Gombi Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 pak ti řeknu ještě jedn vychytávku jak líp chladit cooler :) mam jí taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Udelat zebrovani. Na podbehu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To zatmavení ten kontrast docela rozbijí ale sníží se přívod vzduchu tak na polovinu, můj názor, ale pokud to nemáš čiplý, tak by se to ještě dalo asi. Ideál je udělat cooler před chladičem zepředu :)a rovnou to poladit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To zatmavení mlhovek je schválně, nechci chromy a viditelný světla, takže přes ně folii. Jo také je to asi žebrování na podběhu, už jsem to viděl ale neudělal :) a chip nemám ;) a ladit ted nebudu, když jezdím položenej, tak je mi to k ničemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 luxus kárka mně se ty mlhy moc nelíbí, ale ty zatmavený světla vypadají výborně.. kámoš je má na fabii a taky paráda.. co je to za folii, jakou má propustnost, nevíš? co PČR? asi to taky pořešim, teda je to v plánu.. otázka jak moc tmavou folii dát, aby to dobře vypadalo, ale zbytečně nedráždilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Je mockrát děkuju. Ty mlhovky byli hozeny do placu zda jo nebo ne. Chtěl jsem je udělat na léto jako denní svícení a v nich xenony. Ty světla jsou jak zevnitř zatmavení, tak z venší folií a je to ta největší propustnost....nic tmavého. Ale na autě to ty světla zatmavý dosti a PCR nic na to. Za březen jsem byl zastavenej 3x a ani jednou mi na to nic neřekli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Ale měl jsi asi trochu strach, když tě zastavili, že jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 To mám vždycky...s feldou jsem byl známá firma a 11 pokutových bločků si říkalo už o průser a nebavilo mě to s nima pořád něco řešit. Když mě poprvé zastavili poldové s octou tak to bylo o papíry :D....hlavně kola mu vadili.....ale tedka 3x co to bylo mi to nevadilo. Neměli na mě vůbec nic. Zadní černý světla už nemám, nápis na okně také ne, byl jsem na zimákách a snížení mu kašlu...US svícení bylo vypnuté, takže to bylo v klidu a na světla nikdy zatím nikdo nic neměl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Kluci potřebuji poradit, mám dát na zadní okno nějaké samolepky v oranžové barvě ajko budou doplňky nebo se na ně vykašlat?....byl by to jen sloupek na kraji okna z pár samolepek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Když sámošky tak oranžové určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak Hynek rozhodnul ...objednal jsem jen pár na zadní sklo...samozdřejmě oranžové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tak aby se neřeklo, že to flákám, tak zde přidávám fotky jak pokračuje po dnu práce na autě Nový výfuk s leštěnýma koncovkama je na autě :) na druhý fotce se odtajnuje další pokrok a pár ochutnávek z lakování kol....zítra bych dodal další pokud bude zájem :D a zvědavost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Chvíli jsem si říkal,že se o tebe někdo otřel autakem stejný barvy :) Bude to super ,ty koncovky jsou peckovní , mě už se taky dělá,jedna,která,ale půjde rovně at se "neopičím" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Tam je prasklý lak ze zimy, to se bude dlěat nově nárazníky se budou lakovat a zavařovat plastem, menší úpravičky nastanou :D, takže vče bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak a zde je druhá ochutnávka lakování :)...snad dneska budou i fotky na autě...umyl jsem auto ale čekám na leštění a jelikož venku je hnusně, tak to bude trošku těžké :D Tady je fotka, že kola jsou v zrcadlovém lesku, jak jste tvrdili že potřebují rozleštit...tak zde je lepší foto :) Foto z lakování ;) Zkouška předku Zkouška zadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Cauky kola bomba na octe vypadaj suprove a stou barvickou je to paradni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Děkuji ti. Musím říct, že se ta barva povedla a hlavně k autu sedí....vypadá to parádně, je to takové živé to auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Ta koncovka výfuku vypadá pohodově !! Nerad se opičím ale může mi poslat odkaz na stránku kde jsi ji koupil ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 ja myslim ze nikde nekoupil jen vylestil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 I to je možné no :D Ten výfuk je stejně nějak upravený ne? Ta koncovka je vytažená ven, za normálních okolností nejde vidět ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Včera viděno na živo u Kauflandu v Ltm, kola moc pěkný, ale ta barevná kombinace, no nevím, asi už jsem z toho vyrostl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Drura: výfuk není originál, je to tzv. dutý výfuk aneb roura o vnějším průměru 60mm od motoru až po zadní koncovky (žádný kat ani tlumič). Jinak koncovky by se měli zakoupit i někde na internetu jsem to viděl, když by jsi ny seznamu zadal tdi koncovky, tak by to mělo něco najít, toto je dovezeno a uděláno Octavius84: Já jsem si tvé G5 s předním US svícením také moc dobře všiml :D a okukoval. Mě se ta barevná kombinace líbí, je to živější to auto :) a k těm kolům se to hodí, více vynikají :) + jak jsem slíbil fotky kol na autě a kamarádovo mondeo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Ahij auto vypada paradne :) je to fakt moc zajimavy. Myslis ze by sel odspodu vyfotit nejak ten vyfuk? Muslim tim ten zadek. Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 myslel jsem že to s tou oranžovou bude nic moc, ale je to super, ty kola jsou úžasné ;-) ještě by to chtělo zadělat díry v nárazníku po ostřikách a bude to dokonalé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Eliapes: dekuji, je to zajímavé a hrozně se mi to líbí, už jen v předu něco oranžového to chce....myslíš tím jak mám rozdvojený výfuk z jedné trubky na 2 koncovky? košin: děkuji, také jsem se chvilku při lakování bál, že to bude vypadat blbě a nebude to takové ale nakonec se potvrdilo, že vybírat kola a dělat je do barvy aby to pasovalo k autu umím :)...ty díry na ostřiky jsou již v plánu a budou se zavařovat + možná ještě nějaké věci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Myslim ten zadek no, jak se to rozbiha na ty dve koncovky. A nemas nejaky videjko se zvukem bez tlumice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Eli: Jak to zní si můžeš poslechnout klidně někdy tady u nás na vsi. Co má kámoš toho golfa po mě tak je tam jen obyč trubka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Fakt paráda chlape, máš za sebou spoustu práce jen si nemůžu pomoct, ale ty oranžový zrcátka mi tam neseděj... ale jinak bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Eli:Eli: uslyšíš to v pátek odpoledne až se v CB srazíme :) Martin-Zavadil: Martin-Zavadil: v předu ještě příjde v rámečku takový proužek a pak to nebude takové divné...v reálu je to zase jinak ale až k nim něco bude, tak nebudou tak na oko bijící Wokhiii:Wokhiii: děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.