Přejít na obsah

Radek OI TDI


Doporučené příspěvky

pěkně vyměněný sklo :palec: chvála :palec:

 

teď jen snad at ti nepraskne až najedeš na hup nebo do díry kdyby bylo náhodou blbě podlepené ale snad ne :palec:

 

a jak si se rozhodl stou střechou ? já bych to asi potáhnul ale když to skušíš nastříkat tak za to nic nedáš potáhnout to můžeš vždicky :palec:

Odkaz ke komentáři

No furt natým špekuluju :rolleyes: dneska jsem koupil barvu černou matnou vodák,a ještě jsem koupil takovéj malej váleček na malování.A tým jsem to tam na nášel.Šlo to celkem dobře ale strašně to pije.Musím to vzít aspon 3x.Chtěl jsem tam dát stropnici s faceliftu dokonce už ji mám sehnanou za dost dobrý peníze,ale prej tam nepasuje ten ovladč na odevírání okna.Nevíš otom něco?

Odkaz ke komentáři

Černou matnou vodák.Koupil jsem malej váleček a tým jsem to nanášel,2 vrstvy.Drží to pěkně.

 

Tak dneska jsme si udělaly vejlet ,a 20km před barákem mě zastavily policajti :wallbash: :wallbash: Celý auto obcházel chtěl vydět výbavu atd..Ale kdyš nic nenašel tak mě řekl at zatáhnu přední okna,a pruser byl na světě.Šel si pro měřák na propusnost a už jsem pomalu začal vytahovat peníze :wallbash: :wallbash: vy fasoval jsem to za 1000kč.Měl jsem propusnost 18.Prej co je pod 20 je to za 5000kč a na 2 roky zákas řízení.Mazec.Potřeboval bych poradit čím to dostat dolu tu folii???

Odkaz ke komentáři

nahrat horkovzduskou a pomalu slounout. hlavne za to rychle netrhej, protoze by ti vsechno lepidlo zustalo na okne (vlastni zkusenost :D). lepidlo bud oskrabat ziletkou, ale to jsem mel strach. nekomu to slo jarovou vodou a houbickou na nadobi. ja jsem to delal redidlem. mel jsem vsechny plasty pryc a sametky jsem daval nove, takze mi to bylo jedno jestli jim to neco udela nebo ne...

Odkaz ke komentáři

JJ, přední folie jsem musel servat nedávno přímo na STK, jinak bych neprošel. Takže jsem se s lepidlem taky pěkně natrápil, protože mi všechno zůstalo na sklech. Ale pak jsem zkusil jarovou vodu do rozprašovače a novou žiletku a po půl hodině jsem měl jedno sklo hotové.

Jinak mám stejný introš jako ty, mi se podařilo sehnat origo face béžovou ručku-vypadá to super ! (mrkni ke mě do vlákna).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...