Milan1 Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 potrebujem pomoc.Na mojej octavii 1,6 55kw sa pri vypnuti zapalovania vynuluju udaje z palubneho pocitaca aj denne pocitadlo km.Na pal pc sa vynuluju aj udaje o dlhodobej spotrebe.Dalsia zaujimavost je ze palivomer ukazuje stav paliva aj pri vypnutom zapalovani a vytiahnutom kluci.Dakujem za rady. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Ten ukazatel paliva je zajímavý. Nemáš tam nějaký alarm? Nehrabal se ti nikdo v elektrice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Zdravim tak včera sem si přivezl ojetou oktavii z bazaru a po příjezdu jsem zjistil že když vypnu klíček a pak znovu zapnu tak se mi smaže komplet vše denní počítadlo km hodiny spotřeba, nevíte někdo čim by to mohlo být nevím co stím děkuju za každou radu 1.9TDI 81KW rok 99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 našel by jse tu někdo kdo tuto závadu už mněl a vyřešil jí?? zjistil jsem ještě že po vypnutí i vytažení klíče stale ručičky ukazují teplotu a stav paliva a dokonce i otáčkoměr je v poloze volnoběhu po zastrčení klíče a otočení do polohy rozsvícení kontrolek se ručičky cukavím pohybem vrátí zpět dolu a hned pak vyskočí do normalních hodnot stavu paliva a teploty a otáčkoměr na nulu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Vadne budiky!!! OPRAVIT!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 děkuji a počem přesně mám jít ?? na těch budíkách, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cmakynek Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 tak chlape mám ten samý problém....auto mám tak 3 měsíce a najednou se mi všechno maže ale až tak po půl hodině co auto stojí..ty ručky mi to nedělá ale vše se mi smaže.....zkoušel jsem takových věcí a stále nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 trocha offtopic, ale ma to nieco s vytiahnutim kluca ;) nakodoval som si odomknutie auta po vytiahnuti kluca, hned ako som vytiahol kluc, auto sa odomklo. vcera som mal dole cely spodok palubovky, lebo som nahadzoval podsvietenie a zosilovac, no a trocha to odomykanie zblblo, po vytiahnuti kluca trva cca 3-5 sekund, kym sa auto odomkne. v com by mohol byt problem? diky za kazdy tip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak chlape mám ten samý problém....auto mám tak 3 měsíce a najednou se mi všechno maže ale až tak po půl hodině co auto stojí..ty ručky mi to nedělá ale vše se mi smaže.....zkoušel jsem takových věcí a stále nic. zdravim tak až vyřešim tu svojí závadu tak napíšu postup :) nebo kdyby jsi jí vyřešil dřív ty tak dej vědět čégo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koki Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Zdravim tak včera sem si přivezl ojetou oktavii z bazaru a po příjezdu jsem zjistil že když vypnu klíček a pak znovu zapnu tak se mi smaže komplet vše denní počítadlo km hodiny spotřeba, nevíte někdo čim by to mohlo být nevím co stím děkuju za každou radu 1.9TDI 81KW rok 99 Mám ten samý problém, je to tím že chybí (je spálená) pojistka číslo 15. Bohužel, alespoň u mě, když pojistku vyměním tak to sice odstraní problém s mazáním počítadla, ale přestanou fungovat ostatní budíky (tachometr, otáčkoměr, teplota vody, palivoměr). Nejspíš mám někde upadlý kabel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Mám ten samý problém, je to tím že chybí (je spálená) pojistka číslo 15. Bohužel, alespoň u mě, když pojistku vyměním tak to sice odstraní problém s mazáním počítadla, ale přestanou fungovat ostatní budíky (tachometr, otáčkoměr, teplota vody, palivoměr). Nejspíš mám někde upadlý kabel. tak díky kámo problem je vyřešen :) já tam tu pojístku neměl vubec tak jsem jí tam frknul a ted už vše funguje jak hodiny tak i km spotřeba prostě vše jen mi zlobí ručička na teplotu při otočení klíčku si někdy ukazuje co chce při studenem motoru je třeba hned po otočení klíčku v polovině a pak když jedu tak pomalu leze až do červenýho pak když zastavim a znova nastartuju tak už začne ukazovat normální teplotu a nebo se mi stáva že když otočim klíčkem tak ručička leží a cuká sebou a v palubce je slyšet takovej cvakavej zvuk po dobu co se cuká ručička já nevim co to je ale odhaduju to na čidlo teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koki Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Já jí tam právě taky neměl a když jsem jí tam dal tak padaly ručky budíků, pomohl návod z tématu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 ale jestli ti blbne jen ta teplota, tak bych to viděl opravdu asi na to čidlo teploty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 pls necituj prispevek ktery je nad tebou... dik at te nemusim resit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koki Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 dobře, omlouvám se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 tak dneska sem sednul do okty a otočim klíčkem a ručičky se ani nehnou takže stejný problém co ty jak sem tam dal tu pojístku tak už nejdou ručičky a tobě pomohl návod podle těch obrázku nebo sis to nechal od kluku opravit ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koki Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 opravoval jsem to sám podle těch obrázků, pokud se toho bojíš, tak se zkus s někym domluvit a určitě ti to opraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 ja na to hlavně nemám žádne nařadí a mám jen obič pajku a ani nevim jak bych dostal budiky z palubky :) tak ja si někomu řeknu až mi přijde výplata :) pak písnu jak to dopadlo jinak moc děkuji za radu :) at ti to slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.