Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Tak dnešním dnem mám přezuto na zimní obutí :D na autě vypadají R16 plechy divně jak jsem zvyklej na R15 a leštěnky jsou umyté a vypulírované na dalšího majitele + zazimované pěkně v teplíčku. Jinak šla folie ze světel jak vpředu a v zadu a přerenovoval jsem přední skla rolleyes.gif

post-19884-0-15615400-1383394379_thumb.jpgpost-19884-0-50704000-1383394396_thumb.jpgpost-19884-0-29675700-1383394368_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak kola přivezená domu a zazimovaná rolleyes.gif ještě ty moje nové leštěnky bych potřeboval z balkonu přesunout do pokoje ale už takhle se doma nadává, že tu mam tunu kol wallbash.gifwallbash.gif

Jinak již na cestě podložky na změnu rozteče originál RH a i faceliftové polepy budíků, tak snad ještě tento týden ke mě dorazí rolleyes.gif dále přemýšlím o koupi nového volantu z nové verze RS a na prodej je moje hudba palec.gif uvidíme, zda bude jiná lol.gif

Odkaz ke komentáři

Rozdíl v tom konektoru prakticky není, akorát když ho zastrčíš, tak ta pojistka je jiná, tudíž konektor nedrží zaaretovaný. Já jsme byl lenivej něco předělávat, tak jsem to udělal podle nějakého člena zde tuším, který psal, že konektor zastrčil a mezi něj a airbag nacpal molitan který ho neustále přitlačuje takže nemůže dojít k rozpojení. Myslím že je to v pohodě.. jezdím už možná půl roku a nic.. a kdyby se časem rozsvítila kontrolka, tak akorát sundám bag, a udělám znovu postup s molitanem a chybu smáznu přes VAG palec.gif

A ještě je tam ten rozdíl s klaksonem, jak jsem ti říkal... Jinak uvidíš že se ti bude řídit o 100% lépe ! To tříramínko je bomba.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...