Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Stačilo by to je dát pryč, ale to uložení se nikdy neztratí :)....a hold by se pak muselo vyříznou místo pro ty blbé tyčky no, jinak už níž prostě nemohu wallbash.gif já jsem hlavně spokojený, že mi ted nic nemlátí, nevrtže a když už vezmu malinkou dirko a průměru 5cm, tak nic neslyšímrolleyes.gif to předtím i kamínek a bouchlo to o nosník snad lol.gifwallbash.gif

Odkaz ke komentáři

Akorát se jím nelíbí moc ( i mě) ta poklička porschete, s tím by se snad něco dalo udělat a né jen to dát do červené, to by bylo divný, ale jo když je někomu ukážu hned řekne že jsou pěkný, teďka vnitřky s třmenama na červeno, RS pružiny aby to trošičku sedlo a myslím si že venek by byl akorát k pokukání :)

Odkaz ke komentáři

Ten znak poršáka můžeš jednoduše strhnout a dát si tam jiné 3Dčko jako audi apod. Já ho tam také nechtěl, měl to tam předchozí majitel a nelíbilo se mi to tam ale nakonec, když se to nalakovalo, tak se mi to s ním líbilo a nechal jsem ho tam.

Tak tím lépe že máš přesné plány a schvalují je i známý a kamarádi :) tak to prostě má být :)

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je obyčejné na dálkáč :) koupil jsem ho takto v Itálii a tento rok si s tím pohrál, jen už moc zatáčet nejde :D

Takto je to na zemi lol.gif bez lízátka

post-19884-0-00897000-1375473130_thumb.jpgpost-19884-0-46821200-1375473175_thumb.jpgpost-19884-0-67868500-1375473222_thumb.jpg

Zde je foto i s lízátkem ale neustále ho brousím o zem a bez lízátka :D

post-19884-0-84280800-1375473268_thumb.jpgpost-19884-0-59640000-1375473314_thumb.jpg

+ se udělalo osvětlení rolleyes.gif na to že eletrika semnou nekamarádí, tak jsem to dokázal zapojit lol.gif

post-19884-0-39054400-1375473371_thumb.jpgpost-19884-0-41192100-1375473464_thumb.jpgpost-19884-0-04766000-1375473419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já vím :) Myslel jsem to ze srandy protože něak nedávno jsem na něj zrovna koukal na internetu, že bych si taky pořídil něco takovýho pro srandu :) A ten pick-up se mi právě zamlouval nejvíc protože bych si na něm mohl vozit pivko z lednice rovnou do pokoje :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak abych to tu trochu oživil jelikož tu moc nejsem jak tedka jsem na praxi v práci + mám bokovku u táty, takže za tento týden za 4 dny jsem nadělal už 47h :D a mohu říct, že se těším až zítra budu mít po těch min 10h práce volno.....,

Jinak k mé plechovce, začátkem týdne mi mamka odnesla můj hotový grafický návrh na triko, tak snad v příštím týdnu by mělo být hotové a hrozně se na něj těším :).....Jinak neustále čekám na dodání výbojek pro xenony a tak snad už ted někdy dorazí, jelikož to bohužel trvá už 2 týden :(.....dále přemýšlím o přečalounění interiéru :) a pokud se sežene garáž, tak se asi v zimě octa odstaví a bude se dělat na laku a na kasly :) + z 95% budou kola na prodej :) a příjdou jiné prcprc.gifrolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Smogy už jsme se bavili o ceně ale pro tebe bych je nechal o něco levněji, to by jsme se ještě dohodli. Ještě je do zimy čas ale nějak to pořešíme ;) ....za 4 tisíce nekoupíš ani gumy na to :D.....to mě vyšlo leštění s lakem v této cenovce :D a to nemluvím o zakoupení kol, gum a obutí ;)

Odkaz ke komentáři

Mára..00: neboj vím jak to myslíš a vím, že ty vše na mou osobu myslíš jen v dobrém ale tak známe lidi :D...ale u tebe jednoznačně vím, že to myslíš dobře a jen doufám, že to bude do Žamberku ok at jedeš...držím palce a doufám v to :D

Smog: jo jedny bych ti mohl přidat možná i ale jsou obyčejné mám 2 druhy na ně ale ani jedny na autě nejsou :D lol.gif

Večer foto z čištění sedaček a udělal jsem i fotky za šera jak to auto svítí venku a uvnitř :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...