Gombi Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 tak ono by stačilo dát helpry pryč... ale stejně nemuže níž musel by vyříznout místo na tyčky řízení a dát jinej plech :) ale na těhle kolech to je dobrý tohle bych řešil až příští sezonu až bdue mí lepší kola na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Stačilo by to je dát pryč, ale to uložení se nikdy neztratí :)....a hold by se pak muselo vyříznou místo pro ty blbé tyčky no, jinak už níž prostě nemohu já jsem hlavně spokojený, že mi ted nic nemlátí, nevrtže a když už vezmu malinkou dirko a průměru 5cm, tak nic neslyším to předtím i kamínek a bouchlo to o nosník snad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tak jsem se asi rozhodl udělat si vlastní triko ve vzoru co jsou na octaviaclubu s tím, že auto bude přímo moje octa a nápisy budou vlastní :D a na zádech bych si nechal udělat přezdívku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Ale ty kola když umyješ, sou super :) Jasně udělej si tričko, to chci pak vidět jak to bude vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 K vidění by bylo asi až na Žamberku jako překvápko :D....nevím zda bych ho dříve ukazoval :P....jojo kompletně se otřeli uvnitř a zvenčí oranžová a pak poleštily čelní plochy a zase jsou pohledný ale už to chce něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Řeknu ti že víc by slušel červenej vnitřek na červeným autě.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Příští rok jsou tvoje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 nápad to určo není špatnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Akorát se jím nelíbí moc ( i mě) ta poklička porschete, s tím by se snad něco dalo udělat a né jen to dát do červené, to by bylo divný, ale jo když je někomu ukážu hned řekne že jsou pěkný, teďka vnitřky s třmenama na červeno, RS pružiny aby to trošičku sedlo a myslím si že venek by byl akorát k pokukání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ten znak poršáka můžeš jednoduše strhnout a dát si tam jiné 3Dčko jako audi apod. Já ho tam také nechtěl, měl to tam předchozí majitel a nelíbilo se mi to tam ale nakonec, když se to nalakovalo, tak se mi to s ním líbilo a nechal jsem ho tam. Tak tím lépe že máš přesné plány a schvalují je i známý a kamarádi :) tak to prostě má být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ale i když někdo řekne "mě se moc nelíbí" tak co mi je po něm, dělám auto pro sebe hlavně a né pro jejich mámu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Přesně tak smogy, nesmíš řešit okolí auto děláš pro sebe a né jejich mámu to se ti povedlo :D tady dnešní focení při nákupu aby tu také něco bylo :D Chcete vidět foto mého autíčka na ovládání po brutálním snížení a udělání světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Hezký , jinak LOW RC? Ukaž... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Taky chci autíčko na dálkové ovládání, nejlíp 4x4 a na benzín, jenže na to momentálně nemám když lepší model stojí 10k a výš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tak tohle je obyčejné na dálkáč :) koupil jsem ho takto v Itálii a tento rok si s tím pohrál, jen už moc zatáčet nejde :D Takto je to na zemi bez lízátka Zde je foto i s lízátkem ale neustále ho brousím o zem a bez lízátka :D + se udělalo osvětlení na to že eletrika semnou nekamarádí, tak jsem to dokázal zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Vypadá to dost hustě :palec: , ale na ještění třeba po silnici už je to nepoužitelný, ale na doma určitě OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 http://rc-modely.heureka.cz/maisto-chevrolet-c-10-1964-1-16/specifikace/#section Jde vidět žes na něm vyloženě nechal ruce :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Vyloženě ne ale snížený je o něco více...uříznul jsem tam nějaké tyčky co drželi kola a nahoře jsem psal, že takto jsem ho zakoupil v itálii jen to víc poladil a dodělal osvětlení kdyby jsi se díval pořádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Já vím :) Myslel jsem to ze srandy protože něak nedávno jsem na něj zrovna koukal na internetu, že bych si taky pořídil něco takovýho pro srandu :) A ten pick-up se mi právě zamlouval nejvíc protože bych si na něm mohl vozit pivko z lednice rovnou do pokoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 To mě nenapadlo si na tom vozit pití :D....to bych nemusel do kuchyně a mohli by mi po něm posílat jídlo ale nepřejede to prah, takže stejně bych se musel zvedat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Tak abych to tu trochu oživil jelikož tu moc nejsem jak tedka jsem na praxi v práci + mám bokovku u táty, takže za tento týden za 4 dny jsem nadělal už 47h :D a mohu říct, že se těším až zítra budu mít po těch min 10h práce volno....., Jinak k mé plechovce, začátkem týdne mi mamka odnesla můj hotový grafický návrh na triko, tak snad v příštím týdnu by mělo být hotové a hrozně se na něj těším :).....Jinak neustále čekám na dodání výbojek pro xenony a tak snad už ted někdy dorazí, jelikož to bohužel trvá už 2 týden :(.....dále přemýšlím o přečalounění interiéru :) a pokud se sežene garáž, tak se asi v zimě octa odstaví a bude se dělat na laku a na kasly :) + z 95% budou kola na prodej :) a příjdou jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Honzo a měl bys pro mě přesnou cenu abych věděl za kolik bys mi je nechal k tomu že bych pro něj jel cca 260km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 za 4tis jsou tvoje.. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Když by za 4tis. tak jsi pro ně v pondělí jedu :D ale né zmiňoval se o nějaké té cenovce, já doufám že bude rozumná pro mě :D Když vidíš že borec prodává Tomasony za 14k R18 tak snad bude i nějak odpovídat cena R17 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 co vubec bdueš chtít za ty kola ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Smogy už jsme se bavili o ceně ale pro tebe bych je nechal o něco levněji, to by jsme se ještě dohodli. Ještě je do zimy čas ale nějak to pořešíme ;) ....za 4 tisíce nekoupíš ani gumy na to :D.....to mě vyšlo leštění s lakem v této cenovce :D a to nemluvím o zakoupení kol, gum a obutí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 znáš mě,víš jak sem to myslel... :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Já si na ně rád našetřím :) ale asi bych na ně naházel pojistný šrouby pač v okolí takový nikdo nemá a mohlo by být pár závistivejch sviní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Mára..00: neboj vím jak to myslíš a vím, že ty vše na mou osobu myslíš jen v dobrém ale tak známe lidi :D...ale u tebe jednoznačně vím, že to myslíš dobře a jen doufám, že to bude do Žamberku ok at jedeš...držím palce a doufám v to :D Smog: jo jedny bych ti mohl přidat možná i ale jsou obyčejné mám 2 druhy na ně ale ani jedny na autě nejsou :D Večer foto z čištění sedaček a udělal jsem i fotky za šera jak to auto svítí venku a uvnitř :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.