Radeček Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Díky. Ted mě trápí stropnice,furt nevím co sní mám udělat.Dávat 5000kč za černou se mě fakt nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Tak dneska jsem vyndal stropnici.Ale furt nevím co s tím mám udělat. Mám to potáhnout látkou ,nebo stříknout na černo NEMUŽU SEHNAt STROPNICI Z FACELIFTU S DÍROU NA OKNO. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Nikdo neporadí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Bude daleko lepsi to potahnout latkou... S barvama jsem experimentoval jeste u Felicie, ale pak to nebylo nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Tak bude změna,budu dávat RS nárazník přední.Tak ten co mám ted na autě je na prodej,SUPR STAV!!!Nový lak.Tak kdyby měl někdo zájem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Tak konečně už mám nové přední čelní sklo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 pěkně vyměněný sklo chvála teď jen snad at ti nepraskne až najedeš na hup nebo do díry kdyby bylo náhodou blbě podlepené ale snad ne a jak si se rozhodl stou střechou ? já bych to asi potáhnul ale když to skušíš nastříkat tak za to nic nedáš potáhnout to můžeš vždicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 No furt natým špekuluju dneska jsem koupil barvu černou matnou vodák,a ještě jsem koupil takovéj malej váleček na malování.A tým jsem to tam na nášel.Šlo to celkem dobře ale strašně to pije.Musím to vzít aspon 3x.Chtěl jsem tam dát stropnici s faceliftu dokonce už ji mám sehnanou za dost dobrý peníze,ale prej tam nepasuje ten ovladč na odevírání okna.Nevíš otom něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 tak to nevím :( já šibr nemám ale je to možné že to bude nejaký mezi kus a nemusí seděl díry na díry,tak když máš senanou tak to porovnej a uvidíš sám pokud nejste od sebe daleko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Hm to sme od sebe daleko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tak jsem to skusil udělat stropnici černou barvou.Látkou by to bylo určitě lepší. koupím L&K BÉŽ clonítka na octavii 1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Tak na montováno do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Kurnik nevím jestly mám dát přední chromový rameček do černé matné. Co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Taky jsem nad tim uvažoval a nakonec mně to kamarád polepil a vypadá to docela pěkně. ;) Večer hodim foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Zdarec, jakou barvou jsi to stříkal....Nechce se mi totiž dávat 4.000,-kč za rs stropnici...díky za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Černou matnou vodák.Koupil jsem malej váleček a tým jsem to nanášel,2 vrstvy.Drží to pěkně. Tak dneska jsme si udělaly vejlet ,a 20km před barákem mě zastavily policajti :wallbash: Celý auto obcházel chtěl vydět výbavu atd..Ale kdyš nic nenašel tak mě řekl at zatáhnu přední okna,a pruser byl na světě.Šel si pro měřák na propusnost a už jsem pomalu začal vytahovat peníze :wallbash: vy fasoval jsem to za 1000kč.Měl jsem propusnost 18.Prej co je pod 20 je to za 5000kč a na 2 roky zákas řízení.Mazec.Potřeboval bych poradit čím to dostat dolu tu folii??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 nahrat horkovzduskou a pomalu slounout. hlavne za to rychle netrhej, protoze by ti vsechno lepidlo zustalo na okne (vlastni zkusenost :D). lepidlo bud oskrabat ziletkou, ale to jsem mel strach. nekomu to slo jarovou vodou a houbickou na nadobi. ja jsem to delal redidlem. mel jsem vsechny plasty pryc a sametky jsem daval nove, takze mi to bylo jedno jestli jim to neco udela nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Tak folie jsou dole,to jsem si dal.Ale to lepidlo co tam zustalo to jsem vzal odmaštovákem,a šlo to pěkně dolu. A rovnou jsem udělal očistu v interieru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 kdybys chtěl face ruční brzdu, tak jednu mám doma i s chromovým tlačítkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 JJ, přední folie jsem musel servat nedávno přímo na STK, jinak bych neprošel. Takže jsem se s lepidlem taky pěkně natrápil, protože mi všechno zůstalo na sklech. Ale pak jsem zkusil jarovou vodu do rozprašovače a novou žiletku a po půl hodině jsem měl jedno sklo hotové. Jinak mám stejný introš jako ty, mi se podařilo sehnat origo face béžovou ručku-vypadá to super ! (mrkni ke mě do vlákna). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Jak se od dělává ten chromovéj rámeček s masky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Jsou tam takový packy v té černé mřížce, který musíš opatrně šroubovákem vyhnout, ale abys je nezlomil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Tak trošku menší změna,nalakoval jsem rámeček na masce,a strhal jsem ty chromové pásky+rámečky spz jsem dal pryč.Omluvte kvalitu, foceno mobilem,zítra dám lepší foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Tak dneska proběhla výměna oleje.Ani jednou jsem nemusél dolejvat, a najel jsem na něj 15 000km.Ted dávám zas ten saméj olej Castrol Magnatec 5W40. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Kurnik zas se mě naskytla nabítka na OII TDI.Ale nevím kolik bych si mohl říc za tuhle co mám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Mas ji peknou..nevim jak se pohybujou ceny O1 ale kdykoliv muzes cenu snizit hodne ststi OII je supa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Já bych jí za 50 vzal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Tak jsem zaváhal s tou OII,už je pryč.Tak že si nazatím nechám tu co mám. Tady je moje druhé vozidlo co mám,Favorit rok 1994,zatím jezdí,ale ted jsem si všimnul že mě skončila technická.Všechno by bylo v cajku ale zjístil jsem že nejde naklápění světel,tím kolečkem točím na prazdno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.