Přejít na obsah

Kontrola tlaku v pneu

Doporučené příspěvky

Tak potom to funguje spravne. Ono ked seknes gumu, tak o tom snad vies a hned zastavis, popripade ti rovno odtrhne poloos :D ...ale ked niekde chytis klinec, alebo drot a pneumatika ti postupne makne za jazdy, tak vtedy to ma upozornit. Vieme, ze to snima otacky, tak je jasne, ze to nepipne hned po dvoch metroch jazdy :)

Len mna hlavne trochu zaujima, ze o kolko musi klesnut tlak v pneu, aby to zareagovalo. Resp. ako je nastavena citlivost tejto featurky v ABS a ci sa da tato "citlivost" aj pripadne nastavit.

No to by som poprosil, aby mi to konecne piplo pri tlaku 1,0 v gume :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak potom to funguje spravne. Ono ked seknes gumu, tak o tom snad vies a hned zastavis, popripade ti rovno odtrhne poloos :D ...ale ked niekde chytis klinec, alebo drot a pneumatika ti postupne makne za jazdy, tak vtedy to ma upozornit. Vieme, ze to snima otacky, tak je jasne, ze to nepipne hned po dvoch metroch jazdy :)

Len mna hlavne trochu zaujima, ze o kolko musi klesnut tlak v pneu, aby to zareagovalo. Resp. ako je nastavena citlivost tejto featurky v ABS a ci sa da tato "citlivost" aj pripadne nastavit.

No to by som poprosil, aby mi to konecne piplo pri tlaku 1,0 v gume :lool:

Ja som to skusal kedy pipne gumu som podhustil na 1,8 z 2,3 a cca po 3km. ma upozornilo.

Odkaz ke komentáři

Jednou v Praze - navazoval asfalt na kostky a ty chyběly. Noc. Déšť. Podruhé letos na Slánské dálnici směr Praha. Tam pro jistotu chyběla silnice. Poté ten pruh uzavřeli. Bylo nás tam nakonec asi 5.

A na té Slánské díra v pneu 10cm. Bylo hned poznat. V té Praze jsem chytil díru na Špejcharu a dojel jsem až k benzině na Argentinské. A ani píp.

Odkaz ke komentáři

zdravím mam octavii 2 1.9 tdi 77 kw Pd rok 2005 vybava asr,esp abs zadni parkovaci senzory deštový senzor a chci se zeptat jestli mi bude fungovat tyto original předni parkováky na orig.radiu strem? http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=56&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29 a dale se chci ještě zeptat zda by fungovalo toto http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=336&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%20facelift všem moc děkuji za rady nevím co dodat abyste dokazaly posoudit zda mi to pujde bez problemu fungovat a bude semi ty přední senzory zobrazovat taky auto na radiu jako na zpátečku děkuji lukáš

a ještě sem zapoměl dodat že mám maxidot

Odkaz ke komentáři

parkováky jsou snad origo pač když couvu zobrazuje semi na tom streem radiu auto s čarkama se vzdalenosti od překažky .

právě nechápu jesti vtom baleni jsou jen předni parkováky nebo celý set na komplet auto ale píšou tam na originál parkováky jak mám odkaz a jak fungujou ty předni parkováky taky se to bude zobrazovat na tom radiu po zmáčknuti toho tlačítka parkování dopředu ? nevím tak se ptám a zjištuji aby mi to fungovalo a nebylly zbytečné problémy s reklamacemi a ten tlak už mám vyřešený koupím ten po face

popřípadě když dám vin zjistím zda kupuji ty parkováky dobře?

díky všem za rady

Odkaz ke komentáři

už tě chápu, to, co oni inzerují je jen, to na obrázku, chybí komplet kabeláž, čidla, držáky atd... s touto jednotkou yb si potřeboval i jinou gateway, TPM je jedno, jaké dáš, hlavně se musí dobře zapojit a pak bude fungovat, samo u všeho i doagnostika atd

co to znamená jina gateway? ale ja myslel že to je komplet sada jak dodělat přední originál parkováky nebo tam něco chybí aby mi to mohly v servisu namontovat? chci kupovat tyto http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=56&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29

a cose týče kontroly pneu tak to koupím po face ten senzor a uvidím bude to risk i ty parkováky ale cose nadělá kdyžtak

a ješt sem našel jaky je rozdil mezi sadou těch přednich parkováku co sem tu výše dal odkaz a timto krom ceny? u obojiho pišou kompletni sada originál http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=176

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal, chybí tam komplet kabeláž, senzory, držáky senzorů, kabeláž do nárazníku....

gateway je jednotka datového rozhraní vozu, toto je parkovák z FL, ten vyžaduje novější gateway...

taky zálrží, kde ti to budou v servisu montovat...

když koupím tu komplet sadu za 4200 kč z Sk parts jak sem uvedl posledni odkaz a tu kontrolu tlaku pneumatik po faceliftu byl bych schopny mi to vše komplet funkčně namontovat? jaka by byla cena a jak dlouho by trvala montáž? chtěl bych to dát někomu kdo timu opravdu rozumí a ví co a kam aby to fungovalo správně něchtěl bych bych tolik peněz vyhodit jen tak do luftu

díky

Odkaz ke komentáři

bych to rolbařovi nechal dodělat komplet, a nic bych nekupoval, pokud se do toho teda nechceš pustit sám

no tak tu kontrolu tlaku si mužu objednat a jestli by byl Rolbář schopny a ochotný se pustit do těch předních origo parkováku byl bych jedině rád pač já se vtom moc nevyznávám a ty bys to měl kde sehnat? a šlo byto namonotvat během jednoho dne? a cenově by to bylo odhadně jak plus minus? děkuji Rolbář

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

mě se letos po 10 letech podařilo píchnout 180ka hřebík z boku gumy... nevysvětlíš... :lol:

Tak to fakt nechapu, jak tohle dokazes. To neni normalni, takovej hrebik a z boku. :lol:

No ja zapomnel zminit, ze mi taky dve gumy propichl nejaky dobrak z boku, takze vlastne tenhle rok 4x guma na vymenu :angry: .

Pokazde me na to upozornilo TPM, takze ja si myslim, ze je to dobra vec, protoze jsem neznicil rafky. :palec:

Upraveno uživatelem Baloo
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Chalani, vyhodilo uz niekomu kontrolku TPM na budikoch, ze treba dofukat gumy? Ako to vlastne reaguje? Mam na mysli, ze ked to mam resetnute napr. na 2,3bar vo vsetkych styroch kolesach, tak na aku hodnotu by mi musel klesnut tlak, aby sa rozsvietila kontrolka?Dik.

Předevčírem se mi to rozsvítilo cestou na dálnici; neresetoval jsem to po výměně letních 17" kol za 16" zimní. Trvalo to tomu téměř 2000km. :lool: Ale fičura dobrá. A úbytek musí být, tuším, alespoň 0,4baru.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...