ghostrider Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Stala se mi takova neprijemna vec, vyteklo mi rizeni a je chyceny i servocerpadlo. Tudiz zitra budu objednavat nove rizeni + cerpadlo + olej. Doporucte prosim shop + znacku. Jde o to, ze jsem objevil rizeni na cc-autodily.cz viz. odkaz zde: http://www.cc-autodily.cz/rizeni-octavia?brand=SKODA&model=OCTAVIA a zarazi mne jedna vec, na cepech + manzetach jsou loga VW koncernu, v popisu zbozi ovsem psano: CINA - originalni vyrobce. Nevim jak tuto infomaci chapat, jelikoz viz odkaz zde: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/dily-rizeni/dily-rizeni/1196-rizeni-octavia-skrin-rizeni-octavia-1997-2010-tour.html kde je psano NĚMECKO - ORIGINALNI VYROBCE, koukam, ze tech originalnich vyrobcu bude vsedu spousta asi Rad bych zaroven na tom samem shopu koupil i pumpu + olej. Bohuzel vyjadreni od Jeldy jsem se nedockal ... neodpovedel mi. Popripade jsem otevren jinym variantam a doporucenim na shop :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Nazdar, tak Jeldovi to niekedy trva,aspon hovorim podla mojho pripadu. Ale po case vzdy odpisal, cize cca. do 3 dni by ti mohol odpovedat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Pokud na to moc nekvaltuješ, tak ještě chvíli vydrž, on se ti Jelda ozve (má toho poslední dobou moc a někdy to opravdu trvá 2-3 dny než se ozve) a nebo mu zavolej na mobil, číslo má uvedeny na stránkách e-shopu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Jelda ti odepíše. Na jeho webu najdeš kontakty, kde ti na tvoje otázky odpoví možná rychleji jeho zaměstnanci. Rozhodně je to lepší koupit u něj máš jistotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 před měsícem jsem řízení od jeldy kupoval a měl jsem na něho stejný dotaz jako ty. jeldova odpověď "je to originál,který se montuje na lince v číně-je to prostě originál s vybroušeným logem na těle-jinak na všem manžety atd. jsou s logama-tohoto provedení jsme prodali přes 100 ks bez jediné reklamace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.