Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Pedály RS a gumotextilní koberce na zimu z OB autodíly s.r.o. Ještě asi ale dokoupím tu odkládací plochu pro levou nohu a prahové lišty .

Škoda jen že ty prahové lišty nedělají zrovna i s těmi okrasnými plechy i na zadních v sadě :( Musí se koupit sada a pak zadní zvlášť dokoupit :huh:

post-2502-0-22369700-1354748580_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mám takový menší problém ,tak mě napadlo, že bych se na to tady mohl přeptat. Když zapnu vyhřívání zadního okna , tak mi to začne rušit rádio, prostě začne v něm šumět .

Dělá mi to od začátku a v servise mi s tím nijak nepomohli , tak jsem se na to nakonec vysral, protože to vyhřívání moc často nepoužívám a s těma trotlama se mi nechtělo dál otravovat, protože se jen chtějí ze všeho vyvléct, ale samozřejmě mi to teď v tomto období, kdy se to mlží vadí .

Myslel jsem , že by to mohla dělat anténa, vyměnil jsem ji za druhou,ale dělá to pořád . Neporadil by někdo ?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ti to tu celé prohlédl a moc pěkné auto..

btw: nechtělo by to nějaký brzdy do těch kol? měl bych tu jedny 312mm ;)

No nevím , v poslední době jsem do toho docela fest nastrkal a je to nové , tak zatím jsem o brzdách moc neuvažoval. Spíš mi vrtá hlavou štelovací podvozek , na předu bych to i trochu přizvedl. Vzhled je jedna věc a průjezdnost druhá :-) Ne moc ale o chlup by to bylo veselejší :D

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Jj, řekl bych že to bude tak asi v normálu. Vzhledem k velikosti. Zvlášť když 18ka Hanzo má 23,5 kg s gumou.

Dlhsie som tu nebol, tak prispejem az teraz... Ja zom zvazil tie moje 8x19" BBS CH - len disk vazi 11,3 kg, komplet vyvazene koleso s pneu 235/35 Conti SC 5P (nafukane na 2,4 + skryte ventilky) vazi 22,25 kg - to je len o 0,25 kg viac ako 17" Pallasy s Potenzami :)

Odkaz ke komentáři

Absolutne nikde nic neskrta - disky mam s ET 50. Ale jeden malicky problem tu je - neviem cim to je, ale ked cuvam a mam volant vytoceny uplne doprava (pri parkovani), tak obcas pocujem najake vrzganie alebo podobny pazvuk. Robilo to hned od prveho dna na 19". Ked som dal zimne Pallasy, tak to prestalo... Neviem co to moze sposobovat... Mam to aj na videu, keby mal niekto zaujem :)

EDIT: to video som dal k sebe do vlakna

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ale ale, hned neodpovím a jakou má panáček škodolibou radost :-) ?? Nepíšu, bo sem byl na vycházce v báru na kafčo. Neboj, takovou radost bych ti nemohl způsobit. :-)

To určitě nejsou ty, cos někde viděl. To foto je jenom ilustrativní.

Mám normálně pro liftbacka s dlouhým špičatým rohem, tak jak to má být. A k tomu fungl nové všechny kliky orig.pro Octávii s kompletní elektrikou a těma LED.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...