pentadius Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) Peťo, hezké výročí :D mě chybí už jen 225 000 km a mám Tě. Teda se žluťáskem :) Karulkožrout na to má jen 129 000 km Jo a máš moc hezkou spotřebu, nebo to se mi jen těch 3,9 litrů zdá?? P.S. co uděláš s těmi původními bílými blinkry? Mě by se hodily ... Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 No nevím jestli snížené pružiny jsou pro auto odměna. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Máro, ta spotřeba je jen aktuálka.. Jinak jezdím za to, co mám v podpisu, tj. 5,7.. Občas míň, občas víc :) Blinkry Ti rád přenechám Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Díky moc Peťo, taky bych možná pro Tebe něco měl ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 trošku mytí, úklid v podbězích, barvičkování, výměna bočních blinkrů za černé z RS... :) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 čoveče ty kotouče už taky křičej vyměň nás za drážkovaný Bremba :D s bordelem v podběhách docela dobrý, já to měl tenkrát tak dvojnásobek :) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 pěkný, pěkný, to mě taky čeká, jen se k tomu ne a ne dokopat :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 kotouče ještě zimu vydrží a na jaře proběhne výměna všech 4 ;) taky jsem zjistil, že musím vyměnit silentbloky na ramenou a tlumítka jsou nejspíš ještě origo - teda aspoň vzadu byl doraz ještě ze srpna 2002 :))) ještě jsem lehce přeleštil koncovky výfuku, ale budu se na to muset ještě vrhnout vrtačkou :) takže na jaře bude co dělat :) surfman: no, já se k tomu odhodlával celý léto, až teď byl konečně čas. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 já se k tomu odhodlávám už rok co mám octu, jenže ten čas prostě chybí... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 strávil jsem tím celou sobotu a dneska asi od 9 do 14... a ještě vlastně brzdiče schnou v garáži, ale už je nastrojeno :) včera ráno jsem odstrojil přede, nastříkal Carlan, opláchnul pořádně wapkou, nechal uschnout, mezitím jsem umyl plastové podběhy a kola a když bylo auto suchý, tak jsem začal natírat.. 1 vrstva Body 930.. pak 2x brzdiče, srovnal jsem prahy (byly klasicky prohnutý od heveru) a ty jsem taky natřel Bodyčkem.. no a pak jsem to nastrojil, a vrhnul jsem se na zadek.. výměna prachovky na pravém tlumiči, sundání podběhů, umytí a nechal jsem to přes noc uschnout.. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 no právě když to chceš udělat pořádně, aby nebyla barva všude, tak je to na celý den a to mi nějak nevychází Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 pěkně si hraješ...mou adresu znáš tak mužeš dojet audinka by si taky zasloužila takovou udržbu... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 no, jsem byl rád, že jsem si vůbec vyšetřil čas, poslední dobou je to fakt maso.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 teda na srazu ti to pořádně skontroluju :) :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Tak dnes jsem vyměnil olej.. Dal jsem Castrol Edge 5W30 Long Life. Budu měnit po 15tkm. Taky jsem vyměnil vzduchovej filtr... Včera proběhla očista a nalepil jsem samolepku OC (velkou, na zadní okno). Příští měsíc budem kupovat zimní gumy Conti TS850 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Reklamace na 5.dveře neuznána, 4 servisy byly přejeté o několik stovek km No a rozpočet na nastříkán v autorizáku je 10t. Kč.. Za tu cenu mám nastříkanou půlku auta Takže to pořešíme asi na jaře spolu s pravým blatníkem a oběma nárazníky (pokud se na to nevykašlu úplně).. Dneska objednány zimní pneu - Continental WinterSportContact TS850 Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Tu záruku by neuznali i kdyby byl přetažený třeba jen jeden servis, nebo jak to je? Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Dobrý zimáky Nejlepší zimáky Good Year ultragrip 7+ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 No, pán v servisu mě na to hned upozornil, že to vidí na spoluúčast 50%.. Ale přišlo vyjádření přímo od výrobce, že nedají ani korunu. Jinak ano, stačí 1 přešvihnutý servis a už máš spoluúčast... Ale je mi to stejně divný, protože v servisce je napsáno vždy "Podle pal. PC" a ten neukazuje přesně po 30tkm.. Každopádně záruka je platná pouze u 1.majitele, správně bych prý měl mít plnou moc, že můžu uplatňovat záruku, která navíc není ani právně vymahatelná.. Možná, kdybych se v tom víc šťoural, tak by se s tím dalo něco dělat.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 dneska byla Octule na servisu :) foto je pouze před, vyzvednul jsem si jí až teď, takže foto bude až za světla :) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 vidím dorazy, lůžka stabíku a a v těch krabičkách jsou horní uložení? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 tak ať dál slouží kamaráde, doufám, že v servisu spokojenost ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 přesně tak, vše co se mění s tlumítkama zejtra ještě geo a zas bude na dlouho klid.. Petr: jj,sympaťák a šikovnej díky za dohození Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Hezký :) Na kolik pak Tě vyšli komplet tlumiče a věci kolem..? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 rádo se stalo pane :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Krokoous: počítej kolem 6500 - tlumiče 4x, dorazy, horní uložení, silentbloky ramen.. .;) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Pěkná údržbička ! Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 v tom servisu jsem taky jednou byl (ani už nevím kvůli čemu) a musel jsem jim tam zahrát můzikou v kufru :))) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky