JayFader Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Ja normalni, ze je kapota motoru i po kratke jizde neskutecne horka? kolem svetel nejde udrzet ruka na plechu. Mate to tak podobne? u predchoziho auta to sice salalo pres vydechy chladice, ale kapota byla vlazna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 a mas na kapote a motoru nejaky chranice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayFader Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 jak to myslis? zadne upravy tam nejsou - kapota je zespodu jen plech, zadna izolace. je to normalni O2 facelift s 1.4 tsi 90kw motorem (rv 2009). kdyz po prijezdu (hodinova jizda) sahnu na kapotu tak je fakt horka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 A co slunce, nemá na to vliv??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayFader Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 A co slunce, nemá na to vliv??? To me taky napadlo, ale mam barvu aqua blue, takze skoro bila a vcera jsem jezdil po setmeni a to same... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayFader Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 To me taky napadlo, ale mam barvu aqua blue, takze skoro bila a vcera jsem jezdil po setmeni a to same... Jeste k te horke kapote, dneska jsem to zkoumal blize a zjistil jsem, ze je to horke hlavne v jednom miste - viz obrazek. Jezdim ted porad se zapnutou klimou. Mohl by jste to prosim nekdo take vyzkouset? Dik. http://www.ulozobrazek.cz/images/71501.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Tak to se nedivím, co si tak pamatuji z víkendu, kdy jsem TSI koukal pod kapotu, tak tam byly snad svody či něco takové, každopádně to bylo pěkně horké a to jsem nejel žádnou pilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) tam v tom místě jsou nejen svody, ale i turbo, dneska si schválně sáhnu, ale já mám Golfa a ten má na kapotě deku p.s. k té barvě, ono stačí nechat auto na sluníčku a taky na něm neudržíš ruku, bez rozdílu odstínu, jedině bílá je vlažná, ostatní pálí Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.