Přejít na obsah

Rozvody OII RS

Doporučené příspěvky

Čaute,

nevím proč ale nepasuje mi napínací kadka..... sadu origo rozvodů jsem kupoval v ob autodíly a vše by mělo sedět

http://www.obautodil...rig_-oct2fil021

ale nesedí díra přes kterou má jít šroub a zároven v tom šroubu je závit pro uchycení motoru.....v nove sadě je menší díra a šrou je obyč takže nevim

objednal jsem rozvody u jine firmy podle VIN ...uvidíme zítra!!!

máte s tímto zkušeností objednal jsem špatně?

nemohlo dojít za par let ke změne dílu a taky k uchycení motoru díky moc za info!

Bazy wallbash.gif

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím

potřebuji radu budu kupovat rozvodovou sadu na 2.0 TDI 125KW BMN pořád mě to odkazuje na 100 a 103KW a pár na 125KW jsou ty rozvodové sady totožné?

Popřípadě kde kupovat chci pouze origo a to z škoda-díly nebo ob-autodíly zaráží mě že např. v auto-kelly za stejnou origo sadu chtějí o 2 tis víc.

Při 220 tis km se určitě mění i pumpa že?

Díky

Odkaz ke komentáři

pumpu je lepší vyměnit vždy, na origo bejt tebou tolik netrvám protože třeba origo pumpa má plastový kolo a tuším že třeba litens dělá kovový. Takže trvat na originálu mi nepřijde úplně moudré. Zrovna tak s rozvodovou sadou contitech neuděláš chybu... Nevím co nabízí s-d nebo OB ale stejné to rozhodně není nebo být nemusí ty máš 16v hlavu a 103kw může mít 6ventil a ta 100 vůbec nevím... Ideální je napsat prodejci ať ti to udělá podle vinka a máš po starostech a mělo by to sedět. Napiš jeldovi do CC autodílů.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...