sm0g Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 (upraveno) Zdravím, tak bych vám rád ukázal čím vlastně jezdí svobodnej mladej kluk co si pořídil takovou krasavici kterou by za nic nevyměnil.Něco o voze: předfaceOctavia 1.9 TDi SLX81kw/110koní,r.v 98,A co to vlastně má: 2air bag, 4x el. okna, šibr v el, vyhřivané sedadla, zrdcátka, manuál klima(mimochodem jsem rád že nemám climatronik ),Jelikož jsem minulí rok kupoval auto v srpnu neřešil jsem baterku, přišla zima, -20 a tak jsem koupil novou poté co jsem po noční nechal stát auto v práci.Nějaká změna ani moc neproběhla, zatím jen hudba výměna všech repro+sub, plato a nové rádio. Vyměněný zadní světla za faceliftované.A více fotek po úpravách jakmile se do nich pustím Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Jestli tam budes davat tyhle komponenty a odlazovat to na ne, tak te ceka daleko vic zmen na aute. :) A jaky je hlavni duvod nechtit climatronic? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Prostě se mi to v celku nelíbí, brácha má climatronik já manuální a ta manuálni mi prostě sedí víc. A popravdě, za tu dobu co mám auto jsem zapl klimu jen párkrát, radši jsem otevřel šibr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Mě manuální taky nevadí, jediný co mě na ní oproti climatronicu (kterej jsem taky měl) štve je to, že se nikdy úplně netrefím na tom kolečku na teplotu kterou chci Jinak máš pěkný plány, ať se daří a potíže se vyhýbají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Pěkná kára pane ať slouží hlavně...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Vítej tady, pěkná okta , at se ti daří při upravách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 děkuju, snad vše pujde podle plánu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 ahoj taky te tady vitam octa pekna a at to vyjde s upravama a octa nezlobi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Vítám tě tu, octule je moc pěkná a samozřejmě přeju ať ti úpravy vychází podle tvých představ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Tak jsem pomaličku začal něco s autem dělat, poněkud jsem odbočil od všeho co jsem vlastně chtěl. Začal jsem něco málo sypat do hudby :) Někdo říká že to hraje dobře a někdo že zatím nic moc, ten kdo říká že to hraje nic moc jsem já ten kdo říká že dobře tak mě slyší už na 30 metru :D Co mám v platu je tady Můj odkaz Co jsem dal do dveří a podložil MDF je tady Můj odkaz A co mám v kufru už sem nenašel protože InCar na Rybnické v Brně se zrušil a máme tam Ahifi oujéé :D I podlahu jsem vyrobil za pomoci :) Následně se vytlumil kufr a bude se pokračovat podlahou. A tohle je výsledek (ne)konečné práce :) Sehnal jsem si i nové sedačky černé ale fotku ještě nemám :)snad seženu i tapecirung... Dále plánuji udělat zástavbu tudiž jak je ten malinkatej subáček o výkonu 350 RMS tak tam pujdou dva, dále v podběhu jak je volné místo chci udělat další zástavbu a napojit další ovály :) To vše by mělo propojit 2x 4 kanál zesilovač + kapacitátor. Příští měsíc tj. září se jede nakupovat do Ahifi další vytlumovací materiál, udělat zástavbu na ovály a když něco málo zustane na účtě tak pořídíme další ovály. Dále nové plato z MDF desky. A nakonec stříkání černým sprejem plasty interiéru, když se mi to nebude líbit tak si seženu originál a bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Vitam te tady,a prji ti at okta slouzi jinak pekne jsi ty upravy rozjel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 tlumení :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Pane jo, kolik to bude všechno vážit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Díky, hele to netuším ale 6 plátu STP silveru má 8kg a všechny padly jen na kufr, to si pak zajedu do barka na váhu ale zas to extra těma plátama nebudu přehánět zadní dveře (kde nejsou repra) pokryju tapec jen molitanem určený na tlumení. Ještě se rozmýšlím či tu střechu nepokrýt radši něčím lehčím než STP Silvrem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Pěkná octa :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 nemáš náhodou taky od zvedáku pkkřivěné prahy vepředu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 nejak sem to nezkoumal ale myslim ze ne nevim teda co predchozi majitel v rakousku delal ale kdyz zvedas auto na zvedak tak je to od prahu daleko teda kdyz mi to kamos zveda tak to chyti za ty podlozky na podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 pěkné kolego 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Děkuji, děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Tak pánové jsem v tom i já dnes kolem 18cté hodiny jsem ve vracečce dostal smyk, při cca 30-35km/h :/ A málem mě předjel zadek nestihl jsem ani zareagovat no :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Tak snad to nevypadá tak zle a mě to konečně nakoplo do faceliftu A takhle to dopadlo hlavně pravá strana ikdyž zabořená byla řidičova, přijel hodnej pán do 5ti minut s 4x4 jeepem a vytáhl mě jak brčko :) Jak jsem se to snažil vyrovnat najel jsem natrávu skočil a přistál tak jak stojím :) Takže pokuď někdo máte poruce červenou Rally blatník nebo nárazník tak podomluvě beru :D A abych teda dodal jel semnou kamarád a jelikož jsem duraznej na pásy tak oba sme je měly pytle nevystřelily a oba jsme v pořádku já mám akorát odřenej loket ale nic víc :) Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 fuuuha no pekne hlavne ze jste v poradku... auto bude zas jak nove aspon udelas facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Když se daří, tak se daří, hlavně že se nikomu nic nestalo a ty máš aspoň důvod předělat octu na facelift ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Jj hlavně že jsem v sobotu ukazoval kamošovi že mám prasklej nárazník a že ho chcu dát pryč a říkám "vidíš to? to je škaredý to dám pryč" a hnedka v pondělí to dávám na desítky kousku pryč :) Takže ano uvidíme co vše je KO a facelift bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Všechno zlé je k něčemu dobré :) , hlavně po opravě kamarádovi neukazuj, že by to chtělo nové auto, ať potom nemáš důvod to nové auto opravdu kupovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 A právě jsem zjistil že mám prasklé čelní sklo u spolujezdce kam to dostalo prdu.... Muže to být tím že to dostalo prdnu na uložení motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Zkontroluj jestli lícují všechny nepoškozené části, jako dveře, blatník atd., protože sklo je lepené ke kastli a nárazem na uložení motoru ti sklo nepraskne, spíš si myslím, že jak jsi tam zahučel, tak se nějaká část auta trochu zkroutila a to sklo prasklo. Samozřejmě to zkroucení nemusí mít žádné následky na jiné části auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Aha děkuji :) Takže to muže být tím že muj blatník je teďka tak trocha vyboulenej do strany a i část plastového podběhu zmizelo takže spíš to tím třeba dostalo prdnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 To bude asi tím, protože při nárazu nebo nějakém zkroucení povolí vždy nejslabší místo a mezi tyto místa patří i čelní sklo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 tak ono někdy stačí malá rána a auto se musí lehce porovnat na stolici... to prasklé okno, vlnky na střeše, lícování dveří jsou první znaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.