Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Tak naštěstí si to můžu namontovat sám doma, ale pak STK, zjistí jestli je to správně zapojené, orazí mi typový list a s tím pak na úřad, zápis do velkého TP a pak dostaneš ještě nový OTP.. Byrokracie lol.gif Brácha mi právě tenkrát říkal, že jsem měl koupit tažné ještě před přihlášením z Německa, že by ho na dovozové STK hned zapsali...

Odkaz ke komentáři

Tak naštěstí si to můžu namontovat sám doma, ale pak STK, zjistí jestli je to správně zapojené, orazí mi typový list a s tím pak na úřad, zápis do velkého TP a pak dostaneš ještě nový OTP.. Byrokracie lol.gif Brácha mi právě tenkrát říkal, že jsem měl koupit tažné ještě před přihlášením z Německa, že by ho na dovozové STK hned zapsali...

nebo si sežen razítko autoservisu,pak nemusíš na stk :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Krásných 57kg, musím to ze začátku šetřit :D Ještě není ani zapsané v TP rolleyes.gif Chtěl jsem v sobotu, ale neměl jsem s sebou velkej TP a bez něj mi tu prohlídku nechtětli udělat, nechápu proč wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Přece jim stačí typovej list a OTP, pak si zkouknou správné zapojení zásuvky a potvrděj typovej list, ne?

Odkaz ke komentáři

Zapíšou, ale až na městském úřadě... Na STK zkontroluje pouze zapojení elektroinstalace a pohoupe se na tažným, jestli je dobře utáhnutý.. Ale velkej TP je mu k ničemu.. Podle mě mu bohatě musí stačit OTP. Jo a ještě na STK potvrdí Typový list.. rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho máš to tažné namonotvané? Mě to právě vychází tak, že buď bych tam měl zásuvku tak, že by se otvírala doleva a nebo nahoru, tak jak to mám teď.. Ale jak koukám, tak je to vcelku jedno :)))

Díky mocpalec.gif

Odkaz ke komentáři

Je to jednoduchý, sundat nárazník, za ní je výztuha, tu taky shodíš, místo ní dáš tažný, jsou tam už připravený dírky (jen musíš sundat vosk z výroby), pak protáhnout elektřinu a napojit na svazky u světel.. Buď si koupíš uni elektroinstalaci, ke který dodávají takový ty rychlospojky a nebo si koupíš přímo na dané vozidlo, pak to jen zacvakneš místo původních konektorů ke svělům a na ně teprve napojíš ty původní kontektory.. Práce tak na 2 hoďky komplet palec.gif

P.S. Ještě musíš říznout do nárazníku, tam jsou již připravený tečky, podle kterých to vyřežeš - já to řezal přímočarkou a pak jsem to ještě dodělával na autě přesně podle tažného palec.gif

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho máš to tažné namonotvané? Mě to právě vychází tak, že buď bych tam měl zásuvku tak, že by se otvírala doleva a nebo nahoru, tak jak to mám teď.. Ale jak koukám, tak je to vcelku jedno :)))

Díky mocpalec.gif

Jak dlouho je tažné namontované netuším, ale předpokládám že min. 10 let, z TP to nejde zjistit, protože velký TP předchozí majitel stratil a tak byl vystaven duplikát, kde je jen tažné zapsané bez datumu.

Jinak nechceš tu tvou zásuvku taky nafotit, ať mám kompletní představu jak to u tebe vypadá, ale je možný že v průběhu let, se uchycení změnilo :) , ale ve výsledku je asi jedno, jestli je zásuvka tím výstupkem nehoře nebo dole ;)

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...