312 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Ahoj kluci jsem tu novy a potreboval bych poradit chtel bych si koupit Skoda octavie 1.9tdi 81kw a nasel jsem jenze jsou to auta dotazeny z nemecka a maji nalítano kolem 180 000 az 200 000.Jedna se o rok vyroby 2001 2002.A chci se zeptat ma to cenu kopovat co ten motor bude to vpoho? Poradte mi Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ten motor je při slušným zacházení skoro nesmrtelnej 200 tisíc pro něj nic není doporučuju si vyžádat win vozu a prověřit servisní historii v autorizovaným servisu možná budeš překvapen co se na některá auta dovíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak 80% techle aut, ktery jezdi po CR, maji najeto pomalu vic jak 500.000 km. :) A majitele o tom ani nevi. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Ahoj kluci jsem tu novy a potreboval bych poradit chtel bych si koupit Skoda octavie 1.9tdi 81kw a nasel jsem jenze jsou to auta dotazeny z nemecka a maji nalítano kolem 180 000 az 200 000.Jedna se o rok vyroby 2001 2002.A chci se zeptat ma to cenu kopovat co ten motor bude to vpoho? Poradte mi Dekuji Tak kamošovi na takovém voze dovezeném z D, který měl na tachometru najeto asi cca 140 000 km jsem vyčetl skutečné kilometry dle ř.j. motoru a ten se zhrozil 391 000 km Tak pozor na tuto skutečnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robischek Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj kluci jsem tu novy a potreboval bych poradit chtel bych si koupit Skoda octavie 1.9tdi 81kw a nasel jsem jenze jsou to auta dotazeny z nemecka a maji nalítano kolem 180 000 az 200 000.Jedna se o rok vyroby 2001 2002.A chci se zeptat ma to cenu kopovat co ten motor bude to vpoho? Poradte mi Dekuji 2001 a 2002 je rozdil v cene cca 10.000,- kvuli malemu pravemu zrcatku. Vybavove: xenony +10tis, mezipodlaha v kufru +5tis, tazne +5tis, parkasistent +10tis, maxidot +5tis, climatronic +5tis, kozeny multifunkcni volant+radicka +5tis, serviska +10tis. Kilometry na pocitadle vubec neres. Nech si to zastudena nastartovat a koukej na vyfuk. Ted v lete by mel vyjit trosku namodraly oblacek... Po 10ti vterinach od nastartovani by volnobehove zplodiny nemely jit citit spalenym olejem a kour by te pri nasavani nosem nemel nijak vyrazne drazdit. Pak si muzes byt jisty, ze turbo a kat jsou zdrave. Turbo by nemelo v rozmezi 0-1100 otacek byt vubec slyset, pokud jde, je zanesene karbonem, klapky nedoviraji a syci to. Pri zkusebni jizde dej po zahrati (cca 3km, pokud jsi mel predtim 5min nastartovano), na trojku plny plyn (ANO AZ NA PODLAHU) a toc az do 4000 otacek, melo by to vystrelit kolem 1900ot a plynule tahnout, tvrde uvadnuti kdekoliv v tomto rozmezi je zavada ktera te muze stat 500 ale i 20tis. Auto by pritom nemelo nijak vibrovat (setrvacnik v prevodovce KO). Naplanuj si to nekde na rovince, ke konci pojedes tak 140. Pak to zopakuj a koukej u toho do leveho zrcatka, abys mel sanci videt pripadny kour. Pri tom zaberu nesmi byt zadny kour (ani modry, ani bily, nedejboze cerny!). Predni napravu vyzkousis namiste s nastartovanym autem - z rovnych kol das plny levy, plny pravy, plny levy. Nemely by se ozyvat zadne rany ani krupani. Muzes ale zaslechnout servo, jak tlaci olej. Dily predni napravy jsou ale odolne a stoji par stovek. Osahej kotouce, pri kraji by nemela byt nezbrzdena hrana vetsi jak 1mm... Kotouce s deskama vyjdou na 3litry. Kombiky reznou pod zadnim oknem, s tim se musis smirit i u auta za 150tisic. Na bocnich a zadnim okne by mely byt stejne roky vyroby (celni casto neprezije 10let, pres ridicovo chodi zlodeji) Plechy, vyfuk a spodek si musis okoukat sam. Nevim jestli chces vonavecku a mas na ni prachy, nebo chces jenom bezproblemovou uchazeji Oktavecku s par skrabancema za co mozna nejlevnejsi peniz. Nemci litaji po dalnicich, 300tisic je jako u nas 100. Napriklad ja bych se u levneho kousku nezhrozil ani 500tisic, pokud bylo vymenene turbo a nehuli to, udela dalsich 500 pri pravidelnem servisu a vymene spojky (20tis). A obecne pravidlo na zaver, piprav si 20% z kupni ceny na pripadnou zavadu po koupi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Tak kamošovi na takovém voze dovezeném z D, který měl na tachometru najeto asi cca 140 000 km jsem vyčetl skutečné kilometry dle ř.j. motoru a ten se zhrozil 391 000 km Tak pozor na tuto skutečnost. Taky jsem kupoval jetou 232000km najeto a pak jsem si to nechal napíchnout a je to o 84000 stočený. Dneska už nemá cenu na kilometry koukat. Spíš si poslechnout motor, pořádně projet atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.