Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Já kupoval u nich ty "krytky" co máš v odkaze a nevím, nevím, ale podle mě to je celý pedál. Spojku a brzdu normálně nasadíš jako krytku, ale plyn jsem musel celý vymontovat a namontovat ten co mi přišel. Bych to viděl asi v tom, že ten dražší bude origo RS a ty levnější prostě origo nejsou, jinak nevím, jedině, že by v tom měli buď chybu a nebo zkoušeli kdo se chytne, ale oba mi příjdou stejné. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Já kupoval u nich ty "krytky" co máš v odkaze a nevím, nevím, ale podle mě to je celý pedál. Spojku a brzdu normálně nasadíš jako krytku, ale plyn jsem musel celý vymontovat a namontovat ten co mi přišel. Bych to viděl asi v tom, že ten dražší bude origo RS a ty levnější prostě origo nejsou, jinak nevím, jedině, že by v tom měli buď chybu a nebo zkoušeli kdo se chytne, ale oba mi příjdou stejné. :wallbash:

No dyť právě. Čumím na to už nějaký ten pátek snad i měsíc :blink: a nechápu, tak si nejsem jistý co bych měl objednat, protože u toho levnějšího je to navíc i s těma dalšíma pedálama.Ten drahý je jenom plynový pedál, ale u obou je uvedeno , že je to originální příslušenství Škoda.

A tys je objednával tady odsud ? Tu sadu za těch 12 stovek ?

Odkaz ke komentáři

napis Martovi!Ten si to menil a kamos na supu taky,zeptam se ho!Ja mam doma zatim ten naslap,zbytek objednam najare! ;-)

Tak ted jsem volal tomu kamosovi a ty pedali se vymeni kus za kus!A ze ve skodovce maji tu samou cenu!1300takze to nemusis kupovat z OBautodilu a ten odkladaci prostor na nohu stoji ve skode 400ten jsem si kupoval ja!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Takže , druhé papučky PROXIMA 16" s BRIDGESTONE BLIZZAK LM32 jsou definitivně k mání .

Budou slušet :palec:

Doufejme , sám jsem na to zvědavý , kvůli ET . Měl jsem na ní RS Neptune s ET 51 a ty byly na zadu docela dost zalezlé. S 17 a 15 mm podložkama se mi zdálo , že už to zase je moc . No a tyto mají ET 46, takže by to mohlo být lepší a podložky už nedávat . :pivo:

Budou slušet :palec: Ď :pivo:

post-2502-0-40100000-1352847369_thumb.jpg

post-2502-0-84300200-1352847444_thumb.jpg

post-2502-0-23433800-1352847620_thumb.jpg

post-2502-0-77548800-1352847707_thumb.jpg

post-2502-0-83998300-1352847731_thumb.jpg

post-2502-0-49418400-1352847818_thumb.jpg

post-2502-0-49280400-1352847863_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, už jsi sehnal ty RS RED tapecy? Pokud ne, tak můžu z vlastní zkušenosti doporučit firmu Autointerier.cz. Dělají přímo vývoj a vše kolem sedadel pro Škodu, jsou na okraji M. Boleslavi. Perfektní ceny, neuvěřitelně příjemný jednání. Rodinná firma co to dělá 17 let vč. veškerých konceptů Škodovky atd. Dělají právě i výplně tapeců, jakkoliv to chceš (kombinace, materiál...). Objednáš se po telefonu nebo mailu, dají ti na výběr ze tří termínů, přijedeš a oni na počkání namontují. Takže nejspíš poslat tapecy, chvíli jim dát na práci a pak si pro ně akorát přijet. Záleží na domluvě.

Auto musím pochválit! Zimáky parádní! Kde jsi prosím tě sehnal ten přepínač světel? Nějaký odkaz?

Odkaz ke komentáři

No protože se podle toho co mi řekli, ten se stříbrným dekorem pro Octavii asi už nevyrábí :-( Scháněl sem dlouho a jeden sem našel, bohužel mi ale bylo sděleno, že se už nedá objednat.

Takže jen koupit na SII a ten plasťák pro OII a smontovat ho z nich.

To musim teda kupit dva spinace a udelat jeden ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Boze ty Luny tomu seknou!! Nadhera zadny kridlo bych tam necpal ;)

:pivo: Já na to pořád čumím ze všech stran a říkám si , jestli je přece jen nevyměnit za Neptune nebo Zenithy :D

Nenašels náhodou někde ten papír z geometrie ? Byl jsem to dnes ještě trochu zeštelovat po 14 dnech , tak jen že bych to porovnal.

Byl jsem ji dělat na těch 19kách a dnes na 18 to mělo uplně jiné data . A předek by mne zajímal jak to máš nástavené s tím snížením.

.... jo nemáš náhodou někoho , co dělá s těmi foliemi, prolezl jsem kde co ale tu folii v imitaci černého broušeného kovu nemůžu nikde objevit , ale vím že je , viděl jsem to. :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...