Závy Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Paráda :) Tohle už bude fakt masakr. Pak mi musíš říct jestli to uložení je tvrdší, jestli se mi to vyplatí měnit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Tak to jsem zvedavej jestli pak jeste dojedes k nam na jih :D Zavy: Na tom ulozeni nema bejt co tvrdsiho,je to jen nizsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Ta to vypada, tu Dobrovodskou v CB zaviraji jen kvuli tobe, aby si mohl zase prijet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 No já myslel, že to bude míň pružit právě proto že je to nižší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 košin: Blázen budu až se vyndají helpry a bude to málo a nakonec budu potřebovat i odklon :D :D Dzordzino: Jojo mišák je nezastavitelný ačkoliv jsem také upovídaný ale s ním je to pecka :D i já většinou mlčím....ale pokec jako vždy super :)...Jojo musím to prostě složitZávy: Jsem ti povídal, že to není o nic tvrdší, že to člověku vůbec nepomůže, že je to pro ty, co už nemají jak dolu a pořád chtějí, páč je to vysoké :) Spooky: Už jsem o 1cm níž než minulý rok, tedka to chci fakt brutál a nebojím se, že bych nedojel ;) :P ačkoliv už mi kluci říkali, že to bude chtít vozit sebou prkna ale nebudou potřeba, ještě dlouho ne :D jofree: To není kvůli mě :D kdyby to bylo kvůli mě, tak to nechají abych si na tom vymlátil zuby ale to já bych jí dal i tak v pohodě :D Jinak to není vše co chystám...bude zkouška nových blinkrů kdy tyto černé půjdou na rozebrání....bude to experiment, kdy zase blinkr bude dle mých představ a jedinečný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Hans: Sak ja to vim, ze uz jsi nize nez loni... Neboooj trochu to tu sleduju... TAky chci o kousek blize k zemi... Ale jen malonko... ;-) Chci se svezt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) To se svezeš i s výškou co mám :D také mě ted láká výkon, když octa už konečně maže :P...takže jezdíme z dílny na benzínku obchvatem a valíme to jak prasátka :D...zatím mě nikdo nedal :D...nechápou co já jsem za magora, že s tím letím takhle rychle...ehm 140km/h je málo :D Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Taky bych Jendo řekl, že jsi blázen, ale když říkáš že nejseš, tak nejseš..., ale stejně už si sháněj číslo do Bohnic, protože to asi brzy příjde :D :D . Nee, teď vážně, bude to fakt pecka , ale už teď nechápu, jak s tím můžeš jezdit, natož až to ještě více položíš? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Konny: Normálně jezdí, vždyť mi stačil, když jsem jel první a on zamnou v klidu 100 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Asi tam máte dobrý cesty... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 :D No když myslíš :D ale ano, tohle bylo na státní kde je "dobrá" cesta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Tak to potom jooo ;) , po nějakým tankodromu by to asi 100km/h nešlo, i když Jenda je v tomto určitě rebel... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Jojo za zavym jsem se držel ač jsem měl mínus hodně výkonu kvůli těm hadičkám :D :(...člověk se nesmí bát a vědět, kde může ject rychle a kde ne....zatím mohu téměř všude, když to fakt není díra a hupy jeden za sebou, tak normálně 100 km/h pořád :).... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Bych Tě chtěl vidět na D1 z Ostravy na Bohumín........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ja se upřímně netěším na cestu do Žamberku přes Hradeckou ...taky dobrej vyklepávač kostí :-D....minulý rok jsem musel jet 160 km/h a stejně nic moc...Tento rok bude možná ještě o kousek horší :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Akorát par km před Prahou jinak to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Hans: Taky jsem rebel neboj... :D Ale ta vyska je hlavne o tom ze kdyz pak honim v zatackach motorky tak bohuzel nemas uz moc casu resit jestli za zatackou neni hup bo dirka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Chápu chápu...no já dnes s novoutou mohu oznámit, že uložení z pola 6N je na místě, nově vyřezané nosníky řídicí tyčky také hotovy a předělaný světla vpředu.... budu mluvit v hodnotách a to tak, že auto lehlo nezkutečně moc je to cca 20mm k dobru a co jsem zběžne měřil nápravu, tak bych jí měl mít 3cm max. :) zítra snad nafotím a vše proměřím ...už to konečně je akorád ač ještě trochu to chce ale až po pár jízdách, kdy se mi upilují podběhy, páč o ně drhnu.....ale pořád stejná slova, -> cestu si to najde samo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ty jsi fakt ďábel ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Nahod foto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Nebudou ti za jízdy lítat už i jiskry??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Jiskry lítaly už vloni viď Hansi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Takže letos rovnou plameny ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 foto,foto,foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Jooo tak to až pojedem za Spookym,tak hold hanz nechává auto před vijaduktem a má smolíka,bo se kněmu už nedostane... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Hoši, tohle už je fakt magořina....s tím se musím trochu naučit jezdit, je to i na mě chvilku nečekaně dost ale baví mě to :D, naměřeno na nápravě cca 2,95 cm kámošovou šuplerou :D já říkám krásný 3cm je vysoká náprava ....mimochodem do garáže se pořád dostanu Takže zde fotky :) neukamenujte mě za nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Moc vysoko dobrý to je, si vyřezal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 (upraveno) Náprava 3cm je ještě vysoká ale niž to dam max o 0, 5cm vic už to vpředu bez odklonu nedostanu....jojo minulý rok se vyřezal nosník pro poloosu a včera na obou stranách nosník pro řídící tyčky :-). ..takže 3 zářezy ma už můj nosník :-) Upraveno Červenec 16, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Magooooooorrrrr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Vypadá to hezky, ale stím bych se asi už bál jezdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.