Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Je pravda, že ten výfuk tam má překlep u fotky ale jinak to je celkem dobré, já jsem velmi spokojený s článkem spíše nadšený.

Moc děkuji chlapy, sám jsem za to hodně rád rolleyes.gif doufám že v další a již poslední evoluci co jsem se rozhodl bude zase na co koukat a znovu se s Vládou dohodnu na focení pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Kluci potřebuju radu wallbash.gif

1.věc

- zde je fotka z 2h jízdy a venku bylo 4,5C a auto se mi sotva ohřálo na 1/4 co by to mohlo být? Je možnost i špatný poměr destilované vody a té nemrznoucí vody v chladiči? (omlouvám se za kvalitu fotky, foceno za jízdy v praze :( )....já typuju termostat ale auto normálně topí jak zběsilý

post-19884-0-49657100-1386271773_thumb.jpg

2. věc

- padání do nouzáku :(. Cesta v pohodě jedu si 100km/h a vjedu na dálnici, zařazenou 5 a začnu přidávat a při 120km/h mi auto spadne do nouzáku a netáhne :( za cestu do CB se mi to stalo 2x, vždy když jsem najel na dálnici za Litoměřicema a za Prahou :(

Dnes jen jednou, když jsem u Mirošovic před Prahou vjel znovu na dálnici :/.....párkrát se mi to stalo i minulou zimu a v létě ani jednou a začlo přituhovat a zase angry.gif.....poradte příčiny a opravy

Odkaz ke komentáři

teplotu bych asi ten termostat nebo nějaké teplotní čidlo spíš, když říkáš že to topí..a ten nouzák asi regulace na turbu, máš 81kw že? zkus to na trojku někde pořádně osolit od 2 tisíc až do omezovače, jestli ti to padne do nouzáku, tak na 95% regulace na turbu, takže tuším turbo ven a vyčistit regulaci a něco se psalo i o vypodložení aby to nedělalo bordel, ale to ti určitě poradí zkušenější, já jen radím co jsem se dočetl...hlavně doufám že se to vyřeší :)

Odkaz ke komentáři

1 ahoj jo presne tak jak pise kolega.po napichnuti diagnostiky zjistis spatne teplotni cidlo.

2 je to zatuhla regulace turba.sundas vycistis a za par stovek km se znova zanese a zatuhne.to 81kw delaji.reseni muze bejt ubrouseni ci vyrobeni podlozek.pokud budes patrat i na jinejch strankach treba DP tam je toho vice jak na to a jake muze bejt reseni :palec:

Odkaz ke komentáři

Super, děkuji příteli :) hned jsem hledal co a jak a vím, že po vyčištění zvednout o 0,1mm ještě nějak najít jak se to rozebere, vyčistí a jak vypodložit :)

Mimochodem jednu věc jsem zapomněl a to je pozitivní. Tedy pro mě :D a to jak někteří z vás četli článek, tak v posledním odstavci šéfredaktor píše, že vážně uvažuje, že mi nabídne pracovní místo redaktora. Opravdu nabídka přišla a detaily budeme spolu vyjednávat na jaře palec.gifpivo.gif musím říct, že jsem ohromně potěšen rolleyes.gif, takže možná se stane, že právě já vám přijedu nafotit octu pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Konny: Děkuji :) věřím v to, že to bude zajímavá práce, hlavně to bude něco s auty a něco co mě bude dost bavit rolleyes.gif takže pořád budu zahrnutý do dění úprav a to mi vyhovuje wub.gif

Dodo36: Zase takové to u mě nebude lol.gif nebude žádný nosánek nahoru pivo.gif a určitě nezavrhnu své kamarády a přátelé od octaviaclubu, jelikož se mi v Žamberku hrozně líbilo mezi těmi lidmi :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...