Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

ciima: To stále platí :D na podzim bude octa k prodeji :)...nejdříve takto, pak na zimu seriová a když ani to, tak zůstane a dostane větší péči a už nebude moc vyjíždět z garáže :)

surfman: Jojo psal jsem tam, že to je evoluce pro rok 2013 a tak nynější je hezčí :)... třeba jí použijou na další samolepku pro sraz číslo 2 :D

Odkaz ke komentáři

Díky chlapy, není to můj obor ale práce na kolejích není až tak daleko od mého a budou mě to i učit. Těším se a zároveň se té práce bojím ale musím to zmáknout :)...hlavně už budou i nějaký finance, ačkoliv první 3 měsíce jsem ve zkušebce jako všude a tak tam plat není takový :/

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si myslel, že dnes si zajezdím...do 3h bylo hezky a když jsem po obědě vytáhl octu, tak jsem zacítil naftu zastavím před garáží koukám a z přepadů mezi vstřikama teče nafta :(...páč mi blbci na dílně poradili at tam dám také ty podtlakové hadičky a to byla chyba :wallbash::wallbash::wallbash: , takže dnes shánění těch origo a když jsem je konečně přehodil, tak se zatáhlo a že bude pršet, tak jsem jí zase uklidil :(

Odkaz ke komentáři

Jak jde čas, tak octa začíná být nuda ač lidi se otáčí a palcují za jízdy ..... dnes moc děkuji Dodo36 za dovezení uložení z Pola 6N a budeme nově řezat nosníky a vyměníme ty hrozný velký origo kusy uložení za maličké :P Už se těším až to konečně bude ležet :rolleyes: na předku to je cca 15mm zase dolu :D

post-19884-0-10517500-1405349478_thumb.jpgpost-19884-0-72661000-1405349597_thumb.jpg

Zde je porovnání obou dílů uložení...to už si musí lehnout :D

post-19884-0-34471400-1405351739_thumb.jpgpost-19884-0-46349600-1405351748_thumb.jpg

PS: Zadní je z O1 a přední z 6N ;) kdyby náhodou :P

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...