zrcatka je zde na foru nebo se ozvy poradim. Neni to slozite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 (upraveno) chlapci to ste mě moc nepotěšili sem myslel že by šel nějak odlepit ten spodní kryt aono nic.. takže si to jdu objednat a budu doufat že mi ho někdo zase zničí no .... bych to mohl zkusit přes pojištovnu.... myslíte že by to šlo??? s výměnou bych si asi nejspíš poradil ale kdyby byl někdo mezi kolínem, PCE a HK tak bych se stavil aby mi s tim pomohl :) Upraveno Únor 29, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ono mas i nemas pravdu... Vzdy se meni jenom spodni cast toho blinkru. zalezi jestli mas osvetleni nastupniho prostoru nebo ne. V tom jsou ty dve spodni casti rozdilne... napr http://www.cc-autodily.cz/svetlo-smerove-leve?count=60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 jar_da: jo tak to je masakr... doufám že to tolik nebude stát :) Rolbař: 850,- to už je jiná.... to zní dobře :) zítra zavolám známému do škodováckyho skladu za kolik mi to sežene a uvidime. p2p: čínu do auta nikdy ale jako nikdy nevíš co ti tam servisu daj za srágory... jinak mám s osvětlenim nástupního prosturu ale jako snad to nebude o tolik dražší než bez osvětlení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartus Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Zdravím můžu se prosím zeptat jestli někdo nevíte jaká je použitá žárovka v tom zrcátku na to osvětlení nástupního prostoru? Ať to můžu koupit a až pak se pustit do demontáže :) popř jestli když tam dám ledky to bude ok? :) Jak vidím tady v tématu to už někdo dělal :). Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 w5w prostě skleněnky co máš v parkovačkách a ledky tam dát můžeš, nemá to hlídání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.