Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

• Dodo36: To asi neprojde, nevím zda výběr aut bude také na mě :) ale na práci se těším
  • Lupino: Kdo tě tam nevezme, Pokud by to bylo na mě, byl by jsi můj první člověk :palec:
  • Košin: Děkuji, to uvidíme zda by o něco takového tu byl zájem :pivo:
  • Mimochodem, někteří z Vás ví co jsem si přivezl z výletu z Frývlandu :rolleyes: ty peníze za to stály, již jsou v autě dořeším airbagy a výhřev a užívat si je....jsou nádherný :rolleyes: a i volant je na svém místě, auto o dost omládlo

post-19884-0-14122700-1386440652_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji přátelé, je pravda že s RS sedačkami se to nedá srovnávat, jak mi sám Hynek řekl. Jsou perfektní ve všech směrech a jízda v těchto sedačkám mě zase baví lol.gif možná i řeknu, že tyto již nevyměním za jiná lol.gif

Upřímně se ale léta se těchto sedaček bojím ale už jsem zvyklej rolleyes.gif ted mě to ale dokopalo ke kompletnému přečalounění interiéru jak jinak aby to ladilo do kůže + musím sehnat novej černej koberec lol.gifpivo.gif

Odkaz ke komentáři

Tak moje RSka jsou již u nového majitele, celkem rychlost když se v pátek posílali přes poštu blink.gif ale prý přišli s poničeným obalem a jedna je natrhlá angry.gifwallbash.gif takže s nimi zase dopravce zacházel jako K***Twallbash.gif. Klučina naštěstí v pohodě dává svému známému čalouníkovi a nepožaduje to zaplatit i tak zjistím co s tím, když byli pojištěné angry.gif tohle jim neprojde přeci!!!

Odkaz ke komentáři

česká pošta jsou největší hovada, stěžuj si, když to bylo pojištěné musí ti to zaplatit,..jezdil jsem s balíkama, tak vím jak to chodí a nikdo ze zásilkovek se nechová jako česká pošta, totální ignorace přání zákazníků, nedoručení balíků i když si doma a čekáš u dvěří, dají ti lístek do schránky a ani nezvoní..takhle jsem to přímo viděl u paneláku, stál pošťák, napsal 4 lístky, hodil do schránek a odjel, ani nezvonil a ještě mi říká: dneska už mám hotovo a půl auto plné balíků...jestli má ten komu přišly sedačky jméno toho kdo to dovážel, tak normálně napsal mail, že ten a ten dovezl zboží rozbité

Odkaz ke komentáři

Už jsem volal domu, že to bylo rozbité at mamka zavolá té své známe a vyřeší se to ač on to řešil v pohodě, že se mu jen osvědčilo to, že s tím zachází jak kret*ni. Bohužel jméno toho člověka co mu to dovezl nemá, co jsem se ho vyptával a řekl jsem mu, že to takhle nenechám. On tedy v pohodě, že nechce přitěžovat a dělat starosti apod ale já tohle nemám rád. O sedačky jsem se staral, má na mě FB, věděl že budu pracovat v časáku a i na forum jsem ho pozval a tak nechci aby bylo něco někde semnou špatně ač on to chápe a ve všem důvěřuje, což jsem rád. Sedačky byli zcela v pořádku.

Odkaz ke komentáři

To já dneska pěkne protáhl pošťačky, jako každý měsíc ke mě něco přijde, objednám si vždy něco a tentokrát to vážilo 9.78kg, tak jsem je protáhl ty bečky jedny.. :D Samozřejmě jsem nebyl doma takže nejen že to tahali do auta ale museli i z auta a jelikož na poštu maj schody... dobře jím tak :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Sm0g: tak já odesílal sedačky jako vícekusový balík :D 1 měl 8kg, 2 měl 31 kg tak mi paní na váze ubrala jelikož berou do 30kg a 3 měl 27kg :D takže se to také pronese

Spooky: určitě dám! Celkem mě to štve, že debilní pošta poničila sedačky o které jsem se snažil takovou dobu pečovat angry.gif

Odkaz ke komentáři

Další novinka doma....

Dostal jsem za 100,-kč celkem velký kus koženky a tak to prvně vyzkoušíme na loketce :P když se nebude líbit v kombinaci se sedáky, příjde kůže a koženku použijeme jinde rolleyes.gif Pustím se do toho až budu doma a koncem týdne by mohl být první pokusný díl.

Jinak v průběhu koupě nových věcí výměnných za původní jsem se rozhodl, že udělám tedy nějakou tu "3 evoluci" auta a hlavně poslední.rolleyes.gif Pak se bude šetřit na nové rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...